Yardım Xiaomi mi5 sarj sorunu

gokhanksm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
10
Dün gece xiaomi mi5 cihazını sarjda unutmuşum sabah baktığımda telefon aşırı ısınmış üsteki yeşil ışık sabit yanıyor halde buldum. Cihazın kendi sarj aleti ve kablosu ile kullandım. Telefonu aldığım 1 hafta oldu, bu telefonlar hızlı sarj özelliği oldugunu biliyorum içindeki bataryada farklı sanırım. Eski lion bataryalar iphonelerde sarj 100 oldugunda akım kesiyor bu telefonda neden kesmemiş. Şaşırdığım bir konu telefonun soğumasını bekliyorum inşallah açılır. Aynı sorunu yaşayan varsa yardımını bekliyorum.

mergin1907

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yok
Cihazım
mi5
Konular
1
Batarya bozuk. Servise gönderin aynısı bende oldu. Servise gönderdim yaptılar...

Oyla:

asbeat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ugur öz
Cihazım
xioami mi 5
Konular
0
merhaba.. bende ki sorun şarj olma suresi 10 12 kimi zaman 3 4 saat kararsız bi durumda süre değişiyor hatta %12 de 20 de 50 de sabit kalıp oynamıyor ve her zaman %100 olmuyor buna artı kapandığında açılmıyor..ilk olarak şarj soketini takıp çıkarınca %70 ihtimalle şarj işlemi stabil başlıyordu fakat buda çozüm olmadı sonrasında işe yaramadı... ilk şarj kablosu ve başlığı yeniledim çözüm bulamadım daha sonra şarj soketi değiştirdim sonuç aynı en son olarak yeni batarya sipariş ettim denedim fakat bu da bir çözüm olmadı.... gelen güncellemeden mi yoksa donanımsal bir sorun mu ? çözebilen var mı? cihaz mi5 prime .. faklı pc lerde denedim windows aygıtı tanımıyor .düşük amperli 1.2 sanırım dandik bi şarj başlıgı yavaşta olsa uygun olan amperdeki kafalardan daha iyi sonuç veriyor?

Oyla:
Üst Alt