Haber Xiaomi Mi4 PARALEL İTAHALAT Yoluyla Türkiye'ye geliyor

evet xiaomi yi bekledik bekledik kendi gelmedi ama bir girişimci arkadaşımız xiaomi mi4 itahalat ettiğini ve yakında satışa sunacağını söylüyor.n11 den satacakmış cihazı ve delta garanti olacakmış n11 ilanı var ama şuan kapalı yani n11 de aradığınız da çıkmayacak bu sebepten ötürü ama aşağıdaki linke tıklayınca açılacaktır ilan .bu arada 16gb mi4 modeline 999tl fiyat biçilmiş malesef çoğu kullanıcı hafıza kartı desteği olmadığı için telefonda 64gb seçeneğini isteyecektir ama ne yazık ki ilk partide 64gb modeli bulunmamaktaymış ve her geçen gün türkiyede 4g ye yaklaşırken bu partideki mi4 ler ülkemiz 4g sini desteklemiyor ve son olarak satıcı çoğumuzun türkiyeden diğer xiaomi ürünlerini temin ettiğimiz semers.Evet getiren firmanın mi4 itahalıtındaki sorumlusu gümrükten onay alındığını ve kurban bayramında ürün dağıtımının başlayacağını şu cümleleriyle dile getirdi ve bir fotoğraf paylaştı.

"Evett sonunda olumlu haber geldi. Gümrükteki sorun halledildi. Onaylandı. Şimdi her şey daha güzel olacak. Bayramdan önceye dağıtımlar %90 baslayacaktir"

cymera_20150908_210628_1441735637780-jpg.546

n11 linki:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Artık nerdeyse Türkiye'ye yasal yollarla garantili xiaomi cep telefonu satışına çok az bir zaman kaldı bu girişimci arkadaşlar kutlar başarılı olmalarını dileriz... iyi forumlar.

bu arada donanımhaberde bahsi geçen konu : (linke tıkladığınızda konu açılmayacaktır çünkü donanımhaber yetkilileri tarafından kural dışı gerekçesiyle kaldırılmıştır)

Moderatör tarafında düzenlendi:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Benim eleştirim başlığın açılışına değil. Son bir hafta on gündür bir gelişme var mı diye ara ara bakıyorum, ara ara arkadaşlarda soruyor bilgi almak için. Güncel bir bilgi veya cevap olmayınca; bu duruma bir serzenişdi benimki...
Hocam iyi de hergün de henüz bir gelişme yok arkadaşlar diye yazılmaz ki.
Bakın en güncel bir örnek vereyim. Geçen sene sonlarına doğru yeni iki okulun inşaatına başladık. Şubat ayında Telekom'a başvuru yapıldı. Biz burada 2 tane okul yapıyoruz ve Fiber internete ihtiyaç var, bu sene okulu açacağız dendi. Telekom bu başvuruyu değerlendirmeye aldı ve planlama bölümü daha 3 hafta önce bağlantıyı tamamlattırabildi. Ama iş bitti mi? Hayır bitmedi. Şu anda sadece T21 kutusunu gelip bağlayabildiler. O da arkadaşımızın gayretleriyle. Planlama ve Batı Ataşehir saha ekibiyle kanka oldular artık. Dün okul açıldı ve internet yok. Dolayısıyla Ana Domain ile bağlantı yapılamıyor. Replikasyon süresi neredeyse sona erecek. Kapı kontrol sistemi devreye alınamadı. Çünkü Server merkezde.
Uzun lafın kısası halen daha interneti alabilmiş değiliz. İnşaallah bu hafta halledecekler. Tahmin edebileceğiniz gibi bu halletme işi 1 aydır hallolacak.

Şimdi ben nasıl hergün Fiber bu hafta gelecek diye yazayım?

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Xoansis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
chatin_62

Bahsettiğim günlük cevap verip vermeme değil. Arada bir durum güncellemesi yapmak veya soruları cevapsız bırakmamak, bilgilendirmelerden rahatsız olmaz. Burası forum. İletişim sıklığı ise tercih meselesi tabii.

Son düzenleme:

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
kötü haber dün n11 den mesaj attım.

hocam mi 4 ler ne zaman satılacak ?

Gümrükte belgelerde sorun çıktı. Red edilme sebebini bilmiyoruz. Her başvuru da red edildi diye cevap geliyor. Bu yüzden alınan cihazları yurtdışında elden çıkarmaya çalışıyoruz. Saygilar

fanatik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
OPO
Konular
4
devlet memurlarının cogunun zaten kendilerine karsı bir itiraz bir hak arayıs mantıgı olmadıgı ıcın bir de zaten sebebini kendi bile bilmedigi en ufak olası pürüz sezdilermi ugras dur..
devlet bankası,vergi dairesi,gümrük insanı cileden cıkartmaya yeten basta gelen kurumlar ...
diger yandan kuyumcudan altından gumusten vergi alma , adam kdv sıni odemeye hazır mal getirtiyor ona sorun cıkar.

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
Halkın %51 i neyi hak ederse ona göre olurmuş yönetim.

Halkımız demek ki en başta ben olmak üzere yaramaz adamlarız...

enesaydin00

.
Yönetici
Satış Sorumlusu
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Aydın
Cihazım
Mi5
Meslek
E-Ticaret Girişimcisi / Sınıf Öğretmeni
Konular
6
Evett sonunda olumlu haber geldi. Gümrükteki sorun halledildi. Onaylandı. Şimdi her şey daha güzel olacak. Bayramdan önceye dağıtımlar %90 baslayacaktir

Ekli dosyalar

• CYMERA_20150908_210628_1441735637780.jpg
    CYMERA_20150908_210628_1441735637780.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 193

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Evett sonunda olumlu haber geldi. Gümrükteki sorun halledildi. Onaylandı. Şimdi her şey daha güzel olacak. Bayramdan önceye dağıtımlar %90 baslayacaktir
Haydi gözümüz aydın.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hocam gözümüz aydın. Darısı diğer modellere inşAllah. :)

Üst Alt