Sohbet Yarım Asır'ı devirmiş Xiaomi'ciler

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Evet aradan çok uzun zaman geçmiş...başka kimler var aramızda yarım asırı devirmiş olan?

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
42 yaşında 2000 senesinde philips genie telefon ile cep telefonu kullanmaya başladım. Öncesinde teknoloji ile ilk yakınlaşmam 1986 da sinclair zx spectrum 48K ile olmuştu. 2010 sonrasında telefonların inanılmaz şaha kalkması ile jiayu ,meizu , redmi pro , mix , mi note 2 , mi6 , ve son olarak mi8 8/128 aldım. :) eskisi kadar aktif olamasam da sizleri çok seviyorum. :) sayın Skorpi hocam , escobar , ottoman , zenex ve yüzyüze görüştüğüm herkes bu platformda çok iyi hissettiriyor. İyi ki varsınız :)

snatcher

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
SNATCHER
Cihazım
Mİ A2 64GB BLK
Meslek
ECZ . TEK.
Konular
1
abi selamlar bende 37 yasindayim onemli olan saglikli mutlu yaslanmak diye dusunuyorum pek takmiyorum yaslari yillari :) ilk cihazim bosch 908 1998 in ilk aylarinda almistim :) sonra ilk akilli cihazim bir windows phone pda di Hp ipaq 6815 sonrasinda androide adim atarak rom kernel v.s islerine adim attim bayagi hareketli yillardan sonra shiftpda.com forumumuz vardi kapattik ve bizimle beraber bircok forum kapandi.. ev is v.s derken pek zaman bulamaz hale gelmistim simdi sizin foruma uye oluptakibe basladim ortam guzel sizlerle tanistigima memnunum :)

Cemxcem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Xiomi mi 8
Konular
6
Bemimde daha 10 senem var yarım asıra ama aynı hastalık bendede mevcut malesef, bende ericsonn 688 le basladım daha sonra panasonic ericsonn derken, iphone la tanıştım iphone 8 e kadar hep iphone kullandım sonunda hep aynı kasaya para vermek beni sıktı, iphonr 8 satıp mi mix 2 alıp 2 ay kullandıktan sonra mi 8 aldım, ama aklım huawei mate20 proyada kaymıyor değil

Son düzenleme:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
42 yaşında 2000 senesinde philips genie telefon ile cep telefonu kullanmaya başladım. Öncesinde teknoloji ile ilk yakınlaşmam 1986 da sinclair zx spectrum 48K ile olmuştu. 2010 sonrasında telefonların inanılmaz şaha kalkması ile jiayu ,meizu , redmi pro , mix , mi note 2 , mi6 , ve son olarak mi8 8/128 aldım. :) eskisi kadar aktif olamasam da sizleri çok seviyorum. :) sayın Skorpi hocam , escobar , ottoman , zenex ve yüzyüze görüştüğüm herkes bu platformda çok iyi hissettiriyor. İyi ki varsınız :)
2000 senesinde bende 42 yaşındaydım

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
Sene 1993. İlkokul dördüncü sınıftaydım. O zamanlar televizyona bağlanan bir oyun aleti vardı. Arkadaşımın evinde vardı. Babamın bürosundaydık, arkadaşımla beraber. Babam dedi ki: "Bütün bu ödevlerini tamamlarsan sana oyun aleti alıcam" Hevesle hepsini yaptım. Ama babam almadı. Maddi durumu olmadığı için değil piçliğinden :)

İlk bilgisayarım 586 işlemcili idi, 486 serisinden sonra çıkmıştı.

İlk cep telefonum 2000 senesinde alındı, üniversite birinci sınıfta. Sabah gazetesi kuponla veriyordu. Nokia 3310.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt