Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geliştirici seçeneklerinde bulunan power monitör (bazılarında Güç Tüketimi) adı altında bulunan kısımı açtığımızda canlı olarak fps değerlerimizi görebiliyorduk ancak bu seçenek kaldırılmış artık sadece cihazımızın sıcaklığını ve ekran yenileme...
Merhaba sayın MIUI Türkiye ailesi.
Bildiğimiz gibi Xiaomi'yi hepimiz özeleştirmeye daha yakın olduğu için tercih ediyor ve alıyoruz, fakat şirketin ise kullanıcı güvenliği adı altında yazılımla oynanmasına karşı ve kaynağı Xiaomi time olan bir...
Poco X7 Pro ' nun 9 Ocak 2025 saat 15:00'da lansman etkinliği varmış. Ayrıca 1000 TL'ye varan indirimle beraber. Dimensty 8400 Ultrayla geliyor. 6000 mah pil 90 watt hızlı şarj 6.67 flow amoled ekran IPS68 su ve toza dayanıklılık ve daha bir çok...
Merhaba elimde İthalatçı garanti bir Redmi Note 12 Pro var ve içinde sahte rom yüklü olduğunu fark ettim.(14.0.3.0.1.SMOMIXN)Çoğunlukla evin dışında olduğumdan mobil veri kullanıyorum ama internet çok kötü çekiyor veya çekmiyor biraz araştırdım...
Xiaomi, ürünlerine genellikle üç ila dört sene arasında yazılım desteği sağlıyor.
Bu süreyi tamamlayan modeller ise, şirketin resmi web sitesindeki EOL (End of Life) listesine ekleniyor.
Bu listeye dahil edilen cihazlar, normal koşullarda bir...
Xiaomi'nin AI sesli asistanı Xiaoai tarafından taşınan HyperAI, akıllı sesle yönlendirilen özellikler aracılığıyla kullanıcıların teknolojiyle etkileşimini değiştiriyor. Xiaoai, son teknoloji AI'yı buna entegre ederek akıllı ev cihazları ve...
Teknoloji dünyasında uygun fiyatlı ve yüksek performanslı ürünleriyle tanınan Redmi, yeni bir döneme adım atıyor. Xiaomi’nin alt markası olarak uzun yıllardır pazarda önemli bir yer edinen Redmi, logosunda gerçekleştirdiği yenilikle hem tasarım...
Xiaomi Qualcomm Cihazlar için,Tek Sim (Sim2)
Olacak şekilde server kaydı başladı,
Henüz yeni bir servis,bu yüzden her modele olmuyor
Xiaomi 14 Pro, MIX Flip gibi niş modeller,
Xiaomi 14 ve alt modellerde denendi,Xiaomi 15 için de olacak gibi...
merhaba;
bu işletim sistemi android ve ios a benzer daha hafif ve daha güçlü deniyor.
xaomi bu işletim sistemini alırmı ?
şarj problemi yaşayan kullanıcıların almasının mantıklı oldugunu düşünüyorum çünkü google çok fazla güç tüketimi saglıyor ...
Android tutkunları ve özellikle Xiaomi kullanıcıları Android 15'i görmek için can atıyor . Android 15'in kararlı sürümünün resmi lansmanı henüz başlamamış olsa da, kaynak kodu Google tarafından 3 Eylül 2024'te yayınlandı. Şu anda Android 15...
Xiaomi HyperOS 2.0 güncellemesi ile bootloader kilidi açma işlemini çin cihazları için tamamen ortadan kaldırmak ve özelleştirmeyi bittirmek istiyor.
Yayınlanan bilgiler şu şekil de belirtilmektedir.
"Xiaomi açısından büyük değişim, HyperOS...
Öncelikle selam arkadaşlar. Başlıkta olduğu gibi, ne yaptıysam bende çözümler tükendi. Ne yapmalıyım?
Yaptıklarım şunlar :
1. Miui 14 Son global stabil sürüm indirdim. Rom attım.
2.Twrp + Magisk yükledim.
3. Mi kimliği bağladım , ancak mi cloudda...
Selamlar herkese lütfen bana yardımcı olun yaklaşık 1 ay önce Redmi Note 13 Pro 4g aldım telefon normal sorunsum fotoğraf çekerken internette karşıma bir video çıktı bu ayarları yapın Xiaomi cihazlarinizda cam gibi çeksin diye yaptığı ayarlar...
Xiaomi Telefonunuzla Arka Planda Youtube Nasıl Dinlenir?
Belki bir çoğunuz çözümü biliyorsunuz yada farklı uygulamalar ile bu işlemi yapabiliyorsunuz. Fakat ek uygulamalara yada Spotify gibi müzik dinleme uygulamalarını kullanıyorsunuz. Biz...
merhabaler xiaomi 13 ultra dan sehven silinen apk dosyasını nasıl geri gerirebilirim
not: apk dosyası google play store yükli olmayan dosyalarda yok maalesef
Merhabalar bildiğimiz üzere, ileri ki zamanlar da tanıtılacak olan Redmi Note 14 Serisi cihazlar için tasarım sızdırılması gerçekleşmiş.
Digital Chat Station (DCS) yakın zamanda Redmi Note 14 Serisinin ilk görünümünü tanıttı . Bu yeni model...
Bu Xiaomi, Redmi, ve POCO modelleri artık güncelleme almayacak. İşte Haziran 2024 itibarıyla güncelleme desteği biten telefonlar...
Xiaomi
Mi 1
Mi 2
Mi 2A
Mi 3
Mi 4
Mi 4S
Mi 4C
Mi 5
Mi 5S
Mi 5S Plus
Mi 5C
Mi 5X
Mi 6
Mi 6X...
Geçtiğimiz günlerde Android 15 sürümü tanıtıldı.
Xiaomi, Redmi ve Poco kullanıcıları bu yeni güncellemenin kendi cihazlarına ne zaman geleceğini merak ediyordu.
Android 15 alacak Xiaomi, Redmi ve Poco akıllı telefonların listesi aşağıda...
Xiaomi Rom dosyası yavaş mı iniyor? İşte Sebebi ve Çözümü
Olmaz denilen sonunda oldu arkadaşlar. Uzun zamandır bu konuda dedikodular vardı fakat ne zaman hayata geçeceği bilinmiyordu. Geçtiğimiz günlerde kullanıcılar farklı siteler yada linkler...