Öncelikle bana Xiaomi yi sevdiren ve aldıran sevgili Mustafa hocama sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Kendisi ve aynı zamanda da Sayın
cantara hocam geçmiş senelerde asla alınmaması gereken cihazların Redmi olanların oldukları söylemeleri beynimin bir köşesinde yer etmişti, sebeb ise, Mi serisi gibi güncelleme almamalarıydı...O zamandan bu yana tabiki köprünün altından çok sular aktı...K60 Pro ise gerçekten de kağıt üzerindeki özellikleri ile göz kamaştırıyordu ve tabi benim de radarıma girmişti...Mardindeki malum satıcı direnç işlemli satış yapıyordu ve memnun olmayan neredeyse yoktu...benim hep o köşedeki yer eden ses kulaklarımda çınlıyordu...Sevgili
kafeinsiz hocam 30k bütçesi olduğunu ve S23 Ultra düşündüğünü söyledi, bende kendisine K60 Pro önerdim ve kendileri de sağ olsunlar, büyük sözü dinledi ve aldı, aynı gün sevgili
Ironsides hocam aynı yerden aynı cihazı sipariş etti ve cihazlar bir kaç gün sonra ellerine ulaştı...olumlu ve muhteşem olarak beklediğim yorumları maalesef yaklaşık 10 gün sonra geldi...bu arada çok sağlam ve güvenilir yerlerden aldığım bilgilere göre, söz konusu satıcıda sıkıntıların olduğunu öğrendim ve K60 pro düşüncesini rafa kaldırdım...Max 3 sonrası bir cihaz almak bana gerçekten de çok zor geldi ama o da artık benim gibi yaşlanmıştı ve kör topal bana eşlik ediyordu...muhtelif AOSP ve MIUI bazlı port romlarla idare etmeye çalışıyordum...ByPass ameliyatından sonra rom atma olayları bana artık angarya gelmeye başlamıştı...
Dün sahibi tanıdığım olan Büyükçekmece Mi Store ye uğradığımda, abi çok temiz, 2024 e kadar garantili, TR cihazı Mi11T Pro var dedi, tertemiz bir cihaz dı ve fiyatı da çok uygun olunca, bu cihazı 9 ay bizzat kullanmış olan Sayın
casibao hocamın onayı sonrası almaya karar verdim...Onunda güncelleme dünyası sona ermiş ama Max3 e göre daha yeni...Max3 ün yerini tabi tutmaz ama denk geldi ve aldım, memnunum...biraz uzun oldu, lütfen kusuruma bakmayın ve yaşlılığıma verin, teşekkürler
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk