cantara maalesef 2012 yılında geri dönüşü olmayan bir durum benim rahatsızlığım tek iyi tarafı vucudumun sağ tarafını kaybetmiş olmam sol tarafımı etkileseydi yaşama şansım hiç yoktu...
Beyin kanaması beyni çapraz etkiliyor beynin sol lop'u sağ tarafı etkiliyor sağ lop sol tarafı etkiliyor ve etkilediği tarafta ki beyin hücreleri ölüyor...
Benim rahatsızlığım şu şekilde gelişti: 31 Mart 2012 gecesi tv de film seyredip yattım, hafif başağrım vardı ama uyudum hiçbir şey hissetmedim sabah ezanı ile eşim uyanıp farketmese yine şuan yaşamıyor olacaktım. Hiçbir şey hatırlamıyorum Hastahaneye kaldırılmışım 1 ay komada kalmışım, sağolsun damadım Doktor o ve arkadaşları 1 ay boyunca geceli gündüzlü nöbetleşe başımda beklemişler 1 ayın sonunda rabbimin izniyle gözlerimi açtım ama hastahanede 3 ay yattım devamında fizyoterapi süreci başladı 3 yıl süren süreç sonunda yatalak kalmaktan kurtuldum ama kendi başıma yürüyemiyorum ve sağ tarafım hissiz olduğu için yanlız yapmam gereken birçok şeyi yapamıyorum çünki vucudum sanki 2 ye bölündü sağ tarafım da hiçbir his yok, buna bağlı olarak iyileşme olmayacağına hükmedilerek 2019 yılında süresiz %73 engelli raporu verildi artık engelli kimliği taşıyorum
cantara kardeşim ilgin içinde çok teşekkür ederim rabbim sizleri korusun...
Rahatsızlığımın başında ailem yanlış anlaşılma düşüncesi ile kimseye haber verilmemesine karar vermişler o nedenle hiç bir yerde dile getirilmedi
Skorpi dostum bu konuyu açtığın da iyileşme umudum kalmadığı için ilk defa burada açıkladım...
Rabbim cümlenizi bu tür olumsuzluklardan korusun iliginiz için teşekkür ederim...