Öncelikle Selamun aleykum. İlk telefonum 2001 yılında Panasonik oldu. Namıdiyar Takoz : ) Modelini bile hatırlamıyorum. Sonrasında muhtelif modeller. O zamanlar daha polifonik yeni çıkmış, operatörler kitapçık veriyor çirkin çirkin SMSler felan. Polifonik müzik yapmak içinde vardı. O zaman ki hastalığım oydu. Tarkan şıkıdım şıkıdım, yakalarsam Muah muah : ) Durmadan polifonik müzik yapar dururdum telefonda.
Sonra tabi iş sahibi olduk Adananın köyünde nerden bilelim akıllı telefon ne? İstanbula geldim İlk maaşımı aldım kaydırmaklı samsungumu naptım onu bile hatırlamıyorum doğru Mediamarkete. O zaman herkes İphone iphone söyleyip duruyor. Neymiş bu iphone arkadaş. Hiç sevemedim. Hemen geçtim HTC tarafına anlat hocam ne iş yapar bu dedim. Bişeyler anlattı. Dedim en son ne olur dedi hocam etiket neyse o dedi(koskoca avm tabi). Fiyatı 1550tl. 50 tlye taktım kafayı dedim ya bunu düz 1500 yapın ya da kılıf verin alim. Gitti sordu sağa sola tamam dedi kılıf verelim. Kılıfı getirdi beğenmedim. Dedim 1500 yap. Yine gitti geldi tamam abi dedi al. Aldık HTC yi. Aldığımın ilk ayı internette araştırıyorum telefonu. Yav bu sensetion XL de Beats Auidio diye bişey varmış neymiş bu, bunu alaydım bari felan diye düşünürken RAM dı Romdu girdik bu işlere. Xiaomi gibi oda o zamanlar 10-15 tane Rom felan vardı. Bu bizim Miui TR gibi, Türk geliştiricilerin Romları da mevcuttu. Öyle böyle bozdum telefonu çok şükür. Ama 3 sene kullandım tabi 3 yedek bataryayla : ) Sonra bi Asus aldım sonra bir Sony. Hiç uğraşmadım Sonyi kaç defa aldım elime zaten Rom diye bişey yok da, duramıyorum ama Root atacam : ) Tuttum kendimi nasıl başardım bilmiyorum. Eşime verdim onu gittim Mİ5 aldım ikinci el letgodan. Adamla konuşurken felan abi dedi bak bunda uzaktan kumanda var diyip başladı oturduğumuz pastanenin TV sini kanal değiştirmeye. Adamlar bi şaşırdı noluyor. Garsonlar birbirine bakıyor kim değiştirdi kanalı felan. Biz pusudayız tabi haberleri yok. Vayy dedim tam benlik alıyorum. Neyse aldık çok şükür.
1 ay felan öyle kullandım baktım güncelleme felan gelmiyor hayırdır dedim. Sonra Mai mıui bişeyler duydum dedim bu da neee : ) Tak diye burayı bulduk. Romlar Hava da uçuyor. Kapış kapış. Başladık yine Hadi twrp yükleyelim sonra Root atalım. Aha burda masik, burda Eu, şura Ms, burda Miui TR felan bir hafta da hepsini yükledim
Şimdi ben de mi hastayım Hocam?