Ottoman kullanıcısının son içeriği

1. Ottoman

Rom HyperOS VS Edition EU Mi 9T Pro / K20 Pro

Merhaba arkadaşlar Hyper OS deneyimini eu tabanlı isteyenler için güzel bir rom. Android 14 tabanlı. Yüklemek isteyen arkadaşlar için kurulum aşamasını ve linkini bırakıyorum. Rom dilinde TÜRKÇE mevcut. Yükleme 1- Cihazı kapatıp ( Güç tuşu ve ses + arttırma tuşuna basılı tutun ) aşağıdaki...
  2. Ottoman

Rom Hyper OS EU Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro (raphael) Android 14

Merhaba arkadaşlar Hyper OS deneyimini yaşamak isteyenler için güzel bir rom. Android 14 tabanlı ve geliştiricin yazdığına akıcı/pürüzsüz bir rom olduğu yönünde. Yüklemek isteyen arkadaşlar için kurulum aşamasını ve linkini bırakıyorum. Yükleme 1- Cihazı kapatıp ( Güç tuşu ve ses + arttırma...
  3. Ottoman

Rom Hyper OS V2/V3/V4/V5 Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro (raphael) Android 14

Merhaba arkadaşlar Hyper OS deneyimini yaşamak isteyenler için güzel bir rom. Android 14 tabanlı ve geliştiricin yazdığına akıcı/pürüzsüz bir rom olduğu yönünde. Yüklemek isteyen arkadaşlar için kurulum aşamasını ve linkini bırakıyorum. Rom dili İngilizce. Yükleme 1- Cihazı kapatıp ( Güç tuşu...
  4. Ottoman

Haber Xiaomi Cloud Galeri Yedekleme Hizmeti Sona Eriyor

Xiaomi'nin kullanıcılara hizmet verdiği Cloud fotoğraf yedekleme hizmeti, resmi olarak 31 Temmuz 2023'de sonlandırılıyor. xiaomi cloud senkronizasyonu satın almış olan kullanıcılara Xiaomi tarafından mail gönderilmiştir. Yapılan açıklama kısaca aşağıdaki metinde belirtilmiştir. * 25 Ekim 2022...
  5. Ottoman

Rom MIUI 13 XTBUi_V2 Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro MIUI 13 Türkçe

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır kullandığım romu sizlere de tavsiye etmek için paylaşmak istedim. Romda şu ana kadar günlük kullanımı engelleyecek herhangi bir hataya rast gelmedim. Sizlerde yükleyerek tecrübelerinizi konu altına yorumlarınızı bırakabilirsiniz. Ayrıca V3 çıktı ama ben...
  6. Ottoman

İpucu Durduruldu hatası çözümü

Merhaba arkadaşlar. Son güncelleme ile "Uygulamalarda Durduruldu Hatası" çözümü için aşağıya atmış olduğum videodaki işlemlerimi yapmanız yeterli olacaktır. Özetle "Android System Webview" uygulamasının güncellemelerini kaldırdıktan sonra, yeniden başlatmak. İyi forumlar.
  7. Ottoman

Sıcak Fırsat RAGE 2 Epic Games Ücretsiz...

Merhaba arkadaşlar Bol Aksiyon ve Açık Dünya oyun severler kaçırmasın derim. Oyun 18 Şubat ve 25 Şubat tarihleri arasında ücretsiz. Fırsatı kaçırmayın :) Linkleri aşağıya bırakıyorum. İyi oyunlar. https://www.epicgames.com/store/tr/product/rage-2/home
  8. Ottoman

Mod Mi 9T Pro Özel Filigran Mod (EU 12.0.6 Stabil) / Ottoman

Mi 9T Pro Özel Filigran Merhaba arkadaşlar; EU Rom için hazırlamış olduğum Mod ile, sizlerde aşağıdaki görselde görüldüğü gibi özel bir filigrana sahip olabileceksiniz. Bunun için tek yapmanız gereken, ekte verdiğim dosyayı görsellerde ki adımları uygulayarak, Twrp üzerinden yüklemeniz...
  9. Ottoman

Tema Harmony Tema Markette Yayında (Ottoman) (Statusbar XL Modu Entegre)

Merhaba arkadaşlar Aşağıda görsellerini verdiğim temayı, Temalar uygulaması üzerinden indirebilirsiniz (Link alta sunulmuştur). Tek yapmanız gerek arama barına "Harmony veya Ottoman" yazmanızdır. Temayı indirdikten sonra, uygulama üzerinden yorum yapmayı unutmayalım :$ Ayrıca Statusbar XL Modu...
  10. Ottoman

Sıcak Fırsat Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint 21-24 Ocak arası bedava oyna

Merhaba arkadaşlar Meraklısına, Nişancı ve Açık Dünya oyun severler kaçırmasın derim. Oyun 21 Ocak 12:00 - 25 Ocak 20:00 (yerel saatle) tarihleri arasında tümüyle oynanabilir olacak. Fırsatı kaçırmayın :) Linkleri aşağıya bırakıyorum. İyi oyunlar...
  11. Ottoman

Rom MI6X EU Stabil Rom MIUI 12_V12.0.1.0.PDCCNXM_v12-9

Xiaomi Mi 6x Eu stabil rom Türkçe Dikkat : Öncelikle cihazınızda twrp kurulu olmalıdır. Şuradan kurulumu yapabilirsiniz. Mi 6x Twrp kurulumu Kurulum : * Xiaomi Eu romu u indirin ve dahili/SD Kart belleğe aktarın. * Cihazınızı TWRP modun da başlatın. * TWRP menüsünde, Wipe » Advanced Wipe...
  12. Ottoman

Sıcak Fırsat Epic Games'den Beklenen Hareketler... (HITMAN Ücretsiz)

Merhaba arkadaşlar Haftaya bu saatlerde (27 Ağustos ve 03 Eylül arasında) Epic Games mutlaka girin ve bu harika oyunu ücretsiz edinin. 8=) HİTMAN; Bu mükemmel oyun alanında Agent 47 olarak eğlenirken deneyim kazan ve usta bir suikastçı ol! Dünyanın dört yanındaki egzotik mekanlarda, katanadan...
  13. Ottoman

Sohbet Hayırlı Bayramlar Miui Türkiye Ailesi

Miui Türkiye olarak; Kurban Bayramı'nın sizlere, sevdiklerinize sağlık ve huzur getirmesini diliyoruz. Hayırlı Bayramlar Miui Türkiye Ailemiz...
  14. Ottoman

Sıcak Fırsat 2,5₺ Oyun mu olur???...!!!

Merhaba arkadaşlar 2,5 ₺ ye Oyun mu olur ? Olur tabi 8=) Steam'de "Next Day: Survival " sadece 2,5₺ sahip olabilirsiniz. Açık Dünya ve Hayatta Kalma türü sevenler için kaçırılmayacak fırsat. Elinizi çabuk tutun arkadaşlar bir hafta gibi bir süre var Yes~~ Şimdiden iyi oyunlar ...
  15. Ottoman

Sıcak Fırsat Oyun Severler Kaçırma...!!!

Merhaba Arkadaşlar Steam %95 indirimle Toplamda 1.527.81 ₺ paketi sadece 76.39 ₺ gibi komik bir rakama sundu. Pakette Tomb Raider serisi, Deus Ex serisi ,Just Cause serisi gibi oyunlar mevcut. Bu fırsatı kaçırmayın derim ;) Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Square Enix Eidos Anthology...
Üst Alt