Yardım Xiaomi mi5 sarj sorunu

gokhanksm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
10
Dün gece xiaomi mi5 cihazını sarjda unutmuşum sabah baktığımda telefon aşırı ısınmış üsteki yeşil ışık sabit yanıyor halde buldum. Cihazın kendi sarj aleti ve kablosu ile kullandım. Telefonu aldığım 1 hafta oldu, bu telefonlar hızlı sarj özelliği oldugunu biliyorum içindeki bataryada farklı sanırım. Eski lion bataryalar iphonelerde sarj 100 oldugunda akım kesiyor bu telefonda neden kesmemiş. Şaşırdığım bir konu telefonun soğumasını bekliyorum inşallah açılır. Aynı sorunu yaşayan varsa yardımını bekliyorum.

Nyqs

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Merhaba iyi günler benim mi5 s telefonum var şarj çok yavaş oluyor bazen aynı şarjda kalıyor başka bir kablo kullandım olmuyor ama orginal şarj aletimin kablosu yok nereden temin edebilirim kablo Casper markanın telefonun typce girişli o markanın telefonuda

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Oyla:

mergin1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yok
Cihazım
mi5
Konular
1
Dün gece xiaomi mi5 cihazını sarjda unutmuşum sabah baktığımda telefon aşırı ısınmış üsteki yeşil ışık sabit yanıyor halde buldum. Cihazın kendi sarj aleti ve kablosu ile kullandım. Telefonu aldığım 1 hafta oldu, bu telefonlar hızlı sarj özelliği oldugunu biliyorum içindeki bataryada farklı sanırım. Eski lion bataryalar iphonelerde sarj 100 oldugunda akım kesiyor bu telefonda neden kesmemiş. Şaşırdığım bir konu telefonun soğumasını bekliyorum inşallah açılır. Aynı sorunu yaşayan varsa yardımını bekliyorum.

Şarj sorunu bendede var ve birşeye dikkat ettim bu şikayetler son güncellemeden sonra çıkmaya başladı ve çoğaldı. Kablolarla alakalı değil 5 kablo denedim aynı kablolarla başka elefonda sıkıntı olmuyor. Tahminimce güncellemede sıkıntı...

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam o kablo QC 3.0 desteklemiyor. 3A lazım QC 3.0 için, bilginize.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
Uyarınız ve engin bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim sayın üstadım. Sayenizde yeni bir şey daha öğrendim.Allah sizden razı olsun.

Oyla:

eymenygt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi5 3/64
Konular
3
Uyarınız ve engin bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim sayın üstadım. Sayenizde yeni bir şey daha öğrendim.Allah sizden razı olsun.
Estağfirullah hocam, Allah hepimizden razı olsun.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

yasken

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasin
Cihazım
mi5
Konular
0
Hayırlı geceler. Mi5 telefonumu yaklaşık 2 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntı yoktu. Yaklaşık 2 saat önce şarjı tamamen bitince kapandı ve kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı şarja taktım. Kırmızı ışık yine yanıp sönmeye devam etti. Açma tuşuna bastığımda ekrana bitik şarj göstergesi geldi ama şarj almıyordu. Şu anda ise yanıp sönen kırmızı ışık ve ekran simgesi hiçbirşey çıkmıyor sadece şarjı çıkartıp tekrar taktığımda bir kere kırmızı yanıp sönüyor.
Lütfen nasıl çözebileceğim konusunda bilgisi olan yardım edebilir mi?

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hayırlı geceler. Mi5 telefonumu yaklaşık 2 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntı yoktu. Yaklaşık 2 saat önce şarjı tamamen bitince kapandı ve kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı şarja taktım. Kırmızı ışık yine yanıp sönmeye devam etti. Açma tuşuna bastığımda ekrana bitik şarj göstergesi geldi ama şarj almıyordu. Şu anda ise yanıp sönen kırmızı ışık ve ekran simgesi hiçbirşey çıkmıyor sadece şarjı çıkartıp tekrar taktığımda bir kere kırmızı yanıp sönüyor.
Telefonun şarjı tam bittiğinde cihazı şarja takınca yaklaşık yarım saat kadar telefon açılmaz, ekrana pil dolum simgesi gelmez. Biraz bekleseydiniz pil dolum simgesi gelecekti. Eğer beklemenize rağmen hala telefonda tepki yoksa cihazı bilgisayara takip aygıt yöneticisinde ne olarak görünüyor ona bakın.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Zaten cevap verilmiş ama bana da olmuştu bir ara. Açmadan 1 saat şarjda bekleyin düzelir.

Oyla:

yasken

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasin
Cihazım
mi5
Konular
0
Arkadaşlar saatlerce arjda kalsa da kendine gelmedi artık hiç bir tepki yok. Anladığım kadarıyla şarj hiç almıyor. Çünkü bilgisayara taksam da hiçbir tepki yok, bilgisayarda algılamadı.

Oyla:
Üst Alt