- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 1
Xiaomi Mi Max2 Alacaklar için cihaz kullananları artı ve eksilerini belirtsinler
Üstadımızsınız Skorpi Hocam Yalnız bir ayrıntıyı atlamışsınız , bu saydığım tüm özellikler mi max 1 içinde geçerliVay be....Mi max 1 Mi max 2 yi tokatlıyorlardan nerelere geliniyormuş meğerse......milisaniyelerin artık bir önemi kalmadı
demekki birileri boşuna Mi Max 2, Xiaomilerin Kral'ı demiyormuş
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Estağfurullah hocam, başımın üstünde yeriniz var, ancak Siz bu teknik konulara benden daha çok vakıfsınızÜstadımızsınız Skorpi Hocam Yalnız bir ayrıntıyı atlamışsınız , bu saydığım tüm özellikler mi max 1 içinde geçerli
Not: Max 2 ile ilgili teknik destek ve bilgi alıp başınızı ağrıtabilirim, bilginiz olsun
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başınız var olsun, ben ancak sizin çırağınız olabilirim, elinize su dökememEstağfurullah hocam, başımın üstünde yeriniz var, ancak Siz bu teknik konulara benden daha çok vakıfsınız
Sanırım bir ara denemiştim ama pek hatırlamıyorumSkorpi Hocam mi max 2 'de google camera' yı denedinizmi?
Orjinal kameradan daha mı iyiydi, hatırlayabiliyor musunuz acaba?Sanırım bir ara denemiştim ama pek hatırlamıyorum
Yaşlılık işte.... HatırlamıyorumOrjinal kameradan daha mı iyiydi, hatırlayabiliyor musunuz acaba?
Yaşlılık işte.... Hatırlamıyorum