Haber Xiaomi Mi4 PARALEL İTAHALAT Yoluyla Türkiye'ye geliyor

evet xiaomi yi bekledik bekledik kendi gelmedi ama bir girişimci arkadaşımız xiaomi mi4 itahalat ettiğini ve yakında satışa sunacağını söylüyor.n11 den satacakmış cihazı ve delta garanti olacakmış n11 ilanı var ama şuan kapalı yani n11 de aradığınız da çıkmayacak bu sebepten ötürü ama aşağıdaki linke tıklayınca açılacaktır ilan .bu arada 16gb mi4 modeline 999tl fiyat biçilmiş malesef çoğu kullanıcı hafıza kartı desteği olmadığı için telefonda 64gb seçeneğini isteyecektir ama ne yazık ki ilk partide 64gb modeli bulunmamaktaymış ve her geçen gün türkiyede 4g ye yaklaşırken bu partideki mi4 ler ülkemiz 4g sini desteklemiyor ve son olarak satıcı çoğumuzun türkiyeden diğer xiaomi ürünlerini temin ettiğimiz semers.Evet getiren firmanın mi4 itahalıtındaki sorumlusu gümrükten onay alındığını ve kurban bayramında ürün dağıtımının başlayacağını şu cümleleriyle dile getirdi ve bir fotoğraf paylaştı.

"Evett sonunda olumlu haber geldi. Gümrükteki sorun halledildi. Onaylandı. Şimdi her şey daha güzel olacak. Bayramdan önceye dağıtımlar %90 baslayacaktir"

cymera_20150908_210628_1441735637780-jpg.546

n11 linki:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Artık nerdeyse Türkiye'ye yasal yollarla garantili xiaomi cep telefonu satışına çok az bir zaman kaldı bu girişimci arkadaşlar kutlar başarılı olmalarını dileriz... iyi forumlar.

bu arada donanımhaberde bahsi geçen konu : (linke tıkladığınızda konu açılmayacaktır çünkü donanımhaber yetkilileri tarafından kural dışı gerekçesiyle kaldırılmıştır)

Moderatör tarafında düzenlendi:

sbircek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi4S
Meslek
Yazılım Destek Uzmanı
Konular
7
Donanımhaber neden kaldırsın ki şüphelendiğiniz bir durum mu var ? Mesut Çevik Meizu' yu destekliyor ithalatçısı tanıdığı filan gibi bir haberler vardı bir ara ondan dolayı mı ?

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Arkadaşlar, Donanımhaber'deki konu niçin kaldırıldı bilen var mı? Ben Donanımhaber'in Donanımhaber'liğini yaparak Çevik bir hareketle konuyu kaldırdığını düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum.
Hocam konun kaldırılma sebebi kural dışıymış ondan kaldırılmış o konuda ne kural dışılık vardı çözemedim.dh nin böyle hareketleri hiç hoş bir iş değil.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Böylesi belki daha iyi olmuştur.

Tüm pürüzleri giderilip satışa çıktıktan sonra hakkında konuşulmasını engelleyemezler zaten.

Farti

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
One Plus 5
Konular
1
Bencede kaldırılması daha mantıklı şu anda Satışa çıkmadan bazı hususların konuşulması sıkıntı yaratabilir.

enesaydin00

.
Yönetici
Satış Sorumlusu
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Aydın
Cihazım
Mi5
Meslek
E-Ticaret Girişimcisi / Sınıf Öğretmeni
Konular
6
Konunun kaldırılması iyi oldu. Arkadaşın dediği gibi kural dışı konu diye ileti geldi kapatıldı denildi. MiuiTurkiye forumdaki adminlerle tanıştım onlarla da gelişmeleri biliyor. Şuan gümrük den devamlı red yiyoruz. Belgeleri yolluyoruz red edildi deniliyor. Red sebebini söyleseler duzeltecegiz ama sadece red edildi deniliyor. Pazartesi kaldı yine. Azimle ugrasiyoruz ama bıkma noktasinda Semers'in sahibi :) Adamın parası 1 aydır bağlı boş yere. Hiç bulasmasaydim diyor. Abi sakin ol vardır bir hayır diyerek sakinleştiriyorum.

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Konunun kaldırılması iyi oldu. Arkadaşın dediği gibi kural dışı konu diye ileti geldi kapatıldı denildi. MiuiTurkiye forumdaki adminlerle tanıştım onlarla da gelişmeleri biliyor. Şuan gümrük den devamlı red yiyoruz. Belgeleri yolluyoruz red edildi deniliyor. Red sebebini söyleseler duzeltecegiz ama sadece red edildi deniliyor. Pazartesi kaldı yine. Azimle ugrasiyoruz ama bıkma noktasinda Semers'in sahibi :) Adamın parası 1 aydır bağlı boş yere. Hiç bulasmasaydim diyor. Abi sakin ol vardır bir hayır diyerek sakinleştiriyorum.
Hocam allahın izniyle hal olur yasadışı değil kaçak değil resmi ce devlete gelip mal satacağım diyorsunuz ama gelin görün ki çok cins bir ülkede yaşıyoruz böyle olaylar normal bizde.şuan ürünler gümrükte mi bekliyor yoksa bütün evrak işleri bitince mi gelecekler.hocam gümrük uzmanları felan var onlara danıştınız mı bu konuda belki ne eksik olduğunu söylerler ama uzmanlar baya bir ücret alabiliyormuş duyduğuma göre.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23

Sakalsız işler yürümüyordur belki :rolleyes:

fanatik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
OPO
Konular
4
zamanında bir cihazın metal kapağı bile ve daha nice alakasız mallar gümrüge takılmıstı ve aynen Guaire arkadasın dedıgı gibi sakalsız yürümüyor gümrük işleri..
gümrük memuru .gümrükcüsü hatta oradaki gümrük kargocuları hepsi biribirini kollayan tipler.elbetteki aralarında düzgünleride var ama nedense düzgünleri genelde ithalat-ticaret yapan insanlara denk gelmiyor bu ülkede.
zaten kutu iceriği ve üzerinde cep telefonu bilgisayar parcası gibi resim ibare bulunan kargolar direk gümrük memurlarının sevdigi mal tipleri.

memura ,takılma sebebini otur acıkla denesiz eminmki ikna edici mantıklı bir acıklama cozum yolu söyleyemez. devletin memuru devletin koydugu kurallardan zaten birhaber oldugu icin Semers grubuna bol sabırlı kolay gelsin diyorum :)

Üst Alt