Haber Xiaomi Mi4 PARALEL İTAHALAT Yoluyla Türkiye'ye geliyor

evet xiaomi yi bekledik bekledik kendi gelmedi ama bir girişimci arkadaşımız xiaomi mi4 itahalat ettiğini ve yakında satışa sunacağını söylüyor.n11 den satacakmış cihazı ve delta garanti olacakmış n11 ilanı var ama şuan kapalı yani n11 de aradığınız da çıkmayacak bu sebepten ötürü ama aşağıdaki linke tıklayınca açılacaktır ilan .bu arada 16gb mi4 modeline 999tl fiyat biçilmiş malesef çoğu kullanıcı hafıza kartı desteği olmadığı için telefonda 64gb seçeneğini isteyecektir ama ne yazık ki ilk partide 64gb modeli bulunmamaktaymış ve her geçen gün türkiyede 4g ye yaklaşırken bu partideki mi4 ler ülkemiz 4g sini desteklemiyor ve son olarak satıcı çoğumuzun türkiyeden diğer xiaomi ürünlerini temin ettiğimiz semers.Evet getiren firmanın mi4 itahalıtındaki sorumlusu gümrükten onay alındığını ve kurban bayramında ürün dağıtımının başlayacağını şu cümleleriyle dile getirdi ve bir fotoğraf paylaştı.

"Evett sonunda olumlu haber geldi. Gümrükteki sorun halledildi. Onaylandı. Şimdi her şey daha güzel olacak. Bayramdan önceye dağıtımlar %90 baslayacaktir"

cymera_20150908_210628_1441735637780-jpg.546

n11 linki:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Artık nerdeyse Türkiye'ye yasal yollarla garantili xiaomi cep telefonu satışına çok az bir zaman kaldı bu girişimci arkadaşlar kutlar başarılı olmalarını dileriz... iyi forumlar.

bu arada donanımhaberde bahsi geçen konu : (linke tıkladığınızda konu açılmayacaktır çünkü donanımhaber yetkilileri tarafından kural dışı gerekçesiyle kaldırılmıştır)

Moderatör tarafında düzenlendi:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Allah razı olsun hocam. Tüm Miui Türkiye ailesine desteklerinden ötürü çok teşekkür ederiz

Rica ederiz hocam da asıl teşekkürü bizlerin etmesi gerekli diye düşünüyorum. Böylesine bir atılım için verdiğiniz emekler tüm MIUI ailesi için son derece değerli :)

enesaydin00

.
Yönetici
Satış Sorumlusu
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Aydın
Cihazım
Mi5
Meslek
E-Ticaret Girişimcisi / Sınıf Öğretmeni
Konular
6
Rica ederiz hocam da asıl teşekkürü bizlerin etmesi gerekli diye düşünüyorum. Böylesine bir atılım için verdiğiniz emekler tüm MIUI ailesi için son derece değerli :)

Hocam DH de küfür yemediğimiz kalmadı şu sıralar :)

Milletimiz garip Xiaomi gelmez gelmez derler. Gelince de beğenmezler. Şaşırıyorum açıkçası. İşin içinde bilgi sahibi olanlar maliyeti fiyatı neler yaşandığını biliyor bu süreçte. Yazılanlara insan üzülüyor. Hayırlısı olur insallah. Benim içimde kalmadı en azından Xiaomi telefonunu getirmede vesile olduk. Hayırlısı artık

Xoansis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
Hayırlı olsun. Teslimat 5 iş günü gözüküyor, geç olsunolsun güç olmasın benim sipariş bayram sonu olacak.

enesaydin00

Son düzenleme:

El7is

Azerbaycan'dan Selam.
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
El7is
Cihazım
Note 4X SD
Meslek
Mak. Müh.
Konular
25
Güzel ülkemden nadirde olsa güzel haberler de geliyor.

Hayırlı olur inşallah.

enesaydin00

.
Yönetici
Satış Sorumlusu
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Aydın
Cihazım
Mi5
Meslek
Konular
6
Hayırlı olsun. Teslimat 5 iş günü gözüküyor, geç olsunolsun güç olmasın benim sipariş bayram sonu olacak.

enesaydin00

Hocam 5 gün değil 2 gün içinde kargoları yapıcaz da bir kez daha testleri yapıyoruz. Beklenti 5 gün erken olursa daha hoş olur. Min beklenti max mutluluk :)

melancholy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
Hocam yeriniz Çağlayan da mı ? sahibinden de ilanınız var sanırım. Eğer orada ise uğramak isterim.
Haberinizede sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Telefonda almıştım tam.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
enesaydin00 hocam hayırlı olsun. Bol satışlar dilerim.
İş yoğunluğum yüzünden birkaç haftadır buraya nadir olarak ta girdiğim halde, DH 'ye hiç giremedim. Bu nedenle orada sizi biraz yalnız bıraktığım için çok üzgünüm. Geçen cumartesi yağan yağmur ile 2 yeni okulumuz da şu baskınına uğradığı için bayrama kadar da yoğunluğum devam edecek.

Arkadaşlar lütfen DH'de Enes Bey'e destek olalım. Meydanı oradaki kan emicilere bırakmayalım.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

enesaydin00

.
Yönetici
Satış Sorumlusu
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Aydın
Cihazım
Mi5
Meslek
Konular
6
Hocam yeriniz Çağlayan da mı ? sahibinden de ilanınız var sanırım. Eğer orada ise uğramak isterim.
Haberinizede sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Telefonda almıştım tam.

Hocam Caglayan da şube var ben orada değilim.

Chatin_62 hocam desteğin için tesekkur ederim. DH de konuyu kapattırırdim. Hayırlısı bundan sonrası artik

Üst Alt