Sohbet Yarım Asır'ı devirmiş Xiaomi'ciler

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
26 Mart'ta 44 olcam 50 ye az kaldı :)
Tünelin ucunda bi ışık var ama nedir bilemedim :D

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Selam ve sevgiler...
Adım Murad Ali bu benim gerçek adım nick falan değil....
Kısaca 64 yıl; 1980 yılın da Öğrencilik yıllarımın sonuna gelmiştim doktora tezimi verip ülkem de o yıllarda mesleğim üstüne çalışma imkanları çok fazla olmadığı için yurt dışına çıkmak zorunda kaldım.
Yurtdışında bir çok ülkeye iş seyahatlerim oldu, bu süreçte Yazılım merakım nedeniyle sürekli teknoloji içerikli forumları takip ederdim, 1995'li yıllarda proje aşamasındaki çalışmalara ilgi duymaya başladım bu ilgim nedeniyle uydu telefonları ve devamında cep telefonları ile tanıştım böylelikle şimdilerde takoz diye tabir edilen cihazları taşımış oldum.

30 yıllık bir aradan sonra 2010 yılında ani bir kararla ülkeme döndüm, tam emekliliğe hazırlanırken 2012 yılında beyin kanaması geçirdim 1 ay koma'da kaldım gözlerimi açtığımda artık konuşamıyor ve yürüyemiyordum vucudumun sağ tarafı artık yoktu ve artık engelli kimliği taşıyordum...

Bir dönem Erricson bir dönem Nokia ilgimi çekti Android olarak beğendiğim ve uzun süre taşıdığım cihaz Samsung Galaxy S2 oldu ve yıllarca Samsung Note serisini takip ettim en son Samsung Note 9 kullandım Samsung servisinin yapmış olduğu bir hata üzerine öfke ve kızgınlıkla Xiaomi Mi 9T Pro ya terfi ettim, son dönemlerde cihaz değişikliği yapmak isterken döviz kuru dalgalanmasında yaşana olumsuzlukta nasibimi aldım Xiaomi de siparişimi iptal etti anlaşma yoluna giderek Redmi Note 10 Pro aldım bu rakamlardan sonra bu artık son cihazım olur...
Yurtdışın da Meslek öğrettiğim öğrencilerime daimi tavsiye ettiğim şudur;
Gençler size tavsiyem şahsen tanımadığınız kimseler hakkında peşin hükümler vermeyin utanabilirsiniz...
Sadece adımı biliyorsunuz hikayemi değil...

Sevgi ve Saygılarımla...
Çok geçmiş olsun hocam. Rahatsızlığından haberim olmamıştı... Umuyorum şu anki sağlık durumunuz 2012'ye kıyasla daha iyidir. Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ben sizi tanıdığımda daha 40 bile değildiniz..sizmi hızlı yaşlanıyorsunuz, yoksa benmi yada birlikte mi çok hızlı yaşlanıyoruz?
Sayın HiddeNKinG hocam bile yaşlandı...heleki evlendikten sonra, süreç hızlandı haha--

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Ben sizi tanıdığımda daha 40 bile değildiniz..sizmi hızlı yaşlanıyorsunuz, yoksa benmi yada birlikte mi çok hızlı yaşlanıyoruz?
Sayın HiddeNKinG hocam bile yaşlandı...heleki evlendikten sonra, süreç hızlandı haha--

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Evlilik aşkı öldürüyor diye biliyordum ben. Erkeği yaşlandırdığını ilk defa duydum :D

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
23
Skorpi dedemize az kaldı be, Nasip olursa bende 11 Nisan'da 44 olacağım... Artık seneye 45'ten 50'ye yuvarlayıp Dedemizin grubuna katılırız :) :)

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Çok geçmiş olsun hocam. Rahatsızlığından haberim olmamıştı... Umuyorum şu anki sağlık durumunuz 2012'ye kıyasla daha iyidir. Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

cantara maalesef 2012 yılında geri dönüşü olmayan bir durum benim rahatsızlığım tek iyi tarafı vucudumun sağ tarafını kaybetmiş olmam sol tarafımı etkileseydi yaşama şansım hiç yoktu...

Beyin kanaması beyni çapraz etkiliyor beynin sol lop'u sağ tarafı etkiliyor sağ lop sol tarafı etkiliyor ve etkilediği tarafta ki beyin hücreleri ölüyor...

Benim rahatsızlığım şu şekilde gelişti: 31 Mart 2012 gecesi tv de film seyredip yattım, hafif başağrım vardı ama uyudum hiçbir şey hissetmedim sabah ezanı ile eşim uyanıp farketmese yine şuan yaşamıyor olacaktım. Hiçbir şey hatırlamıyorum Hastahaneye kaldırılmışım 1 ay komada kalmışım, sağolsun damadım Doktor o ve arkadaşları 1 ay boyunca geceli gündüzlü nöbetleşe başımda beklemişler 1 ayın sonunda rabbimin izniyle gözlerimi açtım ama hastahanede 3 ay yattım devamında fizyoterapi süreci başladı 3 yıl süren süreç sonunda yatalak kalmaktan kurtuldum ama kendi başıma yürüyemiyorum ve sağ tarafım hissiz olduğu için yanlız yapmam gereken birçok şeyi yapamıyorum çünki vucudum sanki 2 ye bölündü sağ tarafım da hiçbir his yok, buna bağlı olarak iyileşme olmayacağına hükmedilerek 2019 yılında süresiz %73 engelli raporu verildi artık engelli kimliği taşıyorum cantara kardeşim ilgin içinde çok teşekkür ederim rabbim sizleri korusun...
Rahatsızlığımın başında ailem yanlış anlaşılma düşüncesi ile kimseye haber verilmemesine karar vermişler o nedenle hiç bir yerde dile getirilmedi Skorpi dostum bu konuyu açtığın da iyileşme umudum kalmadığı için ilk defa burada açıkladım...
Rabbim cümlenizi bu tür olumsuzluklardan korusun iliginiz için çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara maalesef 2012 yılında geri dönüşü olmayan bir durum benim rahatsızlığım tek iyi tarafı vucudumun sağ tarafını kaybetmiş olmam sol tarafımı etkileseydi yaşama şansım hiç yoktu...

Beyin kanaması beyni çapraz etkiliyor beynin sol lop'u sağ tarafı etkiliyor sağ lop sol tarafı etkiliyor ve etkilediği tarafta ki beyin hücreleri ölüyor...

Benim rahatsızlığım şu şekilde gelişti: 31 Mart 2012 gecesi tv de film seyredip yattım, hafif başağrım vardı ama uyudum hiçbir şey hissetmedim sabah ezanı ile eşim uyanıp farketmese yine şuan yaşamıyor olacaktım. Hiçbir şey hatırlamıyorum Hastahaneye kaldırılmışım 1 ay komada kalmışım, sağolsun damadım Doktor o ve arkadaşları 1 ay boyunca geceli gündüzlü nöbetleşe başımda beklemişler 1 ayın sonunda rabbimin izniyle gözlerimi açtım ama hastahanede 3 ay yattım devamında fizyoterapi süreci başladı 3 yıl süren süreç sonunda yatalak kalmaktan kurtuldum ama kendi başıma yürüyemiyorum ve sağ tarafım hissiz olduğu için yanlız yapmam gereken birçok şeyi yapamıyorum çünki vucudum sanki 2 ye bölündü sağ tarafım da hiçbir his yok, buna bağlı olarak iyileşme olmayacağına hükmedilerek 2019 yılında süresiz %73 engelli raporu verildi artık engelli kimliği taşıyorum cantara kardeşim ilgin içinde çok teşekkür ederim rabbim sizleri korusun...
Rahatsızlığımın başında ailem yanlış anlaşılma düşüncesi ile kimseye haber verilmemesine karar vermişler o nedenle hiç bir yerde dile getirilmedi Skorpi dostum bu konuyu açtığın da iyileşme umudum kalmadığı için ilk defa burada açıkladım...
Rabbim cümlenizi bu tür olumsuzluklardan korusun iliginiz için teşekkür ederim...
Tekrar çok geçmiş olsun hocam... Geçmiş dönemlerdeki aktifliğinizi de bildiğim için yazdıklarınızı okurken boğazım düğümlendi. Allah sizi bizlere bağışlamış.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Tekrar çok geçmiş olsun hocam... Geçmiş dönemlerdeki aktifliğinizi de bildiğim için yazdıklarınızı okurken boğazım düğümlendi. Allah sizi bizlere bağışlamış.

Artık aktiflik kalmadı ara ara sizin foruma takılıyorum yine root ile uğraşıyorum
Zamanımın çoğunu evde geçirdiğim için Telegram da geliştirici gençlere hataları ve eksiklerini göstererek destek oluyorum onlarla ingilizce ve almanca iletişim kurduğum için malum kurallar gereği o bilgileri foruma aktaramadım öyle işte ev içinde geçen bir hayat nasıl olabilirse...

Üst Alt