Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba hocam xaomi not 8 pro cihazımız var tel no degiştirdigimiz için şuan tel i açamıyoruz sms gelmediğinden dolayı bunun için bir yardımcı olabilirmisiniz ?
kolay gelsin hocam bana yetkili hesap lazım. bu konuda yönlendirebileceğiniz birisi varmııdır?
cihazımız not 8 pro locked. yazılım yarıda kalmış ve clean all seçeneği tıklı değilmiş...
merhabalar mi 5 prime tlf var parmak okuyucusu birden çalışmamaya başladı ve ayarları da yok oldu. Güncelleme yaptım bende mi9 yüklendi.parmak okuyucusu düzelmediği gibi şarjı da geceden sabaha kendi kendine tüketiyor %30 gibi.Nasıl yapabilirim bu işi
Hocam merhaba bir sorunum vardı ios11 temasını indirdim ancak dosya açılamıyor uyarısı geldi. Sonrasında rar uygulamasını yükledim ve öyle denedim. Bu sefer de pdf görüntülenemiyor uyarısı geldi ne yapmam lazım?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.
Satış - Mi Hesap Kilidi Kaldırma Servisi