Değerli Arkadaşlar,59 yaşında, 3 Çocuk Babası, Teknoloji cahili, hiç bir Konuyu bilmememe rağmen biliyormuş gibi yapabilen, çok iyi Almanca ve Orta Seviyede İngilizce konuşabilen bir Genç Delikanlıyım...
Türkiye'de ilk Cep Telefonu hatırladığım kadarıyla 1994 Senesinde çıktı ve Ben 6 Ay direndim, sonra mecburiyetten bir tane edinmek zorunda kaldım ve muhtelif Marka Cihaz kullandım...Akıllı Cihaz diye tabir ettiğimiz Teknoloji ile tanışmam ancak Samsung Galaxy S3 ile oldu, Root, Custom Rom vs nedir, o zamanlar öğrendim ve bu süreçte maalesef Tedavisi olmayan
ORD Hastalığına yakalandım.
2015 senesinde Dizaynını çok beğendiğimden dolayı Huawei Mate 7 aldım ve Kitkattan Marshmallow'a kadar bir çok Güncelleme aldı ve sadece Çin'li bir Geliştirici olan KangVIP tarafından Custom ROM çıkarıldı...Son 6-8 Ay'dır Hastalığım tekrar nüksetti ve TürkPDA Forumunun Kurucusu ve Yöneticisi Sayın Can Duman ve Sitemizin değerli Hocası Sayın
Escobar1945 Üstadımızın Tavsiye ve telkinleri ile, Hastalığıma İyi gelecek olan Xiaomi'ye geçmiş ve böylece aranıza Mi Max 2 ile katılmış bulunmaktayım.
Forumda tesbit edebildiğim kadarıyla, geleceğimizi emanet edeceğimiz çok Genç Arkadaşlarımız mevcut...
Benim gibi Yarım ASIR'ı devirmiş hangi Genç'ler var, merak ediyorum ve heyecanla kendilerini buradan tanıtmalarını rica ediyor ve bekliyorum....
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk