- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 1
Xiaomi Mi Max2 Alacaklar için cihaz kullananları artı ve eksilerini belirtsinler
Altdaki 2 hoparlörden birisi mikrofon..diğer hoparlör ise kulaklık çıkışındaarkadaslar kulaklık olmadan müzik dinlerken sagdan ses geliyor ama soldan gelmiyor. ikisi için bir ayar mı var acaba? (müzik çalarken birini kapatıp sonra digerini kapatıp deneyin)
Ben bunu hiç kullanmadım açıkcası...ama Siz lütfen şunu deneyin....galeriye gelin...en altta solda menü tuşuna basın...orada Gizli albümleri göster tikini aktif edin....inşallah görebilirsiniz....Ben birşey sormak istiyorum şimdi galeride fotoğrafları gizle modu var ben birkaç fotoğrafı gizledim sonrada ekranı yukarıdan aşağıya kaydırıp çıkar dedi yaptım yaptım gelmiyor bu özelliği kullanan var mı fotoğraflar yok oldu
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu soruyu Redmi Note 3 konusunda sorun...Redmi note3 snapdragon a mui 9 güncelleme ne zaman geliyor
Üstad şimdi şöyle gelişme oldu, çocuğa aldığım mi4'ü ben aldım ona da abim eski telefonu olan samsung galaxy s5 'i verecek ama ben mi max 2 konusunda tatmin oldum, normalde onu alacaktım.Mi Max 2 bölümünde biraz gezinmiş olsaydınız aşağıdaki cevabı görürdünüz....
Xiaomi Mi Max 2....Neden SD 625 İşlemci kullanıldı, SD 660 beklenirken?
Aldınızmı Mi Max 2, yada hala düşünme ve araştırma/karar verme aşamasındamısınız?