Mi 13 vs K60 Pro

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
pil konusu da kullanıma göre değişir,ben xiaomi 13 kullanıyorum 7-8 saat ekran süresini rahat alıyorum,
ayrıca malzeme kalitelerinde fark var.Ekran daha yüksek çözünürlüklü ancak Xiaomi burada 13 serisinde paraya kıyıp samsung panel koysa da k60 pro da csot ya da tianma kullanıyor,çünkü redmi...
Velhasıl herkesin fikri görüşü kıymetlidir ancak belli şeyler göreceli.
Günün sonunda boyut ekran pil gibi farklı kriterler var herkes kafasına yatanı alıp kullanacaktır.

Cihazınız hayırlı olsun Cumhur hocam
Teşekkürler hocam

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Joingle

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi k60
Konular
0
Düz k60 modelini kullanıyorum alırken mi 13 düşünmüştüm ancak ekran konusundan ve boyutundan dolayı k60 tercihim oldu band20 sorun değil telefonda ki tepkime müthiş 120hz harikulade seviyede sonraki cihazım büyük ihtimalle s24 ultra olacaktır cihazda yok yok tek eksik olduğu konu ön kamera 4k 60fps olmaması oda olsaydı bu fiyatlarda olmazdı herhalde cihazı full ayarlarda kullanıyorum Qwhd ve 120hz sabit ona rağmen 7-8 saat ekran süresi veriyor oyun performansı tekleme bile olmadı yüksek grafiklerde iyi sonuçlar veriyor pubg 90fps gerçekçi mod ultra HD modlarında kullandım soruna rastlamadım ısınma konusunda 1ay önceki aşırı sıcaklarda gündüz vaktinde hafif ısınma oluyordu anında soğuyordu şu sıralar ısınma yok gibi mi 13 kullanmadığım için kesin bir cevap veremem ancak bu cihaz tercih edilirse üzmez ve yarı yolda bırakmaz

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Düz k60 modelini kullanıyorum alırken mi 13 düşünmüştüm ancak ekran konusundan ve boyutundan dolayı k60 tercihim oldu band20 sorun değil telefonda ki tepkime müthiş 120hz harikulade seviyede sonraki cihazım büyük ihtimalle s24 ultra olacaktır cihazda yok yok tek eksik olduğu konu ön kamera 4k 60fps olmaması oda olsaydı bu fiyatlarda olmazdı herhalde cihazı full ayarlarda kullanıyorum Qwhd ve 120hz sabit ona rağmen 7-8 saat ekran süresi veriyor oyun performansı tekleme bile olmadı yüksek grafiklerde iyi sonuçlar veriyor pubg 90fps gerçekçi mod ultra HD modlarında kullandım soruna rastlamadım ısınma konusunda 1ay önceki aşırı sıcaklarda gündüz vaktinde hafif ısınma oluyordu anında soğuyordu şu sıralar ısınma yok gibi mi 13 kullanmadığım için kesin bir cevap veremem ancak bu cihaz tercih edilirse üzmez ve yarı yolda bırakmaz
Düz K60 modeli de güzel gerçekten.
Xiaomi bu jenerasyonda cidden güzel işler yapmış herkes aldığı cihazdan memnun.
Herkes en iyisi benimki diyor Xiaomi paraları sayıyor. :D

Joingle

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi k60
Konular
0
Düz K60 modeli de güzel gerçekten.
Xiaomi bu jenerasyonda cidden güzel işler yapmış herkes aldığı cihazdan memnun.
Herkes en iyisi benimki diyor Xiaomi paraları sayıyor. :D
Hocam birde çin romu Türkçeleştirme yapılıp her cihaza dağıtımı sağlansa rom konusunda rakibi olmayacak çin romları arabalardaki full paket gibi animasyonlar ve widgetler olsun 120hz ekranı başka bir boyuta taşıyor

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
K60 pro'nun global versiyonu 13T olarak yakında satışa sunulacakmış.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Hocam birde çin romu Türkçeleştirme yapılıp her cihaza dağıtımı sağlansa rom konusunda rakibi olmayacak çin romları arabalardaki full paket gibi animasyonlar ve widgetler olsun 120hz ekranı başka bir boyuta taşıyor
Aslında burada paylaşılan Magisk modülü ile hemen hepsi büyük oranda Türkçe oluyor.

K60 Pro'da test ettiğimde çalışmıştı.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
13T serisi MTK işlemci ile geliyor hocam Pro muadili olamaz muhtemelen ultra içindir o.
13T Pro yu bekliyecektim aslında hocam ama dediğiniz gibi, Metiatek li olacak diye her yerde yazınca, vazgeçtim, çok şükür ki şansıma eski ama cillop gibi temiz Mi11T Pro çıktı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
13T Pro yu bekliyecektim aslında hocam ama dediğiniz gibi, Metiatek li olacak diye her yerde yazınca, vazgeçtim, çok şükür ki şansıma eski ama cillop gibi temiz Mi11T Pro çıktı

Kaçlık hocam sizin cihazınız?

Üst Alt