Mi 13 vs K60 Pro

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Sonuç olarak yine de Xiaomi değil8=)

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Aslında teknik olarak Xiaomi hocam :/

Redmi'lerin K serileri arasında Globale Xiaomi olarak çıkan modeller de gördük. Örneğin Mi 9T en başarılı fiyat performans veren Mi'lerden birisidir ve özünde aslında Redmi K20'dir.

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
bende daha once redmi xiaominin alt modeli kalitesiz vs diye dusunuyordum.uzun arastirmalar karsilastirmalar sonucu k60 pro aldim ve cok sukur pisman etmedi beni. k60 proyu baya bi premium olarak yapmislar hocam artik markalar kendilerini gelistiriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet teşekkürler hocam , şuan s23 ultradayım, resmi note 12 pro plus bile kullandım 3 ay, k60 pro en son s23 plus bakalım bunda kaç ay duracağım:) yalnız k60 pro alanlar kafaları rahat olsun , samsung un arayüzü ile miui arayüzü deneyimlemiş biri olarak miui daha seri daha takır takır :) s23 plusda trendyol ve banka uygulamalarında telefon takılıyor böyle ismi olur sanki s2 s3 10 yıl önceki teli kullanır gibi takıla takıla uygulamayı kullanıyorsun. Tamam ekran olarak görsel zevki s23 plus güzel ses kaliteside k60 prodan iyi. Kamerada iyi doğal olarak bir tık üstü k60 pronun. Ancak k60 pro da rahat 3 4 sene sizi götürür. Çok seri ısınmıyor kolay kolay, şarj işi de xiaomi harika arkadaş.. 30 dk full. Samsungda bekle bekle dolsun 1 saatte. Kısacası benim ekranım iyi olsun video ve film izlemekten hoşlanıyorsanız kesinlikle samsung s23 ultra harika bir ekranı var. Güneşte capcanlı k60 pro ya göre Güneşte daha rahat. Kamera için alacaklarda s23 ultra alsın ancak k60 pro da harika fotoğraflar çekiyor. Gayet yeterli. Yani aradaki fiyat farkına değermi bütçesini zorlayacaklar için değmez k60 pro öneririm.
Uçak gibi seri hızlı şarj 120 wat. Kamerası güzel sadece k60 pro da sevmediğim global rom olmaması eğer olsaydı şahsen s23 ultra almaz 2 3 sene kullanırdım. Eu rom sevmiyorum. Ama arkadaş buradan para verip telefonun donup kasması sinir bozucu. K60 prova bir kez yaşamadım böyle birşey
eu rom bence guzel hocam,stock romu sadelestirip gereksiz seyleri kaldirarak kullanmak cok guzel diye dusunuyorum xiaomide

Son düzenleme:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Öncelikle şunu açıklığa kavuştıralım, ben hiç bir zaman, hiç bir yerde Redmi kötü demedim, hatta bir çok arkadaşıma, dostuma ve hatta buradaki hocalarıma tavsiye etmişliğim var.. K60 Pro yu almaya bile oldukça yakındım hatta ama önüme Xiaomi 11T Pro çıktı, 2 nci el, çok temiz, uygun fiyatlı, aldım... EU son bir iki seneye kadar gayet iyi idi ama eskisi gibi değil artık diye kullanıcı yorumlarından okuyoruz, ne derece doğrudur, değildir bilemiyorum.
Cihazımda Miui14, A13 global rom yüklü, şimdilik BL kilidi açıp, herhangi bir rom yüklemeyi düşünmüyorum

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
merhaba degerli hocam 😊 şunu belirtmeliyim ki ben k60 pro fani degilim su an o cihazıda kullanmiyorum sattim.yani dediginiz gibi burda suan kullandigim cihazi yani mi 13 u savunsaydim hakliydiniz ama k60 prodan mi 13 e gecerek farki direk hissedebildim belki arada farkli model kullansaydim bu kadar farketmezdim.benim bu yaziyi yazma amacim da mi 13 u tamamen gömmek değil.tabiki iyi cihaz ama sahsim olarak 3 4 bin fazla vermeye degecek artisi benim icin yok k60 pro hem daha uygun hemde ekran kalitesi pili sarj hizi daha iyi oldugu icin benim icin arti .arka caminin oval yapida olmasi elde durusunu kolaylastiriyor,her ne kadar 13 daha kucuk olsada k60 pro daha iyi ele oturuyor..band 20 sorununu bende almadan once okudum cin cihazlarinin bazilarinda oluyomus ancak ben sorun yasamadim.daha çok kirsal yerlerde sebekenin az cektigi ortamlarda sorun olusturuyomus diyolar.k60 pronun cercevesi metal hocam baska bir modeller karistirmis olabilir arkadasiniz.

Grihava

iyi niyetini kaybetme.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Xioami mi6
Meslek
Otomotiv
Konular
6
merhaba degerli hocam 😊 şunu belirtmeliyim ki ben k60 pro fani degilim su an o cihazıda kullanmiyorum sattim.yani dediginiz gibi burda suan kullandigim cihazi yani mi 13 u savunsaydim hakliydiniz ama k60 prodan mi 13 e gecerek farki direk hissedebildim belki arada farkli model kullansaydim bu kadar farketmezdim.benim bu yaziyi yazma amacim da mi 13 u tamamen gömmek değil.tabiki iyi cihaz ama sahsim olarak 3 4 bin fazla vermeye degecek artisi benim icin yok k60 pro hem daha uygun hemde ekran kalitesi pili sarj hizi daha iyi oldugu icin benim icin arti .arka caminin oval yapida olmasi elde durusunu kolaylastiriyor,her ne kadar 13 daha kucuk olsada k60 pro daha iyi ele oturuyor..band 20 sorununu bende almadan once okudum cin cihazlarinin bazilarinda oluyomus ancak ben sorun yasamadim.daha çok kirsal yerlerde sebekenin az cektigi ortamlarda sorun olusturuyomus diyolar.k60 pronun cercevesi metal hocam baska bir modeller karistirmis olabilir arkadasiniz.
Hocam 5-6 yıldır mi6 kullanıyorum hız olarak hala çok memnunum ama batarya açısından artık işkence olmaya başladı. Şimdi mi6 gibi kamerasında ois olsun vs diyerekten mi13 düşünüyordum ama k60 türkiyede baktığım zaman satılmıyor siz nereden temin ettiniz? k60'ın hangi modelini tavsiye edebilirsiniz

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
Hocam 5-6 yıldır mi6 kullanıyorum hız olarak hala çok memnunum ama batarya açısından artık işkence olmaya başladı. Şimdi mi6 gibi kamerasında ois olsun vs diyerekten mi13 düşünüyordum ama k60 türkiyede baktığım zaman satılmıyor siz nereden temin ettiniz? k60'ın hangi modelini tavsiye edebilirsiniz
ben dolap uygulamasindan almistim hocam.son modellerin hepsi guzel 12t pro kullandim tavsiye ederim,poco f5 pro veya duz k60 ayni bu ucude guzel cihaz 8gen 1 plus islemci var,ois destekli k60 pro ve mi 13 e gore biraz daha uygun 12 14 bin civarina bulabilirsnz.k60 pro 17 bin bandinda mi 13 de 20 bin bandinda satiliyor

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
21
Koçara

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Adımı alıntılamanıza gerek yoktu hocam. Konuyu takip ettiğim için mesajınızı her halûkârda görecektim. Kendi mesajımı sildim çünkü gereksiz polemik konusu olmasından endişe ettim. Endişemde haklıymışım ki latife maksatlı K60 fanları sözümü üzerinize alınmışsınız ama kastım bu değildi. Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem kusuruma bakmayın.
Evet cihazın çerçevesinin metal olduğunu siz söylemiştiniz hatırladım ama bahsi geçen dostum da on yıldır Xiaomi ile iç içe yaşayan ve teknik bilgisine güvendiğim bir kaç Xiaomi uzmanından birdir. Takdir edersiniz ki benim için muteber olan da onun sözüdür. Kaldı ki yerli yabancı sosyal medya videolarında gördüğüm yorumlar da aynı yönde.
Not: Bu arada Xiaomi 13 ile alakalı yorumunuza takılmadım. Zira düz modeli benim de hoşuma gitmemişti ve bu yüzden prosunu aldım.

Son düzenleme:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Bence en iyisi İPhone 15 pro max gerisi yalan
:D

İlaveten Redmi ömrü konusunda yapılan yorumlar da baştan sona hatalı yıllar önce insanlar Xiaomi'nin okunuşunu bilmezken merdiven altı sanarken komşuma sattığım Redmi Note 2 ye rastladım az önce hala canavar gibi.
Evde yedek telefon yapmışlar tüm fonksiyon aktif.
İlk çıktığı günlerde aldığım Note 8 pro çok hor kullanan bir aile üyesinde kullanıma devam ediyor ben 1,5 yıl aşırı oyun oynayıp yıpratmıştım 2 yıl kadar da benden sonra hor kullanıldı 3,5 senede başına gelmeyen kalmadı.
Bataryası bile hala canavar gibi.

Redmi serisi gayet dayanıklıdır.
Redmi K serisi ise çok daha farklı bir sürümdür ve daha da dayanıklıdır

Son düzenleme:
Üst Alt