Mi 13 vs K60 Pro

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yanlış görmediysem 13T mtk işlemci olacak hocam. Yani işlemciler farklı. wasntme~~
Son dönemde, 13 aldıktan sonra çok takip etmedim hocam. O yüzden "muhtemelen" yazmıştım parantez içinde. 13T tanıtımı yapıldı mı onu da bilmiyorum :) K60 Ultra MTK kullanıyordu galiba... 13T, K60 Ultra mı olacak acaba?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Son dönemde, 13 aldıktan sonra çok takip etmedim hocam. O yüzden "muhtemelen" yazmıştım parantez içinde. 13T tanıtımı yapıldı mı onu da bilmiyorum :) K60 Ultra MTK kullanıyordu galiba... 13T, K60 Ultra mı olacak acaba?
13T serisi için bütün soru işaretlerinin giderileceği global lansman tarihi 26 Eylül gibi görünüyor hocam. 8=)

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
herkesin olumlu olumsuz elestirilere

oncelikle merhaba.bu foruma yeni uye oldugumdan herhalde daha dun telefon karşılaştırmaya basladigimi dusunuyosnz herhalde.oncelikle yazimin basinda her iki cihazida kullandigimi belirttim.yukarida yazari oldugunuz romaninizi ozet gecersek yanlis yonlerdirme yaptigima dikkat cekmeye calismissiniz.hem teorik hem pratik olarak özellikler sabittir.her iki cihazin rami romu islemcisi ayni.ekrani farkli kamerasi inci bataryasi farkli.ben k60 proda normal kullanimda 7 saate yakin ekran kullanimi alirken 13 de 5 saat aliyorsam sen o mah i kucumsemeyeceksin.arada sadece 0.30 inc varken 500 mah iyi bir fark.67 w ile 120 w arasinda da bahsettigimiz gibi 5 10 dk degil 20 dk oynuyor.qhf fhd den bahsetmissin k60 dada fhd olarak kullanabildigini bilmediginiz bu kadar belli etmedeydin keske .degerli kardesim telefonu k60 proyu kullanmamissin diyorsun ki bakarak kac milyar rengi anlayamazsn.keske kullanmis olsaydin anlardin arada bariz fark var renklerde canlilikta.arada 4kat fark var ve ben k60 proya alistigim icin bunun renkelri bana camur gibi geldi dedigim gibi kullanmis olsaydiniz bilirdiniz.s23 ultradan 13 ultrada k60 prodan sonra bana 13 oyuncak gibi geldi bu gorecelidir neyi bu kadar acayipinize gitti acaba dalga gecer gibi konusuyosnz ??? ben sana burda redmi note 10 larla xiaomi 13 u karsilastirmiyorum 2 amirali karsilastiriyorum bir kamera için 3 4 bin ben fazla vermem demisim.kameranin iyi oldugunu belirtmisim bunun nesi yanlis yonlendirme ?ve son olarak k60 pro oyuncu telefonu degil. duydugunuz gordugunuz f4 gt k50 pro gibi tetik tuslari falan yok bunun.bence bir telefonla ilgili yorum yaparken o telefonu kullanip kullanmadiginiza dikkat ederek yorum yapin.iyi forumlar
sana katılıyorum.

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
13t pro ve k60 ultra eşdeğer gibi bisey olacak hocam.ozsllikler ayni bi ekranlari farklı oled amoled,birde 13t pronun kamerasi daha iyi olarak geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben
Hemen hemen yazılarınların hepsini kesintisiz okudum diyebilirim, kitap gibi yazılmış yorumlar, şu anda elimde k60 pro veya mi 13 duruyor hissini aldım desem yalan olmaz :) Ben de k60 pro satın aldım sadece gelmesini bekliyorum. Yazılanları okuyunca daha da heyecanlandım. :)
ben hic pisman olmayacaksnz diyorum hocam,telefondan kolay sıkılan birisiyimdir 2 3 ayda bir farkli modeller kullanirim.su anda 13 u kullaniyorum k60 prunun eksikligini hissediyorum 🤣

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Aslında bu konuda titanyus hocamızın da bir şeyler söylemesi lazım.
Kendisi hem Xiaomi 13 hem k60 pro hem de S23 ultra kullanan biri.

titanyus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
0
Aslında bu konuda titanyus hocamızın da bir şeyler söylemesi lazım.
Kendisi hem Xiaomi 13 hem k60 pro hem de S23 ultra kullanan biri.

Evet teşekkürler hocam , şuan s23 ultradayım, resmi note 12 pro plus bile kullandım 3 ay, k60 pro en son s23 plus bakalım bunda kaç ay duracağım:) yalnız k60 pro alanlar kafaları rahat olsun , samsung un arayüzü ile miui arayüzü deneyimlemiş biri olarak miui daha seri daha takır takır :) s23 plusda trendyol ve banka uygulamalarında telefon takılıyor böyle ismi olur sanki s2 s3 10 yıl önceki teli kullanır gibi takıla takıla uygulamayı kullanıyorsun. Tamam ekran olarak görsel zevki s23 plus güzel ses kaliteside k60 prodan iyi. Kamerada iyi doğal olarak bir tık üstü k60 pronun. Ancak k60 pro da rahat 3 4 sene sizi götürür. Çok seri ısınmıyor kolay kolay, şarj işi de xiaomi harika arkadaş.. 30 dk full. Samsungda bekle bekle dolsun 1 saatte. Kısacası benim ekranım iyi olsun video ve film izlemekten hoşlanıyorsanız kesinlikle samsung s23 ultra harika bir ekranı var. Güneşte capcanlı k60 pro ya göre Güneşte daha rahat. Kamera için alacaklarda s23 ultra alsın ancak k60 pro da harika fotoğraflar çekiyor. Gayet yeterli. Yani aradaki fiyat farkına değermi bütçesini zorlayacaklar için değmez k60 pro öneririm.
Uçak gibi seri hızlı şarj 120 wat. Kamerası güzel sadece k60 pro da sevmediğim global rom olmaması eğer olsaydı şahsen s23 ultra almaz 2 3 sene kullanırdım. Eu rom sevmiyorum. Ama arkadaş buradan para verip telefonun donup kasması sinir bozucu. K60 prova bir kez yaşamadım böyle birşey

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Lütfen beni bağışlayın arkadaşlar, Xiaomi, Xiaomi'dir, Redmi ise, Xiaomi değildir....Ben maalesef Xiaomiciyim...teşekkürler
Redmi, Poco vs kullanan herkese saygım sonsuz

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Uzun zamandır Xiaomi ile iç içe yaşayan ve cihazlarını satan bir dostum yıllar önce bana şöyle demişti....
Xiaomi nin çıkardığı cihazları ben şuna benzetiyorum. Üç arkadaş; Ahmet, Mehmet ve Hasan ortak olarak bir kamyon mal sipariş ediyorlar. Satın aldıkları mal dükkana geliyor ve çekilen kura sonucu sırayla malı paylaşmaya karar veriyorlar. İlk önce Ahmet geliyor malın en iyilerini seçip gidiyor. Sonra Mehmet geliyor kalan malların kendi payına düşenleri seçiyor ve o da gidiyor. Geri kalan mallar ise kurada sonuncu olan Hasan’ın payına düşüyor.
Ahmet’in seçtiği mallar Mi serisi, Mehmet’inkiler Redmi, Hasan’ın payına düşenler ise Poco…

Xiaomi’ nin ürettiği cihazlar için bundan daha güzel bir benzetme olamaz diye düşünüyorum. 8=)giggle~~

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Redmi her anlamda Mi'lere göre daha alt seviyeli cihazlar sunar ancak konu Redmi'lerin K serisi ise durumlar çok değişir. K serisi Redmi markasının Amiral gemileridir, sadece Çinde piyasaya çıkar ve globale farklı marka isimleri altında gelir genelde, bunun da sebebi markanın izlediği düşük bütçe politikasıdır. Redmi modeller uygun fiyat hissiyatı vermek üzerine kurulu bir stratejide ve K serisi premium bir seri olduğu için Redmi adiyla çıkıp kullanıcıda Redmi'lerin verdiği izlenimin değişmesini istemezler. Bu nedenle normal Redmi serisi ile bir tutulmasi çok yanlış bir sınıflandırma olur.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Redmi her anlamda Mi'lere göre daha alt seviyeli cihazlar sunar ancak konu Redmi'lerin K serisi ise durumlar çok değişir. K serisi Redmi markasının Amiral gemileridir, sadece Çinde piyasaya çıkar ve globale farklı marka isimleri altında gelir genelde. Bu nedenle normal Redmi serisi ile bir tutulmasi çok yanlış bir sınıflandırma olur.
Sonuç olarak yine de Xiaomi değil8=)

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Üst Alt