Yardım Xiaomi mi5 sarj sorunu

gokhanksm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
10
Dün gece xiaomi mi5 cihazını sarjda unutmuşum sabah baktığımda telefon aşırı ısınmış üsteki yeşil ışık sabit yanıyor halde buldum. Cihazın kendi sarj aleti ve kablosu ile kullandım. Telefonu aldığım 1 hafta oldu, bu telefonlar hızlı sarj özelliği oldugunu biliyorum içindeki bataryada farklı sanırım. Eski lion bataryalar iphonelerde sarj 100 oldugunda akım kesiyor bu telefonda neden kesmemiş. Şaşırdığım bir konu telefonun soğumasını bekliyorum inşallah açılır. Aynı sorunu yaşayan varsa yardımını bekliyorum.

kursunlu54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
merhaba benim de mi 5 hızlı şarj oluyordu bir kaç gündür çok çok uzun sürüyor şarj olması aynı şarj aleti ve kabloyla ne yapmamı önerirsiniz.

direk kabloyu değiştirip dene benim gibi fabrika ayarlarına felan döneyim deme :)) gitti fotoğraflar :(

Oyla:

kullanıcıff

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
fatih
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
0
xiaomi mi 5 kullanıcısıyım telefonu alalı biraz oldu bikere servise gönderdim sorunsuz çalışıyordu gayet memnundum ama son 2 - 3 gündür çok yavaş şarj oluyor ve biraz ısınıyor ve bu akşam şarzı bitti şarza taktım hiçbir şekilde açılmıyor bilgisayara bağladım görünmüyor tepki yok sadece şarjdayken açma tuşuna basılı tutunca kırmızı ışık hızlıca birkaç kere yanıp sönüyor ve sonra da yanıp sönmeye devam ediyor 1 buçuk saattir şarjda hala şarzı yokmuş gibi kırmızı ışık yanıp sönüyor yardım edin acil!!!

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
xiaomi mi 5 kullanıcısıyım telefonu alalı biraz oldu bikere servise gönderdim sorunsuz çalışıyordu gayet memnundum ama son 2 - 3 gündür çok yavaş şarj oluyor ve biraz ısınıyor ve bu akşam şarzı bitti şarza taktım hiçbir şekilde açılmıyor bilgisayara bağladım görünmüyor tepki yok sadece şarjdayken açma tuşuna basılı tutunca kırmızı ışık hızlıca birkaç kere yanıp sönüyor ve sonra da yanıp sönmeye devam ediyor 1 buçuk saattir şarjda hala şarzı yokmuş gibi kırmızı ışık yanıp sönüyor yardım edin acil!!!
Evde başka bir Kablo ile deneyin...hatta hem başka kablo, hemde başka bir Şarj Cihazı ile....

Oyla:

Başak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Başak
Cihazım
Mi 5
Konular
0
Merhaba
Uzun süredir mi5 kullanıyorum. Bu sabah telefonu şarjdan aldığımda pil turuncu gösteriyordu normalde yeşil göstermesi gerekiyor. Şarjdan çıkarır çıkarmaz %98 e düştü. Şu an yaklaşık 10 dk dır kullanıyorum telefonu %90 ve hala turuncu gösteriyor. Sebebini bilen ve yardımcı olabilecek kimse var mı?

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Merhaba
Uzun süredir mi5 kullanıyorum. Bu sabah telefonu şarjdan aldığımda pil turuncu gösteriyordu normalde yeşil göstermesi gerekiyor. Şarjdan çıkarır çıkarmaz %98 e düştü. Şu an yaklaşık 10 dk dır kullanıyorum telefonu %90 ve hala turuncu gösteriyor. Sebebini bilen ve yardımcı olabilecek kimse var mı?
Pil tasarruf moduna almış olabilirsiniz telefonu kontrol ediniz.Hızlı pil tüketimi konusunda ise Pil kullamımı bölümünde pili en çok neyin kullandığını kontrol edniz.

Oyla:

lkavram

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Merve
Cihazım
Xiomi
Konular
0
Benim telefonum xiomi 4x şarja takınca telefon kapalıyken şarj oluyor ama telefon açıksa şarj aletini algılamıyor!!

Oyla:

fatma

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
1
Cihazım
mş5splus
Konular
0
yaklaşık 6 aydır mi5s plus kullanıyorum ve son zamanlarda şarjla ilgili sıkıntılarım oluyor. Önceden şarjı bir gün için gayet yeterli iken şimdi daha hızlı bitiyor ve. normalde uyumadan önce şarkı 12 ise uyanınca 10 olurdu ama şimdi kapanmış halde ve telefonu yarım saattir şarja taktım şarj almıyor. batarya sembolü var ve kırmzı ışğı yanıyor açılmıyor. telefonu bilgisayardan şarj etmeyi denedim yine olmuyor?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
yaklaşık 6 aydır mi5s plus kullanıyorum ve son zamanlarda şarjla ilgili sıkıntılarım oluyor. Önceden şarjı bir gün için gayet yeterli iken şimdi daha hızlı bitiyor ve. normalde uyumadan önce şarkı 12 ise uyanınca 10 olurdu ama şimdi kapanmış halde ve telefonu yarım saattir şarja taktım şarj almıyor. batarya sembolü var ve kırmzı ışğı yanıyor açılmıyor. telefonu bilgisayardan şarj etmeyi denedim yine olmuyor?
Telefonun şarjını tamamen bitirmek batarya ömrü açısından zararlıdır. 1 saat kadar şarjda kalsın açılacaktır cihaz. Fastboot tan mi flash ile fastboot romunu flashlayarak temiz kurulum yapınız, pilinizi sömüren birşey var belli ki

Oyla:

efe574

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5s plus
Konular
8
kardes daha öncece bahsettım . 5plus bendede bu olay oluyor . telefon sarja takıyon kırmızıısık yanıyor telefon sarj almıyor. cokkez basıma feldı özellılke buolay sarj % 20 altına dusunce sarj alma olayını kesıyor telefon ebebsız yere ısınıyor.acılmıyor. şöyle yaptım10 dakıka te lefonu soguk alanda bekleteek acmayı deneyın eger acılırsa sogukortamda bekleteek sar almasını saglayın ısı 55 60 derece olunca sarjı bırakıyor 60 derece tel kapatıyor kendını . bunedenla ısınmamasını saglayarak az da olsa sarj olmasını bekleyın. % 20 gecınce bu olay kendılıgınden duzelecektır . sonra temız bır kurulum yaparak rom yukleyın ıkı seferdır bu sekılde kurtuldum

sımdı sorun yok bır hafta önce yıne bulay basıma geldı

Oyla:

iberko

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
erhan
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
Son 1 haftadır bende yavaş şarj sorunu yaşamaya başladım(%100 şarj olması 7-8 saati bulmaya başlamıştı). Kabloyu değiştirdim sorunum çözüldü.

Oyla:
Üst Alt