- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 1
Xiaomi Mi Max2 Alacaklar için cihaz kullananları artı ve eksilerini belirtsinler
Anlamadım? Mi Max 2 Xiaomilerin neyi?Ben % 18'de iken ekran görüntüsü attım ve ekran süresi 9 saat 15 dakika idi, ondan sonra yani %18'den %10'a kadar 45 dakika daha giderek (hatta %12 idi ) tam 10 saati gördü. Maşallah diyelim, nazar değecek diye korkuyorum xiaomi mi max 2 xiaomilerin kralı
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi max 2 is King of the Xiaomi PhonesAnlamadım? Mi Max 2 Xiaomilerin neyi?
Pardon arkadaşlar sorun usb kablosundaymış. başka kablo ile bağladım, bağlandı..son güncelleme 9.6.3.0 ile telefonun usb ile bilgisayara taktığımda bilgisayar görmüyor. Telefonda da herhangi bir uyarı çıkmıyor. ama şarj başlıyor. karşılaşan veya çözüm bulan oldu mu?
Estağfurullah, rica ederim, güzel sözleriniz için de ayrıca teşekkür ederim...Artıları
- Ekran oranı benim için çok önemlidir.
- Batarya kapasitesi benim için çok önemlidir.
- Depolama ve Ram benim için çok önemlidir.
- Kamerası beni tatmin edebilecek bir güçtedir.
- Streo Çift Hoparlör kullanılması çok iyi.
- Ve dahası benim için +'dır.
Eksileri
- 660 SD beklenirken 625 SD işlemci gelmesi. (Pek de benim için önemli değil oyun oynamıyorum.)
- Eksi bir yön bulamadım benim için yok sanırım.
--
Kısaca Özet
Cihazımdan çok mutluyum eğer sizde ekran oranı olsun, batarya kapasitesi olsun önem veriyorsanız kesinlikle almanızı önerebilirim.
Cihazımı 04.11.2017 tarihinde Kayseri/Kocasinan'dan Global olarak aldım. (Satıcı adresi isteyen olursa verebilirim .)
Cİhazım asla beni yarı yolda bırakmamıştır. Şarj konusu olsun, Donmalar, Takılmalar vb...
Sayın @Skorpi Hocam ve Sayın @cohci52 Hocamın sayesinde en ufak bilgim olmamasına rağmen bana çok yardım ettiler kendilerine buradan yeniden teşekkür ederim. Hocalarımın sayesinde BL kilidimi açtım, ve birkaç gün sonra Greeshan Rom'a geçiş yaparak aralarına katıldım. Çok mutluyum iyiki de geçmiş bulunuyorum, çok iyi özellikleriyle cihazıma renk kattı diyebilirim.
Şunu eklemeliyim ki Mi Max 2, Xiaomilerin kralıdır.
Ben teşekkür ederim hocamEstağfurullah, rica ederim, güzel sözleriniz için de ayrıca teşekkür ederim...
Evet Mi Max 2, Xiaomi'lerin Kral'ı ve ona en yakışan da Greeshan rom'dur...güle güle kullanın
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Estağfurullah rica ederim.E konu kral olunca ona yakışanı(greeshan ı)yüklemek lazım değil mi..Artıları
Eksileri
- 660 SD beklenirken 625 SD işlemci gelmesi. (Pek de benim için önemli değil oyun oynamıyorum.)
--
Kısaca Özet
Cihazımdan çok mutluyum eğer sizde ekran oranı olsun, batarya kapasitesi olsun önem veriyorsanız kesinlikle almanızı önerebilirim.
Cihazımı 04.11.2017 tarihinde Kayseri/Kocasinan'dan Global olarak aldım. (Satıcı adresi isteyen olursa verebilirim .)
Cİhazım asla beni yarı yolda bırakmamıştır. Şarj konusu olsun, Donmalar, Takılmalar vb...
Sayın @Skorpi Hocam ve Sayın @cohci52 Hocamın sayesinde en ufak bilgim olmamasına rağmen bana çok yardım ettiler kendilerine buradan yeniden teşekkür ederim. Hocalarımın sayesinde BL kilidimi açtım, ve birkaç gün sonra Greeshan Rom'a geçiş yaparak aralarına katıldım. Çok mutluyum iyiki de geçmiş bulunuyorum, çok iyi özellikleriyle cihazıma renk kattı diyebilirim.
Artıları
Eksileri
--
Kısaca Özet
Eyvallah teşekkürler iyi dilekleriniz için hocam,güle güle kullanın.Kralcılar Greeshan ile hep birlikte happyGüle güle kullanın hocam
Allah razı olsun ikisinden de bizi bu rom la tanıştırdılar kral a yakışır şekilde kullanıyoruz ...