- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 288
Tekrardan hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanırsınız inşallah.. Max3 den sonra bende Mi11T Pro ile aynı duyguları yaşıyorum, bir Amiral gemisi değil ama çok güzel farklı özelliklere sahip, benim gibi yaşlı biri için yeter de artar bile şimdilikRedmi K60 Pro 3 günlük kullanım raporları
Cihazdaki sürüm ile 4-5 saat ekran süresi alıyorum bu normal mi değil mi bilmiyorum. 120 Watt şarj cihazı ile 22 dakikada %9'dan %100'e oluyor bu muhteşem bir süre. İlk kez böyle bir şey cihaz kullanıyorum bana abartılı geliyor olabilir Ekran kalitesi ise muazzam, 2k ekranı açıp boş zamanlarda otobüste veya serviste film izliyorum her şey çok net o yüzden ekranına bayıldım. Oyun oynayan biri değilim fakat bu cihazla sanırım yine pubg mobile maceram kaldığı yerden devam edecek diyebilirim. Oyunu indirdim fakat 90 fps desteğini göremedim bu nedenle magisk modülü ile 90 fps kilidini açıp oynadım. Telefon ısınmıyor desem yeri. EU romu bırakıp elite roma geçecim bugün itibariyle. Biraz da elite rom ile yola devam edeceğim. Redmi K60 Pro 120 hz ekrana sahipken Mi 10t pro da 144hz ekrana sahip ama bunun kadar akıcı olduğunu hatırlamıyorum. Mi serisinin sadece 10t prosunu kullandığım ve diğer serisini bilmediğim için böyle bir yorum yapabiliyorum. Fanlar lütfen atlamasın Antutu bencmark testine soktum ne kadar ısı yükselişi olacak diye ama 37 dereceden sadece 44 dereceye çıktı. Normal kullanımda cihaz çok serin. Direnç yolu ile kayıt yaptırmıştım ama direnç kaydını yapanın eline sağlık hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bu arada band 20'nin olmayışı hiçbir şeyi değiştirmedi. Mi 10t Pro ile hat üzerinden 120 mpbs internet hızı alırken bu cihaz 140-150 mbpsyi gördü. Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar. Aklıma başka bir şey gelirse muhakkak ekleme yapacağım. kafeinsiz hocama ve Skorpi hocama teşekkürlerimi sunuyorum.
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk