Haber Xiaomi Mi4 PARALEL İTAHALAT Yoluyla Türkiye'ye geliyor

evet xiaomi yi bekledik bekledik kendi gelmedi ama bir girişimci arkadaşımız xiaomi mi4 itahalat ettiğini ve yakında satışa sunacağını söylüyor.n11 den satacakmış cihazı ve delta garanti olacakmış n11 ilanı var ama şuan kapalı yani n11 de aradığınız da çıkmayacak bu sebepten ötürü ama aşağıdaki linke tıklayınca açılacaktır ilan .bu arada 16gb mi4 modeline 999tl fiyat biçilmiş malesef çoğu kullanıcı hafıza kartı desteği olmadığı için telefonda 64gb seçeneğini isteyecektir ama ne yazık ki ilk partide 64gb modeli bulunmamaktaymış ve her geçen gün türkiyede 4g ye yaklaşırken bu partideki mi4 ler ülkemiz 4g sini desteklemiyor ve son olarak satıcı çoğumuzun türkiyeden diğer xiaomi ürünlerini temin ettiğimiz semers.Evet getiren firmanın mi4 itahalıtındaki sorumlusu gümrükten onay alındığını ve kurban bayramında ürün dağıtımının başlayacağını şu cümleleriyle dile getirdi ve bir fotoğraf paylaştı.

"Evett sonunda olumlu haber geldi. Gümrükteki sorun halledildi. Onaylandı. Şimdi her şey daha güzel olacak. Bayramdan önceye dağıtımlar %90 baslayacaktir"

cymera_20150908_210628_1441735637780-jpg.546

n11 linki:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Artık nerdeyse Türkiye'ye yasal yollarla garantili xiaomi cep telefonu satışına çok az bir zaman kaldı bu girişimci arkadaşlar kutlar başarılı olmalarını dileriz... iyi forumlar.

bu arada donanımhaberde bahsi geçen konu : (linke tıkladığınızda konu açılmayacaktır çünkü donanımhaber yetkilileri tarafından kural dışı gerekçesiyle kaldırılmıştır)

Moderatör tarafında düzenlendi:

siranusta

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi 5sPlus'lu
Cihazım
Masum Köylü
Konular
98
Artık şu oneplus one elden çıkarabilirim demek

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
@chatin_62 hocam görüyormusun hepsinin haberi varmış size haber vermemişler size büyük ayıp etmişler :)
Hocam ben Semers ile çok fazla ilgili olamadım. Satışını yaptığı ürünlerle ilgili olarak, çevremdeki ve forumlardaki herkese kendilerinden ürün almalarını sağladım. Kendim alsat işi yapmadığım için direkt olarak kendilerine aldırdım zaten. Birkaç tanesi ben internet falan anlamam sen al ben gelir senden alırım v.s. dediği için kendim almıştım. 2 defa falan da mağazaya uğramıştım, bir yılı geçmiştir. Çok yoğun olduklarından doğru düzgün bir muhabbet te edemedik. Belki şimdi hatırlamıyor bile olabilirler. :)

@enesaydin00 ile bolca mesajlaşmıştık. O hatırlar :)

Onun da şimdi işi başından aşkın.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Hocam ben Semers ile çok fazla ilgili olamadım. Satışını yaptığı ürünlerle ilgili olarak, çevremdeki ve forumlardaki herkese kendilerinden ürün almalarını sağladım. Kendim alsat işi yapmadığım için direkt olarak kendilerine aldırdım zaten. Birkaç tanesi ben internet falan anlamam sen al ben gelir senden alırım v.s. dediği için kendim almıştım. 2 defa falan da mağazaya uğramıştım, bir yılı geçmiştir. Çok yoğun olduklarından doğru düzgün bir muhabbet te edemedik. Belki şimdi hatırlamıyor bile olabilirler. :)

hocam biliyorum bu olayları sizi mıuı türkiye/donanımhaber den takipteyim zaten size farkettirmesemde :) ondan sizin ilgili olduğunuz aklıma gelip sizin nasıl haberiniz yok hesabı öyle dedim zaten ;)

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Geçen sene Donanımhaber forumda Xiaomi'yi paralel ithalat olarak getirmeyi düşünen birisi vardı. Aynı kişiler mi?

Hatta Xiaomi kendi gelecekken olmaz demiştik :oops:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Geçen sene Donanımhaber forumda Xiaomi'yi paralel ithalat olarak getirmeyi düşünen birisi vardı. Aynı kişiler mi?

Hatta Xiaomi kendi gelecekken olmaz demiştik :oops:
Hayır o kişi Digital Market yani Zopo ve Meizu'yu getirip yüzlerce insanı mağdur eden Harun Bey'di.
Semers, daha doğrusu Enes hoca zaten Distribütör olarak getirmiyor. Yani Xiaomi ile herhangi bir anlaşması yok diye düşünüyorum.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Hayır o kişi Digital Market yani Zopo ve Meizu'yu getirip yüzlerce insanı mağdur eden Harun Bey'di.
Semers, daha doğrusu Enes hoca zaten Distribütör olarak getirmiyor. Yani Xiaomi ile herhangi bir anlaşması yok diye düşünüyorum.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Yok hocam, o değildi sanırım. Gündüz Donanımhaber açılmıyordu o yüzden bakamamıştım, şimdi buldum.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Yok hocam, o değildi sanırım. Gündüz Donanımhaber açılmıyordu o yüzden bakamamıştım, şimdi buldum.

Bu arkadaş aklımdan çıkmış hocam. Belki bir daha konusu geçmemiş, yada öyle akılda kalıcı birşey yapmamıştır ondan unutmuşumdur. DG'yi yaptığı bunca şeyden sonra unutmak mümkün değil tabi.

siranusta

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi 5sPlus'lu
Cihazım
Masum Köylü
Konular
98
şimdi tam olarak ne zaman satışa çıkacağı belli mi?
ona göre telefonu elden çıkarıp almayı düşünüyorum, aynı zaman da 64 GB modeli satılacak mı bu konuda bilgi var mı?

enesaydin00

.
Yönetici
Satış Sorumlusu
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Aydın
Cihazım
Mi5
Meslek
E-Ticaret Girişimcisi / Sınıf Öğretmeni
Konular
6

Hocam sizi hatırlıyorum tabi ki. Geçen yıl muhabbet etmiştik. Dişiniz için hastaneye vs gidiyordunuz :)

Ben sınıf öğretmenliği yapıyordum. 1 yıl ara vermeye karar verdim. İstanbul'a geldim. Semers bünyesinde e-ticarette ile ilgilenmeye çalışıyorum. En azından şu hevesim geçsin. Xioami mi4 ile ben ilgileneceğim. Şuan gümrükte biraz sorun var. O yüzden 2 gün önce cihazlar elime gelmeden net bir şey dememek gerekir dedim. Bizim ülkede gümrük biraz sıkıntılı.

Sorun çözülecek gibi ama çözülmede bilir. Çin'deki tedarikçi firma ile alakalı. Hatta şöyle söyleyeyim. Telekomünikasyon Xioami 3 tane cihaza tek bir dilekçe vererek lisans almış. Bu 3 cihazdan bir tanesi mi4. Diğerleri de note serisiydi sanırım. Diğer 2 cihaz çift hatlı olduğu için 2 imei yazmışlar resmi belgelere. Mİ4 de tek hatlı olunca doğal olarak izin vermediler. Çoğu ülkede imei ile işlem yapılmadığı için dikkate almamışlar. Bizim ülkede her şey sorun. Haftaiçi netleşir her şey.

Ben semers sahibini çok zor ikna ettim ama şuan işin içine girince gerçekten insan bunalıyor. Sorunlar çıkıyor vs vs

Olmazsa da yapacak bir şey yok hayırlısı diyeceğiz. Herkesten fikir alıp ona göre ürünler getirmeye çalışırız .

Üst Alt