Mi 13 vs K60 Pro

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Evet iPhone hakikaten çok iyi. giggle~~:D

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
Adımı alıntılamanıza gerek yoktu hocam. Konuyu takip ettiğim için mesajınızı her halûkârda görecektim. Kendi mesajımı sildim çünkü gereksiz polemik konusu olmasından endişe ettim. Endişemde haklıymışım ki latife maksatlı K60 fanları sözümü üzerinize alınmışsınız ama kastım bu değildi. Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem kusuruma bakmayın.
Evet cihazın çerçevesinin metal olduğunu siz söylemiştiniz hatırladım ama bahsi geçen dostum da on yıldır Xiaomi ile iç içe yaşayan ve teknik bilgisine güvendiğim bir kaç Xiaomi uzmanından birdir. Takdir edersiniz ki benim için muteber olan da onun sözüdür. Kaldı ki yerli yabancı sosyal medya videolarında gördüğüm yorumlar da aynı yönde.
Not: Bu arada Xiaomi 13 ile alakalı yorumunuza takılmadım. Zira düz modeli benim de hoşuma gitmemişti ve bu yüzden prosunu aldım.
estagfirullah hocam ne kusuru burda guzel guzel goruslerimizi paylasiyoruz bilgileniyoruz boyle seylere takilmam ben sadece kendimi aciklamak istedim amacim tartidma yaratmak degil.baska kullanan arkadaslarda yukarida cerceve metal demisti yani olani.cihaz türkiyede yaygin olmadigi icin gorus farkliliklari cikabiliyor uzun kullanmayanlar dikkat etmeyenler yada.yabanci forum sitelerinide takip ediyorum oradada plastik diyende metal diyende var.ama cihazin kasasi metal.ekte aliekspreste satilan kasayi atiyorum bakin metal yaziyor.tesekkur ederim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-09-17-15-47-21-942_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-09-17-15-47-21-942_com.android.chrome.jpg
    754,1 KB · Görüntüleme: 20

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
estagfirullah hocam ne kusuru burda guzel guzel goruslerimizi paylasiyoruz bilgileniyoruz boyle seylere takilmam ben sadece kendimi aciklamak istedim amacim tartidma yaratmak degil.baska kullanan arkadaslarda yukarida cerceve metal demisti yani olani.cihaz türkiyede yaygin olmadigi icin gorus farkliliklari cikabiliyor uzun kullanmayanlar dikkat etmeyenler yada.yabanci forum sitelerinide takip ediyorum oradada plastik diyende metal diyende var.ama cihazin kasasi metal.ekte aliekspreste satilan kasayi atiyorum bakin metal yaziyor.tesekkur ederim
Bu konuda haklısınız ben de kasası plastik diye okudum ama şöyle bakınca benim eski Mi 10T'den çok daha metal duruyor. %99 metal ya da metal alternatifi çok iyi bir malzeme bulmuşlar. Bir kaç site plastik yazdığı için plastik diyor herkes. Bana metal hissi veriyor plastikse bile aşırı iyi bir şey kullanmışlar.

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
h
Bence en iyisi İPhone 15 pro max gerisi yalan
:D

İlaveten Redmi ömrü konusunda yapılan yorumlar da baştan sona hatalı yıllar önce insanlar Xiaomi'nin okunuşunu bilmezken merdiven altı sanarken komşuma sattığım Redmi Note 2 ye rastladım az önce hala canavar gibi.
Evde yedek telefon yapmışlar tüm fonksiyon aktif.
İlk çıktığı günlerde aldığım Note 8 pro çok hor kullanan bir aile üyesinde kullanıma devam ediyor ben 1,5 yıl aşırı oyun oynayıp yıpratmıştım 2 yıl kadar da benden sonra hor kullanıldı 3,5 senede başına gelmeyen kalmadı.
Bataryası bile hala canavar gibi.

Redmi serisi gayet dayanıklıdır.
Redmi K serisi ise çok daha farklı bir sürümdür ve daha da dayanıklıdır

Bence en iyisi İPhone 15 pro max gerisi yalan
:D

İlaveten Redmi ömrü konusunda yapılan yorumlar da baştan sona hatalı yıllar önce insanlar Xiaomi'nin okunuşunu bilmezken merdiven altı sanarken komşuma sattığım Redmi Note 2 ye rastladım az önce hala canavar gibi.
Evde yedek telefon yapmışlar tüm fonksiyon aktif.
İlk çıktığı günlerde aldığım Note 8 pro çok hor kullanan bir aile üyesinde kullanıma devam ediyor ben 1,5 yıl aşırı oyun oynayıp yıpratmıştım 2 yıl kadar da benden sonra hor kullanıldı 3,5 senede başına gelmeyen kalmadı.
Bataryası bile hala canavar gibi.

Redmi serisi gayet dayanıklıdır.
Redmi K serisi ise çok daha farklı bir sürümdür ve daha da dayanıklıdır
iphonun beni tek cezbedici yani deger kaybetmeyisi.yillar gecsede degerini koruyor.su anda bile 11 ler 22 bin civarı.baktiginiz zaman 4 5 yil onceki samsung xiaomi Huawei hangisi derseniz birakin hiçbirinin zaten uretilmiyor ikinci ellerinin esamesi okunmuyor para etmiyor

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Bu konuda haklısınız ben de kasası plastik diye okudum ama şöyle bakınca benim eski Mi 10T'den çok daha metal duruyor. %99 metal ya da metal alternatifi çok iyi bir malzeme bulmuşlar. Bir kaç site plastik yazdığı için plastik diyor herkes. Bana metal hissi veriyor plastikse bile aşırı iyi bir şey kullanmışlar.
Sevgili hocam, kimin ne dediğinin ne önemi var ki, Siz memnunsanız, gerisi hikaye

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Biliyorsunuz ki, ben Max3 hala çalışıyor iken, birden, hiç aklımda yokken, gidip, 2 nci el, temiz Xiaomi 11T Pro aldım, sanırım artık güncelleme almayacak yada bir yerde okuduğuma göre, bir Android güncellemesi daha alacak, alsın veya almasın, önemli değil.. Max3 orta alt segment bir cihaz dı, şimdiki ise orta üst segment.. Benim gibi yaşlı bir insan şu an sanki amiral gemisi kullanıyormuş gibi hissediyor

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
21
Hâlâ takipteyim. Şu candır bu candırdan ileriye gitmeyi bilmek gerekiyor. Sürekli telefon değiştirebilen biri değilim (şahsım adına yazıyorum). Bütçe konusunda daha rahat olan insanlar muhakkak var, herkes bütçesine göre hareket ediyor sonuçta. Bütçeniz hangisine yetiyorsa o sizin için en iyi cihazdır. Yoksa gönlümde tabii ki iPhone 15 Pro Max yatıyor :D Yine döktürmüşsünüz :)

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Lütfen beni bağışlayın arkadaşlar, Xiaomi, Xiaomi'dir, Redmi ise, Xiaomi değildir....Ben maalesef Xiaomiciyim...teşekkürler
Redmi, Poco vs kullanan herkese saygım sonsuz

Xiaomi'nin okuması çok zor, o yüzden Redmi :D

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Xiaomi nin yeni serileri harbi iyi , bende k50 ultra (12t pro) ya geçtim yağ gibi 0 sorun. Önceden 10t pro F3 Note 10 pro vs. kademe kademe kullandım hepsinin kendince sorunları vardı bu modelde daha sorun göremedim (olmaması da temennim 😂)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada çin romu baya iyi(blotwareleri kaldırınca tabi) eu rom 2 gün duramadım beta romlar gibi geldi bana

Üst Alt