- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Meslek
- Özel Güvenlik Görevlisi
- Konular
- 10
Size nerde google dan bakın dedim? Kim özel mesajdan yardım istedi de yardım etmedim? Yarım saat sonra boşum ö.m. den tw atarsınız bakarım!Yanlış olan nedir hocam. Geçen sefer sizden yardım istedim bu konuda bana google'a yazın çıkar diye cevap verdiniz. Sorunu mu istiyorsunuz. Twrp flashlıyorum Adb uzerinden, Twrp açılıyor ama ses var görüntü yok ekran siyah. Ekrana dokunuyorum titreşim olarak geri bildirim geliyor TWRP den ama görüntü yok.
Hocam her neyse. Pc yok şuan elimde. China developer a updater ile geçebilirsem flashify ile twrp kurmaya çalışacağımSize nerde google dan bakın dedim? Kim özel mesajdan yardım istedi de yardım etmedim? Yarım saat sonra boşum ö.m. den tw atarsınız bakarım!
1.mesaja ekledim.chatin_62 hocam konudaki twrp bazı cihazlarda hata veriyor. LinkiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirnunla değiştirip boot.img ile ilgili olan kısımları silerek konuyu güncelleyebilir misiniz? Bu linkteki twrp sorunsuz ama sizin linkteki bazı cihazlarda görüntü problemi çıkarıyor.
1.mesaja ekledim.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Mümkünse yeni dosyayı yükleyin, değilse yeniden rom yükleyip diğer dosyayı yükleyin.Ben bu kısmı kaçırdım recovery ve boot flashladım cihaz MI logosundan öteye gitmiyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
Mümkünse yeni dosyayı yükleyin, değilse yeniden rom yükleyip diğer dosyayı yükleyin.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Hocam benim verdiğim twrp linkinde boot.img dosyası yok. 0 dan mi flash ile rom kurun ve benim verdiğim twrp yi flashlayın, boot.img flashlamayacaksınız zaten verdiğim linkte yok.Teşekkürler. Kurulu olan devoloper rom içerisindeki boot.img dosyasını tekrar flashladım telefonu açtım. İşlemlerin başına dönüp sizin eklediğiniz dosyadan TWRP flashladım. Sonrasında recovery'e girmeye çalıştım fakat başarılı olamadım. Nereyi atlıyor olabilirim. komutlar aşağıda.
MIUI V8 dev. rom kurulu.
Zenex
"D:\Desktop\mi5\Driver\ADB_v1.0.32>fastboot flash recovery recovery.img
target reported max download size of 536870912 bytes
sending 'recovery' (40420 KB)...
OKAY [ 1.193s]
writing 'recovery'...
OKAY [ 0.289s]
finished. total time: 1.485s
D:\Desktop\mi5\Driver\ADB_v1.0.32>fastboot boot recovery.img
downloading 'boot.img'...
OKAY [ 1.186s]
booting...
OKAY [ 2.016s]
finished. total time: 3.205s
D:\Desktop\mi5\Driver\ADB_v1.0.32>"
Hocam benim verdiğim twrp linkinde boot.img dosyası yok. 0 dan mi flash ile rom kurun ve benim verdiğim twrp yi flashlayın, boot.img flashlamayacaksınız zaten verdiğim linkte yok.