Yardım Xiaomi mi5 sarj sorunu

gokhanksm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
10
Dün gece xiaomi mi5 cihazını sarjda unutmuşum sabah baktığımda telefon aşırı ısınmış üsteki yeşil ışık sabit yanıyor halde buldum. Cihazın kendi sarj aleti ve kablosu ile kullandım. Telefonu aldığım 1 hafta oldu, bu telefonlar hızlı sarj özelliği oldugunu biliyorum içindeki bataryada farklı sanırım. Eski lion bataryalar iphonelerde sarj 100 oldugunda akım kesiyor bu telefonda neden kesmemiş. Şaşırdığım bir konu telefonun soğumasını bekliyorum inşallah açılır. Aynı sorunu yaşayan varsa yardımını bekliyorum.

rafmit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rafet Şahin
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
2
Arkadaşlar benim mi5 cihazında şarj problemi var alalı 1 hafta oldu gayet hızlı şarj ederken 10dk da en az %10 şarj yaparken şimdi 10dk %1 şarj zor yapıyor.ayarı falan varda ben mi kapattım neden olabilir?

Oyla:

engineerhk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
4
wasntme~~Bende yeni aldım şarj %100 olmuyor %99da kalıyor 30dk nette wi-fi ile gezmede %7 şarj harcadı normal mi sanki fazla şarj harcıyor

Oyla:

Yigitozturk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit öztürk
Cihazım
Mi 5
Konular
17
Merhaba arkadaslar cihazi aldim elime ulasti ilk sarjina koyfum sarj oluyor gosteriyor ama sarji dusuyor telefon kapali bildirim isigi yaniyor cozumu varsa acil yardimci olabilir misiniz

Oyla:

rainbow

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çağdaş
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
s
Arkadaşlar benim mi5 cihazında şarj problemi var alalı 1 hafta oldu gayet hızlı şarj ederken 10dk da en az %10 şarj yaparken şimdi 10dk %1 şarj zor yapıyor.ayarı falan varda ben mi kapattım neden olabilir?
sorunu çözebildiniz mi? Aynı problem bende de başladı.

Oyla:

blauzahn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşad
Cihazım
Mi5
Konular
0
Benim de aynı şekilde şarj olmuyor telefon.. Hızlı şarj işareti çıkıyor fakat 1 saatte %1 bile ilerlemiyor.. Telefona giren uç ısınıyor..

Oyla:

Misyalı

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiami Mi 5
Konular
0
Ben de telefonu alalı 40 gün kadar oldu hiçbir sorun yoktu ama dünden beri telefonu şarj edemiyorum, kendi şarj aleti neredeyse hiç şarj etmiyor. Başka şarj aleti adaptörü kullandığımda ise 3 saatten uzun sürüyor dolması. Problem nedir acaba?

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ben de telefonu alalı 40 gün kadar oldu hiçbir sorun yoktu ama dünden beri telefonu şarj edemiyorum, kendi şarj aleti neredeyse hiç şarj etmiyor. Başka şarj aleti adaptörü kullandığımda ise 3 saatten uzun sürüyor dolması. Problem nedir acaba?
Şarj soketi içine bir şey kaçmış yada kirlenmiş olabilir....bunlarda sorun yoksa,Cihazı sıfırlamayı deneyin...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

kursunlu54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adnan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
merhaba
1 hafta önce başladı bende de sorun. normalde 1-2 saatte full şarj olurken son 1 hafta da yatmadan önce koyuyorum ama sabaha kadar %50 dolarsa iyiydi bugün fazla kullandım şarj %10 seviyelerine indi taktım şarja dolması gerekirken yavaştan düşmeye başladı bende yedek alıp fabrika ayarlarına döndürdüm fakat şarjı %2 kaldı sonrasında ise telefon kendine gelip kapandı. şimdi ise şarja takıyorum ışık kırmızı yanıp sönüyor birkaç defa pil işareti boş olarak çıkıyor ama şarj olmuyor. şarj giriş yerini temizledim fakat yine değişen birşey olmadı. hiç şarj olmuyor değildi sadece çooook yavaş olmaya başlamıştı şimdi ise hiç olmuyor.
1 hafta önce ise bir güncelleme gelmişti onu yükledikten sonra olduğunu düşünüyorum şimdi telefonu tekrar nasıl açabilirim.
acil yardımlarını bekliyorum

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
merhaba
1 hafta önce başladı bende de sorun. normalde 1-2 saatte full şarj olurken son 1 hafta da yatmadan önce koyuyorum ama sabaha kadar %50 dolarsa iyiydi bugün fazla kullandım şarj %10 seviyelerine indi taktım şarja dolması gerekirken yavaştan düşmeye başladı bende yedek alıp fabrika ayarlarına döndürdüm fakat şarjı %2 kaldı sonrasında ise telefon kendine gelip kapandı. şimdi ise şarja takıyorum ışık kırmızı yanıp sönüyor birkaç defa pil işareti boş olarak çıkıyor ama şarj olmuyor. şarj giriş yerini temizledim fakat yine değişen birşey olmadı. hiç şarj olmuyor değildi sadece çooook yavaş olmaya başlamıştı şimdi ise hiç olmuyor.
1 hafta önce ise bir güncelleme gelmişti onu yükledikten sonra olduğunu düşünüyorum şimdi telefonu tekrar nasıl açabilirim.
acil yardımlarını bekliyorum
Cihazınız bir 15 dakkalığına kapatıp, sonra Şarja takın..

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:
Üst Alt