Mi 13 vs K60 Pro

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Redmi K60 Pro 3 günlük kullanım raporları :)
Cihazdaki sürüm ile 4-5 saat ekran süresi alıyorum bu normal mi değil mi bilmiyorum. 120 Watt şarj cihazı ile 22 dakikada %9'dan %100'e oluyor bu muhteşem bir süre. İlk kez böyle bir şey cihaz kullanıyorum bana abartılı geliyor olabilir :) Ekran kalitesi ise muazzam, 2k ekranı açıp boş zamanlarda otobüste veya serviste film izliyorum her şey çok net o yüzden ekranına bayıldım. Oyun oynayan biri değilim fakat bu cihazla sanırım yine pubg mobile maceram kaldığı yerden devam edecek diyebilirim. Oyunu indirdim fakat 90 fps desteğini göremedim bu nedenle magisk modülü ile 90 fps kilidini açıp oynadım. Telefon ısınmıyor desem yeri. EU romu bırakıp elite roma geçecim bugün itibariyle. Biraz da elite rom ile yola devam edeceğim. Redmi K60 Pro 120 hz ekrana sahipken Mi 10t pro da 144hz ekrana sahip ama bunun kadar akıcı olduğunu hatırlamıyorum. Mi serisinin sadece 10t prosunu kullandığım ve diğer serisini bilmediğim için böyle bir yorum yapabiliyorum. Fanlar lütfen atlamasın :) Antutu bencmark testine soktum ne kadar ısı yükselişi olacak diye ama 37 dereceden sadece 44 dereceye çıktı. Normal kullanımda cihaz çok serin. Direnç yolu ile kayıt yaptırmıştım ama direnç kaydını yapanın eline sağlık hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bu arada band 20'nin olmayışı hiçbir şeyi değiştirmedi. Mi 10t Pro ile hat üzerinden 120 mpbs internet hızı alırken bu cihaz 140-150 mbpsyi gördü. Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar. Aklıma başka bir şey gelirse muhakkak ekleme yapacağım. kafeinsiz hocama ve Skorpi hocama teşekkürlerimi sunuyorum. :)
Tekrardan hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanırsınız inşallah.. Max3 den sonra bende Mi11T Pro ile aynı duyguları yaşıyorum, bir Amiral gemisi değil ama çok güzel farklı özelliklere sahip, benim gibi yaşlı biri için yeter de artar bile şimdilik

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
21
Tekrardan hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanırsınız inşallah.. Max3 den sonra bende Mi11T Pro ile aynı duyguları yaşıyorum, bir Amiral gemisi değil ama çok güzel farklı özelliklere sahip, benim gibi yaşlı biri için yeter de artar bile şimdilik

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Teşekkür ederim hocam, inşaAllah. Size de hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :)

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
Cihazdaki sürüm ile 4-5 saat ekran süresi alıyorum bu normal mi değil mi bilmiyorum. 120 Watt şarj cihazı ile 22 dakikada %9'dan %100'e oluyor bu muhteşem bir süre. İlk kez böyle bir şey cihaz kullanıyorum bana abartılı geliyor olabilir :) Ekran kalitesi ise muazzam, 2k ekranı açıp boş zamanlarda otobüste veya serviste film izliyorum her şey çok net o yüzden ekranına bayıldım. Oyun oynayan biri değilim fakat bu cihazla sanırım yine pubg mobile maceram kaldığı yerden devam edecek diyebilirim. Oyunu indirdim fakat 90 fps desteğini göremedim bu nedenle magisk modülü ile 90 fps kilidini açıp oynadım. Telefon ısınmıyor desem yeri. EU romu bırakıp elite roma geçecim bugün itibariyle. Biraz da elite rom ile yola devam edeceğim. Redmi K60 Pro 120 hz ekrana sahipken Mi 10t pro da 144hz ekrana sahip ama bunun kadar akıcı olduğunu hatırlamıyorum. Mi serisinin sadece 10t prosunu kullandığım ve diğer serisini bilmediğim için böyle bir yorum yapabiliyorum. Fanlar lütfen atlamasın :) Antutu bencmark testine soktum ne kadar ısı yükselişi olacak diye ama 37 dereceden sadece 44 dereceye çıktı. Normal kullanımda cihaz çok serin. Direnç yolu ile kayıt yaptırmıştım ama direnç kaydını yapanın eline sağlık hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bu arada band 20'nin olmayışı hiçbir şeyi değiştirmedi. Mi 10t Pro ile hat üzerinden 120 mpbs internet hızı alırken bu cihaz 140-150 mbpsyi gördü. Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar. Aklıma başka bir şey gelirse muhakkak ekleme yapacağım. kafeinsiz hocama ve Skorpi hocama teşekkürlerimi sunuyorum. :)
oyun oynarken 4 5 saat ekran kullanimi normaldir hocam.normal kullanimda 7 saat aliyordum 😀aynen pungde 90 fps vermedigi bende okumustum dediginiz gibi modullerle halloluyor.ben hic isinma yasamadim diyebilirim gerek sarjda gerek yogun kullanimda.xiaominin degisik politikalari 2 3 sene onceki modele 144 koyarken yeni modellere 120 koymasi buyuk sacmalik.13 t serileriyle tekrar 144 kullaniyolar 😀band 20 belki kirsalda sorun yasarsnz onun disinda hicbir fark hissetmezsnz aynen bende ayni operator yan yana 13 promaxla hiz testi yapmistim k60 pro daha hizli upload dowload veriyordu😀hayirli olsun tekrardan gule gulr kullanin.hersey herkesin gonlunce olsun 🙏

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Elite roma geçince 90 fps desteği modülsüz gelecek. Çin sürümü olduğu için Çin PUBG de 90 FPS var maalesef.
Tekrardan hayırlı olsun.

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
21

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-09-26-18-04-06-971_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2023-09-26-18-04-06-971_com.miui.securitycenter.jpg
    297,2 KB · Görüntüleme: 25

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Cihaz deli dehşet bişey diyebilirim 😄 çok memnunum, bu kadar seveceğimi tahmin etmiyordum.
Pil kullanımı da muazzam.

Bu ekranda, sağa kaydırın. Orada hızlı sarj onayı var açın. Sonra 120w ile şarja takın ve ekranı açmadan bekleyin. Şarj hızına daha da aşık olacaksınız. 2 aydır kullanıyorum cihazı, memnunum. Tek sorunum miui :D Miui12den sonra hiç bir şey değişmedi.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bu ekranda, sağa kaydırın. Orada hızlı sarj onayı var açın. Sonra 120w ile şarja takın ve ekranı açmadan bekleyin. Şarj hızına daha da aşık olacaksınız. 2 aydır kullanıyorum cihazı, memnunum. Tek sorunum miui :D Miui12den sonra hiç bir şey değişmedi.
Hocam cihazı bu kadar çok sevdiğinize göre size bir de Xiaomi 13 önerelim diyorum, tecrübelerinizi merak ediyorum 😂

Üst Alt