Sohbet Yarım Asır'ı devirmiş Xiaomi'ciler

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam bu ne hastalığı Allah aşkına biri açıklasın kafayı yiyecem :@
obsessive rom updating disorder

Ya rom değişme hastalığı diyelim.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam bu ne hastalığı ben anlayamadım
Bu Hastalık, Manyak'ça bir İllet....Normal insanlar Telefonlarını normal bir şekilde kullanırlar, ORD Hastaları ise devamlı 'Kaşıntı' halinde olup, ancak Telefonlarında bazı değişiklikler yaptıktan sonra, rahatlarlar....Custom ROM atma, değişik Tema'lar, yazı tipleri vs bunun gibi şeyler....
anlatabildimmi acaba?

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
obsessive rom updating disorder

Ya rom değişme hastalığı diyelim.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Hastalık, Manyak'ça bir İllet....Normal insanlar Telefonlarını normal bir şekilde kullanırlar, ORD Hastaları ise devamlı 'Kaşıntı' halinde olup, ancak Telefonlarında bazı değişiklikler yaptıktan sonra, rahatlarlar....Custom ROM atma, değişik Tema'lar, yazı tipleri vs bunun gibi şeyler....
anlatabildimmi acaba?

Yaaa bende böyle kanser gibi bişey sandım ya :D Allah hepimize nice mutlu günler nasip etsin

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
Tamam da o bizde hastalık evresini geçti, biz direkt komasındayız işin. Zaten her hafta cuma rom çıkıyor eu da. Yüklemeyeceğim diyorum pazara kadar sabrediyorum. Bir bakıyorum wipe a başlamışım bile.Tema düzenleme manyaklığını saymıyorum bile.

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Sayın Codered Üstadım, Lütfen Nickiniz altındaki flasholic 'i....flashcolic olarak düzeltirmisiniz?8=)haha--haha--

Hımm iyidir ;) Skorpi üstadım sizleride bekleriz :D

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
Bu hastalık bende de var.Tehlikeli bir hastalık.Yeri zamanı belli değil.Romlarla uğraş dur.Tatmini yok.Hep beklenti ve uğraş.Allah düşmanıma bu hastalığı vermesin.

GM E-TAB 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

micool

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
XDA'da 2010 senesinde açılan ORD ile ilgili konuyu inceleyince demek ki bizim gibi rom manyağı çok kişi var diye düşünmüştüm,yoksunluk belirtileri daha da kötü..drunk~~

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bu hastalık bende de var.Tehlikeli bir hastalık.Yeri zamanı belli değil.Romlarla uğraş dur.Tatmini yok.Hep beklenti ve uğraş.Allah düşmanıma bu hastalığı vermesin.

GM E-TAB 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu durumda Biz şimdi Düşman mı oluyoruz?:(
XDA'da 2010 senesinde açılan ORD ile ilgili konuyu inceleyince demek ki bizim gibi rom manyağı çok kişi var diye düşünmüştüm,yoksunluk belirtileri daha da kötü..drunk~~
Keşke tüm Manyak^lar Bizler gibi olsa be Üstadım8=)
Ayıptır söylemesi, 'da aynı zamanda Yöneticiyim...bir ara Nick'imin önüne ORD koymayı düşündüm....yani ORD Skorpi...sonra bilmeyenler, ORD'nin Ordinaryus'un kısaltması zannedip, Herif amma da Hava atıyor derler diye, vazgeçtimhaha--haha--haha--

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
@Scorpi asla.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Değerli Arkadaşlar,59 yaşında, 3 Çocuk Babası, Teknoloji cahili, hiç bir Konuyu bilmememe rağmen biliyormuş gibi yapabilen, çok iyi Almanca ve Orta Seviyede İngilizce konuşabilen bir Genç Delikanlıyım...haha--

Türkiye'de ilk Cep Telefonu hatırladığım kadarıyla 1994 Senesinde çıktı ve Ben 6 Ay direndim, sonra mecburiyetten bir tane edinmek zorunda kaldım ve muhtelif Marka Cihaz kullandım...Akıllı Cihaz diye tabir ettiğimiz Teknoloji ile tanışmam ancak Samsung Galaxy S3 ile oldu, Root, Custom Rom vs nedir, o zamanlar öğrendim ve bu süreçte maalesef Tedavisi olmayan ORD Hastalığına yakalandım.
2015 senesinde Dizaynını çok beğendiğimden dolayı Huawei Mate 7 aldım ve Kitkattan Marshmallow'a kadar bir çok Güncelleme aldı ve sadece Çin'li bir Geliştirici olan KangVIP tarafından Custom ROM çıkarıldı...Son 6-8 Ay'dır Hastalığım tekrar nüksetti ve TürkPDA Forumunun Kurucusu ve Yöneticisi Sayın Can Duman ve Sitemizin değerli Hocası Sayın Escobar1945 Üstadımızın Tavsiye ve telkinleri ile, Hastalığıma İyi gelecek olan Xiaomi'ye geçmiş ve böylece aranıza Mi Max 2 ile katılmış bulunmaktayım.

Forumda tesbit edebildiğim kadarıyla, geleceğimizi emanet edeceğimiz çok Genç Arkadaşlarımız mevcut...

Benim gibi Yarım ASIR'ı devirmiş hangi Genç'ler var, merak ediyorum ve heyecanla kendilerini buradan tanıtmalarını rica ediyor ve bekliyorum....8=)clap~~

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Merhaba hocam, hoşgeldiniz. Forumun tecrübe katsayısı gitgide artıyor. Bizim gibi ihtiyar delikanlılar çok fazla yok. Yanlış aklımda kalmadıysa 50'ye merdiven dayamış yada birkaç basamak geçmiş olarak tasamek , MGM Barut ve ben vardık. Sizinle daha da güçlendik. :D
Diğer yorumları yeni okuyabildim. Demek birkaç arkadaşımız daha varmış. Eeee foruma ilgi göstermezsen böyle olur işte. Uzun zamandır çok fazla ilgilenemiyorum forumla. Yüzeysel olarak birkaç konuya bakıp gerekirse mesaj atarak idare ediyorum. İnşaallah eski formuma çabuk kavuşurum.
ORD hastalığına gelirsek, tedavisi var hocam. Ben iyileştim. 2009'da başladığım SmartPhone serüveninde, Galaxy S dönemlerimde günde birkaç rom yüklediğim bile olurdu. Malum o zamanlar işi bilen fazla kişi yok. Yabancı sitelerden ki XDA başında zaten, ne öğrenirsek uygulayıp anlatıyorduk. Şimdi sağolsunlar gençler zehir gibi. Herşeye yetişiyorlar, sorunları çözüyorlar. Bize de artık uzaktan takip etmek düşüyor. Şimdi developer rom bile kullanmıyorum :D

Son düzenleme:
Üst Alt