Yardım Xiaomi mi5 sarj sorunu

gokhanksm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
10
Dün gece xiaomi mi5 cihazını sarjda unutmuşum sabah baktığımda telefon aşırı ısınmış üsteki yeşil ışık sabit yanıyor halde buldum. Cihazın kendi sarj aleti ve kablosu ile kullandım. Telefonu aldığım 1 hafta oldu, bu telefonlar hızlı sarj özelliği oldugunu biliyorum içindeki bataryada farklı sanırım. Eski lion bataryalar iphonelerde sarj 100 oldugunda akım kesiyor bu telefonda neden kesmemiş. Şaşırdığım bir konu telefonun soğumasını bekliyorum inşallah açılır. Aynı sorunu yaşayan varsa yardımını bekliyorum.

kursunlu54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
Eski Rom'a geri dönmek daha mantıklı gibi görünüyor....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
bu işlere hiç bulaşmadım nasıl yapabilirim adım adım hangi sayfayı önerirsiniz. lakin şarjım kullanmaya başlayınca çok çabuk bitiyor zaman kaybetmemem lazım:)

Oyla:

efe574

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5s plus
Konular
8
ben sıfırdan rom kurdum gelıstırıcı olanı sımdı globol rom ındırıo onu denıcem telefon durduk yere ısınıyor ve sarj almaz oluyor.. dolaba koydum sabaha kadar % 70 sarj olmus ısısı yukselıyor sebebsız sızın olaydada acma kapamada tel sogumus ve ısınınca % 29 da sarj jı kesmıs olay bu

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
bu işlere hiç bulaşmadım nasıl yapabilirim adım adım hangi sayfayı önerirsiniz. lakin şarjım kullanmaya başlayınca çok çabuk bitiyor zaman kaybetmemem lazım:)
Madem hiç bulaşmadınız, bulaşmayında...Sayın Zenex veya Sayın --SEFA-- Üstadlara gönderin (ilki Trabzon'da, ikincisi İstanbul'da), onlar hemencecik halletsinler....Zaten o kadar az Şarj ile yapamazsınız....

Oyla:

kursunlu54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
kursunlu54 hocam farklı kablo ile denediniz değil mi?

cantara hocamın da dediği gibi olay sadece kablodaymış. general mobile a ait bir kablo buldum ve denedim. şu anda 2 saat sürmeden şarj fullendi. teşekkürler.
ama neden böyle oldu hiç anlamadım.
ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
cantara hocamın da dediği gibi olay sadece kablodaymış. general mobile a ait bir kablo buldum ve denedim. şu anda 2 saat sürmeden şarj fullendi. teşekkürler.
ama neden böyle oldu hiç anlamadım.
ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.
Sayın cantara Hocamızın Bilgi birikimine ve tecrübesine zaten hayrandım, bir kere daha hayran kaldım....İyi ki varsınız8=)muscle~~
Sizin adınıza da gerçekten sevindim....:DKendi kablonuzda belki fark edemediğiniz bir ezilme vs olmuştur, kimbilir?:o

Oyla:

kursunlu54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
peki üstatlar telefonu yedeklemiştim. şimdi geri yükledim bütün kişiler uygulamalar geldi ama whatsapp ta kişi isimleri yazmıyor bunun sebebi ne olabilir

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
peki üstatlar telefonu yedeklemiştim. şimdi geri yükledim bütün kişiler uygulamalar geldi ama whatsapp ta kişi isimleri yazmıyor bunun sebebi ne olabilir
Ayarlar/uygulamalar/WhatsApp/uygulama izinleri....hepsini işaretleyin....geri gelin ve Bildirimlerde yine hepsini işaretleyin ve sonra WhatsApp sağ üst 3 nokta..Ayarlar/Kişiler..tüm kişileri göster...tiki kaldırıp, tekrar koyun....

Oyla:

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
Merhaba arkadaşlar,

Sarj sorunlarınıza sorunlarımıza şöyle değinmek istiyorum..

Cihazınızı sarj ettiğiniz adaptör ve hatta usb kablo bu sarj işlemlerinde çok önemli faktörlerden dir. Şahsen ben AliExpress den alınma kaliteli adaptör ve usb kablo kullanıyorum. Dışarıda nerede yapıldığı bilinmeyen iki gün sonra bozulanlara da 20-30 veriliyor AliExpress deki kaliteli ürünlere de..

Sorunlarınıza alakalı olmayabilir fakat bende sarj sorunu çok çektiğim için bilgi amaçlı yazdım..

Herkesle hayırlı akşamlar..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

oyaldiz89

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
merhaba benim de mi 5 hızlı şarj oluyordu bir kaç gündür çok çok uzun sürüyor şarj olması aynı şarj aleti ve kabloyla ne yapmamı önerirsiniz.

Oyla:
Üst Alt