Mi 13 vs K60 Pro

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Xiaomi'nin " son zamanların en iyi cihazı" nı çıkartması amiyane tabirle ( onu da affınıza sığınarak söylüyorum) Bülent Ersoy' dan bebek beklemek gibi sayın hocam. giggle~~
Umut bu topraklardan gideli çok oldu.facepalm~~
Teknolojinin çok geliştiğini en son söyleyen sizdiniz hocam, o nedenle asla, asla dememek lazım

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
aslinda bide şöyle bakmak lazim en azindan xiaomi tasarimi degisiyor ufak tefek ozellkklerle beraber.s23 ultrayla samsungda applenin izinden gitti maalesef
TV kumandalarına devam bence

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Teknolojinin çok geliştiğini en son söyleyen sizdiniz hocam, o nedenle asla, asla dememek lazım

Elimde 4 android 5 te MIUI güncellemesi alacağı söylenen bir cihaz var hocam. Mi 6 da iki android üç MIUI görmüş bir adama çok bile...
Never say never again.... Sean Connery' nin oynadığı güzel bir filmdir, severim. giggle~~

ayaz_ll

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
miu5
Konular
4
Mi5 ile başladığım Xiaomi serüveninde çok uzun zamandır (neredeyse 6 yıl diyebilirim) mi Max 2 ile devam ediyorum, hala bir günü çok rahat çıkarıyorum. Bu arada mi5 cihazım hala sapasağlam sadece batarya değişimi yaptım. Şirket hattım için de mi9t pro kullanıyorum. Max 2 cihazımın miadının dolması ihtimaline karşı bu iki cihaz arasında gidip geliyorum. Önce mi13 beni cezbetmişti şu aralar k60 proya gönlüm kayıyor. Sonuç ne olacak bilmiyorum

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Mi5 ile başladığım Xiaomi serüveninde çok uzun zamandır (neredeyse 6 yıl diyebilirim) mi Max 2 ile devam ediyorum, hala bir günü çok rahat çıkarıyorum. Bu arada mi5 cihazım hala sapasağlam sadece batarya değişimi yaptım. Şirket hattım için de mi9t pro kullanıyorum. Max 2 cihazımın miadının dolması ihtimaline karşı bu iki cihaz arasında gidip geliyorum. Önce mi13 beni cezbetmişti şu aralar k60 proya gönlüm kayıyor. Sonuç ne olacak bilmiyorum
Xiaomi 13 güzel cihaz özellikle kamera ihtiyacı için iyi deniyor ancak ekran boyutu üzüyor.
Normalde benim de ilk önceliğim 13 olacaktı K60 pro düşündüm ama kararsızdım Skorpi hocam devreye girip küçücük ekran ile olmaz daha ucuza 2k büyük ekranlı 120w şarjlı K60 pro var dedi. :D
K60 pro için tek handikap global sürüm yok eu veya elite rom kullanmak gerekiyor.

eu rom beta final sürümü şu an mükemmel akıcı durumda ömür boyu yine kullanılır o derece.

Band 20 yok şebeke zayıf gibi muhabbetler var ama hiç şebeke sorunu yaşamadım şu ana kadar. Çok memnunum tavsiye ederim.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Daha yaşınız genç, Xiaomi' nin güncel çok cihazını görür ve alırsınız. 13 pro bizi mezara kadar götürür artık.
Nice modeller görelim hocam öyle demeyin,maşallahınız var.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam cihazı bu kadar çok sevdiğinize göre size bir de Xiaomi 13 önerelim diyorum, tecrübelerinizi merak ediyorum 😂

Xiaomi 13 çok iyi cihaz, hatta k60pro globale çıkmadığı için xiaomi13 bir adım daha öne atıyor kendini. Fakat bana göre bir kusuru ekranı küçük hocam :D 120w olayını sineye çekerim ama ekranı küçük ise olmuyor :(

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
Xiaomi 13 çok iyi cihaz, hatta k60pro globale çıkmadığı için xiaomi13 bir adım daha öne atıyor kendini. Fakat bana göre bir kusuru ekranı küçük hocam :D 120w olayını sineye çekerim ama ekranı küçük ise olmuyor :(
120w ye alisinca 67 de insana cok gec geliyor hocam.ayni sekilde benim icinde ekran buyuklugu ve goruntu kalitesinden dolayi 13 den daha onde geliyor😅

Üst Alt