Haber Xiaomi Mi4 PARALEL İTAHALAT Yoluyla Türkiye'ye geliyor

evet xiaomi yi bekledik bekledik kendi gelmedi ama bir girişimci arkadaşımız xiaomi mi4 itahalat ettiğini ve yakında satışa sunacağını söylüyor.n11 den satacakmış cihazı ve delta garanti olacakmış n11 ilanı var ama şuan kapalı yani n11 de aradığınız da çıkmayacak bu sebepten ötürü ama aşağıdaki linke tıklayınca açılacaktır ilan .bu arada 16gb mi4 modeline 999tl fiyat biçilmiş malesef çoğu kullanıcı hafıza kartı desteği olmadığı için telefonda 64gb seçeneğini isteyecektir ama ne yazık ki ilk partide 64gb modeli bulunmamaktaymış ve her geçen gün türkiyede 4g ye yaklaşırken bu partideki mi4 ler ülkemiz 4g sini desteklemiyor ve son olarak satıcı çoğumuzun türkiyeden diğer xiaomi ürünlerini temin ettiğimiz semers.Evet getiren firmanın mi4 itahalıtındaki sorumlusu gümrükten onay alındığını ve kurban bayramında ürün dağıtımının başlayacağını şu cümleleriyle dile getirdi ve bir fotoğraf paylaştı.

"Evett sonunda olumlu haber geldi. Gümrükteki sorun halledildi. Onaylandı. Şimdi her şey daha güzel olacak. Bayramdan önceye dağıtımlar %90 baslayacaktir"

cymera_20150908_210628_1441735637780-jpg.546

n11 linki:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Artık nerdeyse Türkiye'ye yasal yollarla garantili xiaomi cep telefonu satışına çok az bir zaman kaldı bu girişimci arkadaşlar kutlar başarılı olmalarını dileriz... iyi forumlar.

bu arada donanımhaberde bahsi geçen konu : (linke tıkladığınızda konu açılmayacaktır çünkü donanımhaber yetkilileri tarafından kural dışı gerekçesiyle kaldırılmıştır)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
o kadar rezalet bir piyasamız var ki hocam ama o fiyata bizim piyasada rakiplerine göre tercih edilebilir kalıyor o telefonlar gerisiniz siz düşünün artık :) ama fiyat çok pahalı m2note un son tüketici fiyatı 130dolar birde komik yanı yurtdışında daha pahalıya satılan m1note 800tl,daha ucuz satılan m2 note 900tl neyse burası konusu değil hocam konuyu çok kirletmeyelim.

Milletin haberi olsun, nasıl kazık fiyat çekildiğinden.

M1 Note da kazıktı, millet fiyat kazık diyeceğine tavsiye ettiği için adam da iyice havaya girmiş belli ki.

macrinus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
13
Telefonlarin lmeisi olacak mi ?

2013023 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524

bu resmi devletten onaylı ithal ediliyor hocam kanunen bir sıkıntı çıkmaması gerekir normal şartlarda ve 2yılda kanuni uyumluluklara uyggun garanti var o garantiyi veren firmada genelde paralel ithalat servisi olarak tandığımız delta.

fanatik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
OPO
Konular
4
hocam konuştuğumda mi4 ün satışı önemli demişlerdi ona göre diğer modeller başka telefonlar getirebiliriz demişlerdi inşallah bu girişimleri tutar da diğer xiaomi telefonları görebiliriz yada başka önemli güzel cihazları.ayrıca güzelim meizu markasını getiren iki distribütörüde saçma sapan işleriyle meizu markasını telef ediyor oda ayrı bir konu :)

umarım tutar , diger yandan durmadan gelcez gelcez diyipte gelmediler offical olarak. o yuzden semers gurubu tokat gibi bir cevap verir umarım bu xiaomiye :) bunların offical anketleri acıklamaları yuzunden 1 sene bekledim baktımki halen oyalıyolar yok brazilya yok subu gittim oneplus aldım :)

meizu nun burdaki temsilcisi bir 850 yazmıs sonra kur fakrından 899 oldu sonra okudum biri sormus telefonla gene 850 demısler :D zaten sosyal medyayı cok fazla da kullanmıyorlar.. diger yandan kendi stoklarını bitirip almak ısteyenleri daha pahalı teknoloji marketlerıne yonlendırmeleride cabası

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

Imei numarası olmayan telefon olmaz. Her telefonun mutlaka imei numarası vardır. :)
Eğer kayıtlı olacak mı diye soruyorsanız arkadaşlar cevap vermişler.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

hulk559

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eqo
Cihazım
S4 mi i
Konular
0
Satışa çıkacak alsak n11 den

beatles33

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
bu aralar satışa çıksa çok iyi olacak n11 ve Gittigidiyor kampanya üstüne kampanya yapıyor valla :(

enesaydin00

.
Yönetici
Satış Sorumlusu
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Aydın
Cihazım
Mi5
Meslek
E-Ticaret Girişimcisi / Sınıf Öğretmeni
Konular
6
Konu başlığı değişebilir. Ürün şuan aktif satıştadır. Saygılarımla

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hadi bakalım hayırlısı hocam. Elinize sağlık. :)

Üst Alt