Sohbet Yarım Asır'ı devirmiş Xiaomi'ciler

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merhaba hocam, hoşgeldiniz. Forumun tecrübe katsayısı gitgide artıyor. Bizim gibi ihtiyar delikanlılar çok fazla yok. Yanlış aklımda kalmadıysa 50'ye merdiven dayamış yada birkaç basamak geçmiş olarak tasamek , MGM Barut ve ben vardık. Sizinle daha da güçlendik. :D
Hoşbuldum Hocam, teşekkür ederim.....Ortalamayı fazla yükseltmeyelimde....haha--haha--

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

micool

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
Belki ben sizden biraz daha önce bu hastalığa bulaşmış olabilirim,yaşım da 58 @Scorpi ile aynı sayılabilir.2005 senesinde Ankarada bir kullanıcıdan satın aldığım Windows Mobile OS tabanlı i-mate PocketPC ile bu işlere başladım,baktım Nokia ve benzeri cep telefonu kullanmaktan daha keyifli oluyor,arkasından diğer PDA cihazları derken Galaxy i9000 ile android dünyasına adım attım, bu şekilde bu hastalık maalesef devam ediyor.Bu işlerden bıktım artık iPhone alacağım diye iddialı sözlerde bulunan arkadaşlarımın bile kapalı işletim sistemine en fazla 2 ay dayanıp cihazlarını değiştirdiğine tanık olmuşumdur.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Belki ben sizden biraz daha önce bu hastalığa bulaşmış olabilirim,yaşım da 58 @Scorpi ile aynı sayılabilir.2005 senesinde Ankarada bir kullanıcıdan satın aldığım Windows Mobile OS tabanlı i-mate PocketPC ile bu işlere başladım,baktım Nokia ve benzeri cep telefonu kullanmaktan daha keyifli oluyor,arkasından diğer PDA cihazları derken Galaxy i9000 ile android dünyasına adım attım, bu şekilde bu hastalık maalesef devam ediyor.Bu işlerden bıktım artık iPhone alacağım diye iddialı sözlerde bulunan arkadaşlarımın bile kapalı işletim sistemine en fazla 2 ay dayanıp cihazlarını değiştirdiğine tanık olmuşumdur.
Sizide aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz....Sizinki kesin daha öncesinden....ama önce/sonra fark etmez...Hastalık, hastalıktır....Allahım, bizlere her zaman Haftalık Experimental Romlar, ayrıca değişik Geliştiricilerin Custom Romlarını yüklemeyi nasip et yarabbim....Aminnnn

micool

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
Sizide aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz....Sizinki kesin daha öncesinden....ama önce/sonra fark etmez...Hastalık, hastalıktır....Allahım, bizlere her zaman Haftalık Experimental Romlar, ayrıca değişik Geliştiricilerin Custom Romlarını yüklemeyi nasip et yarabbim....Aminnnn

Artık başkalarının romunu yüklemeyi bir tarafa bırakıp kendi romunuzu derlemenin zamanı geldi sayılır,öyle değil mi?..:)

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Lisanını bilmediğim Forumlara Üye olmam vede zaten değilim....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Böyle yarım asırlık çınar ağacını, seviyeli ve aile sıcaklığında olan forumumuza (mazda garaj) da bekleriz... Bu arada ben 5 yaklaşık sonuçla yarım asıra doğru ilerliyorum, konu ve tatlı üslup için teşekkürler. Allah hayırlı ömürler versin herkese. :)

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
Biraz daha zorlarsak forumun yarısının "yolun yarısını" devirmiş olduğunu göreceğiz.clap~~

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merhaba hocam, hoşgeldiniz. Forumun tecrübe katsayısı gitgide artıyor. Bizim gibi ihtiyar delikanlılar çok fazla yok. Yanlış aklımda kalmadıysa 50'ye merdiven dayamış yada birkaç basamak geçmiş olarak tasamek , MGM Barut ve ben vardık. Sizinle daha da güçlendik. :D
Diğer yorumları yeni okuyabildim. Demek birkaç arkadaşımız daha varmış. Eeee foruma ilgi göstermezsen böyle olur işte. Uzun zamandır çok fazla ilgilenemiyorum forumla. Yüzeysel olarak birkaç konuya bakıp gerekirse mesaj atarak idare ediyorum. İnşaallah eski formuma çabuk kavuşurum.
ORD hastalığına gelirsek, tedavisi var hocam. Ben iyileştim. 2009'da başladığım SmartPhone serüveninde, Galaxy S dönemlerimde günde birkaç rom yüklediğim bile olurdu. Malum o zamanlar işi bilen fazla kişi yok. Yabancı sitelerden ki XDA başında zaten, ne öğrenirsek uygulayıp anlatıyorduk. Şimdi sağolsunlar gençler zehir gibi. Herşeye yetişiyorlar, sorunları çözüyorlar. Bize de artık uzaktan takip etmek düşüyor. Şimdi developer rom bile kullanmıyorum :D
Üstadım, bu durumda Sizi tebrik etmem lazım....Iradeniz demekki çok Güçlü....Benimki değil maalesef...:$wasntme~~
Biraz daha zorlarsak forumun yarısının "yolun yarısını" devirmiş olduğunu göreceğiz.clap~~
Sayın chatin_62 Üstad öyle demiyor valla....8=)haha--

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
Bütün dostlara benden mrb ne kadar yaş 44 desekte biz burada bilgi ve de ilgiye bakıyoruz bu sitenin en güzel tarafı da bu....

zte z9max max

Üst Alt