Haber Xiaomi Mi4 PARALEL İTAHALAT Yoluyla Türkiye'ye geliyor

evet xiaomi yi bekledik bekledik kendi gelmedi ama bir girişimci arkadaşımız xiaomi mi4 itahalat ettiğini ve yakında satışa sunacağını söylüyor.n11 den satacakmış cihazı ve delta garanti olacakmış n11 ilanı var ama şuan kapalı yani n11 de aradığınız da çıkmayacak bu sebepten ötürü ama aşağıdaki linke tıklayınca açılacaktır ilan .bu arada 16gb mi4 modeline 999tl fiyat biçilmiş malesef çoğu kullanıcı hafıza kartı desteği olmadığı için telefonda 64gb seçeneğini isteyecektir ama ne yazık ki ilk partide 64gb modeli bulunmamaktaymış ve her geçen gün türkiyede 4g ye yaklaşırken bu partideki mi4 ler ülkemiz 4g sini desteklemiyor ve son olarak satıcı çoğumuzun türkiyeden diğer xiaomi ürünlerini temin ettiğimiz semers.Evet getiren firmanın mi4 itahalıtındaki sorumlusu gümrükten onay alındığını ve kurban bayramında ürün dağıtımının başlayacağını şu cümleleriyle dile getirdi ve bir fotoğraf paylaştı.

"Evett sonunda olumlu haber geldi. Gümrükteki sorun halledildi. Onaylandı. Şimdi her şey daha güzel olacak. Bayramdan önceye dağıtımlar %90 baslayacaktir"

cymera_20150908_210628_1441735637780-jpg.546

n11 linki:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Artık nerdeyse Türkiye'ye yasal yollarla garantili xiaomi cep telefonu satışına çok az bir zaman kaldı bu girişimci arkadaşlar kutlar başarılı olmalarını dileriz... iyi forumlar.

bu arada donanımhaberde bahsi geçen konu : (linke tıkladığınızda konu açılmayacaktır çünkü donanımhaber yetkilileri tarafından kural dışı gerekçesiyle kaldırılmıştır)

Moderatör tarafında düzenlendi:

melancholy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
Umutlarım kırılma noktasına geldi :) Hergün bugün evet satıyoruz diye yazarlar mı diye bakıyorum ama nafile :)

ozzy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ozan
Cihazım
Mi4 LTE
Konular
3
olsa bile 999tl ye zor gibi dolar 3tl ye dayandı

uygun20

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi note LTE
Meslek
anestezi
Konular
14
haberi gördüm sevindim, fakat yorumları okudukça moral bozukluğu oldu. umarım sorun hallolur, mi4 türkiyede çok satacaktır, ve siz paralel ithalat da olsa garantili olarak cihazı getirdiğiniz için 999 liraya çok satarsınız. Allah hayırlı kazançlar versin :)

Xoansis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
Başlık bile devlet dairesine dönmüş, tek yönlü iletişim. Allah kolaylık versin.

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Başlık bile devlet dairesine dönmüş, tek yönlü iletişim. Allah kolaylık versin.
nasıl yani hocam başlıkta bir kusur mu var varsa ise halldebilirim hemen. haber içeriğinde zaten mevcut olan bütün bilgileri elimden geldiğince anlattım. gümrük mevzusu ile ilgili bu konu ilede ilgili arkadaşın yorumunu en iyi yorun seçtim başta görünsün diye bir hatam var isede düzeltirim.

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
girisimcileri desteklemek lazim arkadaslar yapistirin mailleri gumruge baski uygulanirsa belki yol verebilirler ama bu tur islerde deveye hendek atlayltiyorlar Allah Kolaylik versin ins gelir ...

Gönüldaş

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gönüldaş
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Grafiker
Konular
5
Türkiye'ye beklediğim telefonlardan birisidir ama fiyatı biraz düşük olsa iyi olur?

Xoansis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
nasıl yani hocam başlıkta bir kusur mu var varsa ise halldebilirim hemen. haber içeriğinde zaten mevcut olan bütün bilgileri elimden geldiğince anlattım. gümrük mevzusu ile ilgili bu konu ilede ilgili arkadaşın yorumunu en iyi yorun seçtim başta görünsün diye bir hatam var isede düzeltirim.

Benim eleştirim başlığın açılışına değil. Son bir hafta on gündür bir gelişme var mı diye ara ara bakıyorum, ara ara arkadaşlarda soruyor bilgi almak için. Güncel bir bilgi veya cevap olmayınca; bu duruma bir serzenişdi benimki...

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Benim eleştirim başlığın açılışına değil. Son bir hafta on gündür bir gelişme var mı diye ara ara bakıyorum, ara ara arkadaşlarda soruyor bilgi almak için. Güncel bir bilgi veya cevap olmayınca; bu duruma bir serzenişdi benimki...
bende sizin gibiyim hocam yani bende burdaki gelişmelere göre konuyu değiştiriyorum bir gelişme söylenmediği içinde haber mecburen aynı yapıda kalıyor.

Üst Alt