- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 1
Xiaomi Mi Max2 Alacaklar için cihaz kullananları artı ve eksilerini belirtsinler
Benimkide aynı sürüm, bugün bir araba yarışı oyunu vardı onu oynadık çocukla. Bende anlamadım. Skorpi Hocam yazmış bir yerde, pil ayarlarına girip bayağı bir programın arka planda çalışmasını kapattım, bakalım ne olacak. Canım sıkıldı amaSiz hangi sürümdesiniz. Benimki 9.2.1. birşeyler sizde çok pil tüketiyor.
Bu ekran süresinde her şey açık 1.5 saat de yüksek grafik oyun var benim.
Bir de hücre bekleme süresi telefon bekleme süresinin hep üstünde çekmeyen bir yerde de değilim anlayamadım onuGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim de bildirim alacağım önemli uygulamalar hariç ( mail facebook whatsapp falan) diğerleri otomatik açma yarı kapalı.Buyrun 22 dakikadır hala pil %100, bu nedir şimdiGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gidişat 20 saat ve üzeri olacak gibi görünüyorBuyrun 22 dakikadır hala pil %100, bu nedir şimdiGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gidişat 20 saat ve üzeri olacak gibi görünüyor
Mi Max 2, Xiaomi'lerin Kral'ı diyorum da kimseyi inandıramıyorum
Hocam ben inanıyorum sonuna kadar bu fiyata bu kalite inanılmaz. Bugün minibüste yanımdaki çocuk öyle bakıyordu telefona hayranlıkla ben inanılmaz memnunum telefondan. Çok doğru bir karar vermişim. Ekranın büyüklüğü bile yeter, şaheser bu telefonMi Max 2, Xiaomi'lerin Kral'ı diyorum da kimseyi inandıramıyorum