Ben daha 32 deyim daha var bana durun ya şimdiden bir daha genç olamıcam modlarına girip hayatı kaçırmaktan korkar oldum .
Daha 7-8 yaşında atarim var micro genius ve kafayı yiyorum her gün oynucam diye. Ha bire kaset aldırıyorum babama falan. Bir baktım abim ericsson 337 getirmiş bataryası şarjda duruyor . Oha dedim canavar gibi bir şey daha tam ne olduğunu bile bilmiyorum . Aynı abim sonra sonra bi ton telefon aldı bi gün bi baktım 3200 nokia sonra 8210 falan . Daha orta 3 teydim 6110 vardı bukalemun renk arkadaş neydi o öyle be . Sırf kızlara hava atçam diye okula giderken abimden alıyordum okulda oyun oynuyordum sürekli. Kimle mesajlaşçam kimsede telefon yokki
Sonra lisede alcatel one touch max için gazete kuponu biriktirdim. sonra a1018 iğrenç telefon. Sonra 8210 alabildik bana sonra 7610 ve sony ericsson efsanesi geldi hemen w810i aldırdım. Düştü bozuldu turkcell de işe girdim w880 çıktı hemen aldım ama ne alış iki üç ay full onun ödemesini yaptım
Hayat yoğun ama geriye bakınca ne kısa geliyor. w910 aldım şu an ki eşime o zaman ilk yılımızdı 2008 de ardından xperia mini aldım ona ne manyak telefondu o öyle ya hız canavarı otoban faresi gibiydi. Sonra sonra 4s , 6 kullanıp mi5 ile tanıştım bir iki yıl önce . Artık mi den başkasına kolay kolay para vermem. Ama tek korkum şu rom hastalığına tutulmak. Zaten yeteri kadar tutulmuşluklarım var ya telefonu komaya sokacam bi gün o olcak diye korkuyorum .