Haber Xiaomi Mi4 PARALEL İTAHALAT Yoluyla Türkiye'ye geliyor

evet xiaomi yi bekledik bekledik kendi gelmedi ama bir girişimci arkadaşımız xiaomi mi4 itahalat ettiğini ve yakında satışa sunacağını söylüyor.n11 den satacakmış cihazı ve delta garanti olacakmış n11 ilanı var ama şuan kapalı yani n11 de aradığınız da çıkmayacak bu sebepten ötürü ama aşağıdaki linke tıklayınca açılacaktır ilan .bu arada 16gb mi4 modeline 999tl fiyat biçilmiş malesef çoğu kullanıcı hafıza kartı desteği olmadığı için telefonda 64gb seçeneğini isteyecektir ama ne yazık ki ilk partide 64gb modeli bulunmamaktaymış ve her geçen gün türkiyede 4g ye yaklaşırken bu partideki mi4 ler ülkemiz 4g sini desteklemiyor ve son olarak satıcı çoğumuzun türkiyeden diğer xiaomi ürünlerini temin ettiğimiz semers.Evet getiren firmanın mi4 itahalıtındaki sorumlusu gümrükten onay alındığını ve kurban bayramında ürün dağıtımının başlayacağını şu cümleleriyle dile getirdi ve bir fotoğraf paylaştı.

"Evett sonunda olumlu haber geldi. Gümrükteki sorun halledildi. Onaylandı. Şimdi her şey daha güzel olacak. Bayramdan önceye dağıtımlar %90 baslayacaktir"

cymera_20150908_210628_1441735637780-jpg.546

n11 linki:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Artık nerdeyse Türkiye'ye yasal yollarla garantili xiaomi cep telefonu satışına çok az bir zaman kaldı bu girişimci arkadaşlar kutlar başarılı olmalarını dileriz... iyi forumlar.

bu arada donanımhaberde bahsi geçen konu : (linke tıkladığınızda konu açılmayacaktır çünkü donanımhaber yetkilileri tarafından kural dışı gerekçesiyle kaldırılmıştır)

Moderatör tarafında düzenlendi:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Ben o zaman DH'ye bir gideyim. Malum bana müthiş eğlence çıkacaktır. Özellikle kan emiciler şimdi nasıl saldıracaklardır Semers'e. Yalnız bırakmayayım. :)

Valla çok sevindim desem yalan olacak. Sevinmedim desem yine yalan olacak. Bu nasıl olacak ben de bilmiyorum. :)
Üzüldüğüm nokta; fiyatlar yine yüksek kalacak ama bunda Semers'in suçu olmayacak. Xiaomi toptan cihaz satmadığı için Semers te perakende olarak toplayıp getirecek. ÖTV, KDV hep bu perakendenin üzerine binecek. Garanti ve Kar payını da ekledikmi fiyat ta böyle şişecek. Sevindiğim nokta; yine de o kan emici yaratıklardan daha ucuz ya, içim soğudu valla.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.302
Hüseyin hocam bu bilgiyi vermişti hatta 500 Adet getirildiği bilgisini ve ekstra ürünlerde olduğunu söylemişti.

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
Cetin abinin bu konuda hassas oldugunu biliyorum. Defalarca yazildi, konusuldu burada. DH'deki Xseller'i da biliyorsunuzdur. Onda su an telefon 300 $ = 840 lira gibi bir ucrete geliyor. Bilgi vermek istedim. Semers'in artisi paralel ithalat da olsa verecegi garanti olacak. Helal olsun.

MI 4W cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Cetin abinin bu konuda hassas oldugunu biliyorum. Defalarca yazildi, konusuldu burada. DH'deki Xseller'i da biliyorsunuzdur. Onda su an telefon 300 $ = 840 lira gibi bir ucrete geliyor. Bilgi vermek istedim. Semers'in artisi paralel ithalat da olsa verecegi garanti olacak. Helal olsun.

Artısı sadece o değil hocam. Xseller ne vergi ödüyor ne bişey. Kar komple kendilerine kalıyor. Telefonu alan, buraya getiren ve burada dağıtan arasında paylaşılıyor. Tabiki fiyatı bu yoklukta yine de makul sevilerde sayılabilir.
Semers ise ÖTV, KDV, Gümrük, BTK, TRT (Radyo var diye biliyorum), Garanti hizmeti v.s. birsürü bilme ne parası, bilmem ne vergisi ödeyecek. Bu yüzden onların karları çok ama çok düşük kalacak. Ben Semers'in işte bu yönünü çok seviyorum. Açgözlü değiller.
Ama 64GB model ne olacak merak etmiyor değilim. 1.200TL gibi bir şey olur sanırım. İnşaallah ta N11 kampanyalarıyla falan 1100 civarına gelirse sanırım ben bir tane alırım.

@HiddeNKinG hocam 2 saattir beğen butonunu arıyorum. Sonunda buldum :)

Son düzenleme:

smyrniankiwi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kıvanç
Cihazım
Pocophone F1
Konular
27
valla cetin abiye bi mi4 verebilsek ne mutlu olacagim :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

decepticon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağdaş
Cihazım
Mi4 W
Konular
6
Çoook iyi bi haber 2.elini 1150 Tl.ye satanlar biter böylece...

Üst Alt