Evet teşekkürler hocam , şuan s23 ultradayım, resmi note 12 pro plus bile kullandım 3 ay, k60 pro en son s23 plus bakalım bunda kaç ay duracağım
yalnız k60 pro alanlar kafaları rahat olsun , samsung un arayüzü ile miui arayüzü deneyimlemiş biri olarak miui daha seri daha takır takır
s23 plusda trendyol ve banka uygulamalarında telefon takılıyor böyle ismi olur sanki s2 s3 10 yıl önceki teli kullanır gibi takıla takıla uygulamayı kullanıyorsun. Tamam ekran olarak görsel zevki s23 plus güzel ses kaliteside k60 prodan iyi. Kamerada iyi doğal olarak bir tık üstü k60 pronun. Ancak k60 pro da rahat 3 4 sene sizi götürür. Çok seri ısınmıyor kolay kolay, şarj işi de xiaomi harika arkadaş.. 30 dk full. Samsungda bekle bekle dolsun 1 saatte. Kısacası benim ekranım iyi olsun video ve film izlemekten hoşlanıyorsanız kesinlikle samsung s23 ultra harika bir ekranı var. Güneşte capcanlı k60 pro ya göre Güneşte daha rahat. Kamera için alacaklarda s23 ultra alsın ancak k60 pro da harika fotoğraflar çekiyor. Gayet yeterli. Yani aradaki fiyat farkına değermi bütçesini zorlayacaklar için değmez k60 pro öneririm.
Uçak gibi seri hızlı şarj 120 wat. Kamerası güzel sadece k60 pro da sevmediğim global rom olmaması eğer olsaydı şahsen s23 ultra almaz 2 3 sene kullanırdım. Eu rom sevmiyorum. Ama arkadaş buradan para verip telefonun donup kasması sinir bozucu. K60 prova bir kez yaşamadım böyle birşey