Haber Xiaomi Mi4 PARALEL İTAHALAT Yoluyla Türkiye'ye geliyor

evet xiaomi yi bekledik bekledik kendi gelmedi ama bir girişimci arkadaşımız xiaomi mi4 itahalat ettiğini ve yakında satışa sunacağını söylüyor.n11 den satacakmış cihazı ve delta garanti olacakmış n11 ilanı var ama şuan kapalı yani n11 de aradığınız da çıkmayacak bu sebepten ötürü ama aşağıdaki linke tıklayınca açılacaktır ilan .bu arada 16gb mi4 modeline 999tl fiyat biçilmiş malesef çoğu kullanıcı hafıza kartı desteği olmadığı için telefonda 64gb seçeneğini isteyecektir ama ne yazık ki ilk partide 64gb modeli bulunmamaktaymış ve her geçen gün türkiyede 4g ye yaklaşırken bu partideki mi4 ler ülkemiz 4g sini desteklemiyor ve son olarak satıcı çoğumuzun türkiyeden diğer xiaomi ürünlerini temin ettiğimiz semers.Evet getiren firmanın mi4 itahalıtındaki sorumlusu gümrükten onay alındığını ve kurban bayramında ürün dağıtımının başlayacağını şu cümleleriyle dile getirdi ve bir fotoğraf paylaştı.

"Evett sonunda olumlu haber geldi. Gümrükteki sorun halledildi. Onaylandı. Şimdi her şey daha güzel olacak. Bayramdan önceye dağıtımlar %90 baslayacaktir"

cymera_20150908_210628_1441735637780-jpg.546

n11 linki:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Artık nerdeyse Türkiye'ye yasal yollarla garantili xiaomi cep telefonu satışına çok az bir zaman kaldı bu girişimci arkadaşlar kutlar başarılı olmalarını dileriz... iyi forumlar.

bu arada donanımhaberde bahsi geçen konu : (linke tıkladığınızda konu açılmayacaktır çünkü donanımhaber yetkilileri tarafından kural dışı gerekçesiyle kaldırılmıştır)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Xoansis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
Evett sonunda olumlu haber geldi. Gümrükteki sorun halledildi. Onaylandı. Şimdi her şey daha güzel olacak. Bayramdan önceye dağıtımlar %90 baslayacaktir
Çok güzel bir haber, tebrikler. Satın almak için beklemedeyiz.

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Evett sonunda olumlu haber geldi. Gümrükteki sorun halledildi. Onaylandı. Şimdi her şey daha güzel olacak. Bayramdan önceye dağıtımlar %90 baslayacaktir

habere çok mutlu oldum artık başladığınıza göre geriside gelir umarım diğer modelleride görürüz :)

macrinus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
13
Arkadaslar ilk sayfadaki linke tiklayinca tukendi yaziyor.
Tukendi mi satisa cikmadi mi anlayamadim.

2013023 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Arkadaslar ilk sayfadaki linke tiklayinca tukendi yaziyor.
Tukendi mi satisa cikmadi mi anlayamadim.

2013023 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuan ilan kapalı hocam mobilden bakınca öyle tükendi yazıyor ama masaüstü siteden bakınca göreceksiniz.ayrıca daha hiç satışa çıkmadı ürün yakında satışa sunulacakmış sorumlunun dediği bu.

sinilker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
huawei p20
Meslek
Bankacı
Konular
17
arkadaş bu habere sinirlendim şimdi:mad: daha 3 gün önce yeni telefon aldım. yapılır mı bu. xiaomi bir kısmet olmadı bize arkadaş:eek:

fanatik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
OPO
Konular
4
Semers grubu redmi note 2 yi 700 bandindan sunsa pfii ortada meizu note birakmaz :)

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Semers grubu redmi note 2 yi 700 bandindan sunsa pfii ortada meizu note birakmaz :)
hocam konuştuğumda mi4 ün satışı önemli demişlerdi ona göre diğer modeller başka telefonlar getirebiliriz demişlerdi inşallah bu girişimleri tutar da diğer xiaomi telefonları görebiliriz yada başka önemli güzel cihazları.ayrıca güzelim meizu markasını getiren iki distribütörüde saçma sapan işleriyle meizu markasını telef ediyor oda ayrı bir konu :)

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
hocam konuştuğumda mi4 ün satışı önemli demişlerdi ona göre diğer modeller başka telefonlar getirebiliriz demişlerdi inşallah bu girişimleri tutar da diğer xiaomi telefonları görebiliriz yada başka önemli güzel cihazları.ayrıca güzelim meizu markasını getiren iki distribütörüde saçma sapan işleriyle meizu markasını telef ediyor oda ayrı bir konu :)

Adamlar Meizu M2 Note'u 900TL'ye satıyor :D:D:D:D

Bunların paralel evreninde dolar 5TL oldu herhalde :D:D:D:D

Sağda solda bunun için uygun fiyatlı, alın diyen de olur mu acaba? :D:D:D:D

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Adamlar Meizu M2 Note'u 900TL'ye satıyor :D:D:D:D

Bunların paralel evreninde dolar 5TL oldu herhalde :D:D:D:D

Sağda solda bunun için uygun fiyatlı, alın diyen de olur mu acaba? :D:D:D:D
o kadar rezalet bir piyasamız var ki hocam ama o fiyata bizim piyasada rakiplerine göre tercih edilebilir kalıyor o telefonlar gerisiniz siz düşünün artık :) ama fiyat çok pahalı m2note un son tüketici fiyatı 130dolar birde komik yanı yurtdışında daha pahalıya satılan m1note 800tl,daha ucuz satılan m2 note 900tl neyse burası konusu değil hocam konuyu çok kirletmeyelim.

Üst Alt