- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 1
Xiaomi Mi Max2 Alacaklar için cihaz kullananları artı ve eksilerini belirtsinler
Valla bende de baş ağrısı var ama sinüzitten kaynaklı....Telefonu bir kaç gün kullanmamayı denermisiniz lütfen?Bu cihaz sizde de baş ağrısı yaptımı?
Tüm gün aktif kullanıyorum elimden düşmez cihaz..ve tüm gün baş ağrısı çekiyorum..
Cihazın sar değerini bilmiyorum ama beni etkilediği kesin..
Sizde durum ne?
yanıt icin tesekkürlerXa yı bilmiyorum ama Mi Max 2 çok çok iyi bir telefon. FM Radyo var. 2 sim kart kullanırsan 128 lik.64 lük boş alan 54 GB.
Ben de note 4 ile max 2 arasında kararsız kaldım.vodafone kullanıyorum ve sözleşmem var.4g hızından mahrum kalmak da istemiyorum.Ama max 2 de band 20 desteği yokmuş.note 4 de varmış.Baya kararsızım.Max 2 alırsam 128 gb olan modeli alacağım.Xa yı bilmiyorum ama Mi Max 2 çok çok iyi bir telefon. FM Radyo var. 2 sim kart kullanırsan 128 lik.64 lük boş alan 54 GB.
Ben de note 4 ile max 2 arasında kararsız kaldım.vodafone kullanıyorum ve sözleşmem var.4g hızından mahrum kalmak da istemiyorum.Ama max 2 de band 20 desteği yokmuş.note 4 de varmış.Baya kararsızım.Max 2 alırsam 128 gb olan modeli alacağım.
Bende Vodafone kullanıyorum Antalya'da hiç bir yerde hiç bir sıkıntı yaşamadım Her yerde 4g kullanıyorum. Band 20 kırsal kesimlerde sorun.Ben de note 4 ile max 2 arasında kararsız kaldım.vodafone kullanıyorum ve sözleşmem var.4g hızından mahrum kalmak da istemiyorum.Ama max 2 de band 20 desteği yokmuş.note 4 de varmış.Baya kararsızım.Max 2 alırsam 128 gb olan modeli alacağım.
Bunu duymak güzel.Çünkü gönlümden geçen max 2.Bir sorum daha olacak note 4 ün kullandığı uygulamaları veya temaları max e yükleyebiliyor munuz?Bende Vodafone kullanıyorum Antalya'da hiç bir yerde hiç bir sıkıntı yaşamadım Her yerde 4g kullanıyorum. Band 20 kırsal kesimlerde sorun.