Mi 13 vs K60 Pro

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
k60 pro
Konular
19
merhaba arkadaslar.bugun itibariyle k60 prodan mi 13 e gecmis bulunmaktayim.bu yaziyi redmi serisi kalitesiz mi serisi daha iyi daha kaliteli vs yanilgisini en azindan k60 proyla bittigini belirtmek icin yaziyorum.zaten genel olarak ozellikler ayni ama k60 pronun malzeme kalitesi daha iyi geldi bana yani mi 13 basit oyuncak gibi duruyor.hele ki ekran farki arada cok fazla fark var.sadece 13 kamerada bi tik önde.ikisi arasinda kararsiz kalanlara onerim k60 pro olacaktir 120w sarj destegi,ekrani cok daha iyi sarjida daha iyi gidiyordu.13 e 3 4 bin fazladan verip almaya degmez diye dusunuyorum.iyi forumlar

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
40
Enteresan bir bakış açısı..
Galiba burada asıl sorulması gereken sual şu... Malzeme kalitesi, ekranı ve şarj desteği daha iyi bir cihazdan üstelik te 3-4 bin lira fazla ödeyerek oyuncak gibi basit bir cihaza geçme ihtiyacını neden hissettiniz hocam?
Ben samimi olarak merak ettim doğrusu.

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
k60 pro
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Enteresan bir bakış açısı..
Galiba burada asıl sorulması gereken sual şu... Malzeme kalitesi, ekranı ve şarj desteği daha iyi bir cihazdan üstelik te 3-4 bin lira fazla ödeyerek oyuncak gibi basit bir cihaza geçme ihtiyacını neden hissettiniz hocam?
Ben samimi olarak merak ettim doğrusu.
hocam bana ayni fiyata denk geldi acil satan birinden fiyat farki ödemedim herkese boyle denk gelmeyecektir tabiki benim bu yaziyi yazma amacim fazla para verip bosuna 13 almayin.bir diger ikinci farkli telefonlar denemeyi tecrube etmeyi seviyorum. bunuda 1 2 ay kullanip k60 ultra bulursam onu test edecegim

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
merhaba arkadaslar.bugun itibariyle k60 prodan mi 13 e gecmis bulunmaktayim.bu yaziyi redmi serisi kalitesiz mi serisi daha iyi daha kaliteli vs yanilgisini en azindan k60 proyla bittigini belirtmek icin yaziyorum.zaten genel olarak ozellikler ayni ama k60 pronun malzeme kalitesi daha iyi geldi bana yani mi 13 basit oyuncak gibi duruyor.hele ki ekran farki arada cok fazla fark var.sadece 13 kamerada bi tik önde.ikisi arasinda kararsiz kalanlara onerim k60 pro olacaktir 120w sarj destegi,ekrani cok daha iyi sarjida daha iyi gidiyordu.13 e 3 4 bin fazladan verip almaya degmez diye dusunuyorum.iyi forumlar
Hocam ekran kesinlikle daha iyi ancak Xiaomi 13 daha kompakt bir cihaz olmasının dışında size tam olarak neyi oyuncak geldi tam anlamadım.

Son düzenleme:

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
k60 pro
Konular
19
Hocam ekran kesinlikle daha iyi ancak K60 Pro plastik kasaya sahip, Xiaomi 13 daha kompakt bir cihaz olmasının dışında size tam olarak neyi oyuncak geldi tam anlamadım.
k60 pro da yanlar metal ve arka kapak cam hocam,k60 pro daki akiciligi 13 de goremedim ben.şöyle elinize aldiginizda daha ust duzey hissiyati veriyor 13 pro gibi diyebilirim.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Xiaomi 13T PRO
Meslek
Mod
Konular
315
k60 pro da yanlar metal ve arka kapak cam hocam,k60 pro daki akiciligi 13 de goremedim ben.şöyle elinize aldiginizda daha ust duzey hissiyati veriyor 13 pro gibi diyebilirim.

Evet, k60pro yanlar metal. Premiuim hissi veriyor. Kamera dizaynı ve kamera kalitesi hariç, bence hala Xiaomi 13den iyi :D Ne kadar aynı klansman da olmasalarda

Not : Tabi benim için ekran ve batarya daha önemli olduğu için, taraflı bakıyor olabilirim

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
k60 pro
Konular
19
Evet, k60pro yanlar metal. Premiuim hissi veriyor. Kamera dizaynı ve kamera kalitesi hariç, bence hala Xiaomi 13den iyi :D Ne kadar aynı klansman da olmasalarda

Not : Tabi benim için ekran ve batarya daha önemli olduğu için, taraflı bakıyor olabilirim
zaten 13 bitek kamerada iyi hocam.islemci felan zaten ayni.kameraya asiri onem vermiyen biri icin 3 4 bin fark bana gore gereksiz.onun disinda ekran kalitesi batarya ve sarj hizi k60 pro daha onde. bunlardada 13 daha onde olsaydi tabiki 13 derdim 😃

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Öncelikle hayırlı olsun hocam.
Kişisel ihtiyaçlar ve yönelimler dolayısıyla herkesin görüşü farklı olabilir.
K60 Pro şu ana dek benim tüm ihtiyaçlarımı karşıladı. Herkes gömse de bence kamerası da öyle yabana atılacak kadar kötü değil.
Xiaomi 13 de öyle kötü bir cihaz değil.

Kişisel ihtiyaçları göz önünde bulundurarak F/P odaklı seçimler yapmak lazım her zaman.

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
k60 pro
Konular
19
Öncelikle hayırlı olsun hocam.
Kişisel ihtiyaçlar ve yönelimler dolayısıyla herkesin görüşü farklı olabilir.
K60 Pro şu ana dek benim tüm ihtiyaçlarımı karşıladı. Herkes gömse de bence kamerası da öyle yabana atılacak kadar kötü değil.
Xiaomi 13 de öyle kötü bir cihaz değil.

Kişisel ihtiyaçları göz önünde bulundurarak F/P odaklı seçimler yapmak lazım her zaman.
sagolun hocam.aynen yani kamera konusundada öyle aman aman bir fark yok.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
40
Xiaomi forumunda K60 fanları oluşmaya başladı galiba. En ufak bir eleştiri yada kıyaslamada toplu hücuma geçiyorlar. 8=)giggle~~
Telefonun bu kadar iyi olduğunu bilseydim 13 pro yerine K60 pro alır, 8 bin ( telefon için + 2 bin, kayıt parası 6 bin ) cebimde kalırdı. facepalm~~
Madem telefon bu kadar iyiydi onca baskıya rağmen Skorpi hocam niye tercihini 11T prodan yana kullandı, merak ediyorum doğrusu.wasntme~~ giggle~~

Üst Alt