Soru Xiaomi Mi Max2 Kullanım Deneyimi

Conqueror7

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1
Xiaomi Mi Max2 Alacaklar için cihaz kullananları artı ve eksilerini belirtsinler

pelin26

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
pınar
Cihazım
xioami
Konular
3
Arkadaşlar, hava durumunu açmadıkça sıcaklığı değiştirmiyor. Mesela öğlen olmuş hala 1 derece gösteriyor. Ekranda hep yanlış sıcaklık değeri:) Bu nasıl düzelir?

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Arkadaşlar, hava durumunu açmadıkça sıcaklığı değiştirmiyor. Mesela öğlen olmuş hala 1 derece gösteriyor. Ekranda hep yanlış sıcaklık değeri:) Bu nasıl düzelir?
Uygulamanın içine girerek güncelleme aralığını ayarlayın vede arka planda çalışmasını sağlayın

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

armanata

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ata
Cihazım
mi max2
Konular
0
selamlar mi max2 yi 2aydır kullanıyorum fiyatına göre çok iyi ve özel bir telefon
- cihazımda çift hat (turkcell) kullanıyorum
- cihazı n şarj süresi çok çook iyi
internet bağlantısında sunda bunda hiçbir sorun yaşamadım gören tüm arkadaş ve müşterilerim hasta oluyorlar özellik ve fiyatını duyunca şok geçiriyorlar şu ana kadar i phone kullanana 3 kişiyebu cihazı almalarına vesile oldum tek endişem distiribitör

Oyla:

myxiaomi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
My Xiaomi
Cihazım
Xioami Max2
Konular
0
Forumda aradım ama aydınlatıcı yanıt bulamadım.
Son zamanlarda telefonumda sürekli "sd kartı dosya konumunda açmak için tıklatın." uyarısı çıkıyor.
Bildirimi de inaktif durumda.
Sorunun neden kaynaklandığını bilen var mı?
Teşekkürler.

Oyla:

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Arkadaslar merhaba. Bu tlf dan 2. El bende bugun bi arkadastan almayı düşünüyorum ama krarsiz kaldim. Suan kullandığım tlf asus zenfone lasee 2 6 inc ve 3 gb modeli.
İki sorum var sizlere kullananlara.
1. Asusta 245ppi 6onc ekran var ve gün ışığında bana sorun yaratıyor arazide projelere bakmak icin devamli tlf kullanan biriyim. Bu sorun mi max da da basima gelir mi acaba?

2. Ses kalitesi olarak ( kulaklıkla dinlendiginde ) kulaklık çıkışı yeterli mi ses kalitesi olarak. ?
Birazda hobi olarak muzik le uğraşıyorum elimde baya kaliteli kulaklıklar var ( 100 200 dolar arasi fiyatlara sahip)

Bu iki soru benin icin cok önemli. Ozellikle en cok 1. Si tabi ki:)

Oyla:

Conqueror7

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1
Arkadaşlar son güncelleme (9.2.1.0) sonra başlayan bir sorun. turkcell kullanıyorum ve evde zor çektiğini biliyorum. ama sorun turkcell mi yoksa mimax2 demi. Aynı sorunu yaşayan varmı diye soruyorum?

Görüşmeye başlayınca (cagrı gelsede, ben arasamda oluyor) bir müddet sonra görüşme devam ediyor gösteriyor ama yaklaşık 5 sn boyunca ne ses geliyor ne de ses gidiyor. sonra düzeliyor.

bu sorunu yaşayan var mı?

Oyla:

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Arkadaşlar son güncelleme (9.2.1.0) sonra başlayan bir sorun. turkcell kullanıyorum ve evde zor çektiğini biliyorum. ama sorun turkcell mi yoksa mimax2 demi. Aynı sorunu yaşayan varmı diye soruyorum?

Görüşmeye başlayınca (cagrı gelsede, ben arasamda oluyor) bir müddet sonra görüşme devam ediyor gösteriyor ama yaklaşık 5 sn boyunca ne ses geliyor ne de ses gidiyor. sonra düzeliyor.

bu sorunu yaşayan var mı?
Bende dün aldım cihazı, hattım turkcell ve dediğiniz gibi bir sorun bende yok hocam.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Değerli dostlar, dün itibariyle bende mi max 2 aldım. Bir sene önce eşime mi max 64 GB almıştım ve telefonu biliyordum. Eşim öğretmen ve hemen hemen artık hiç bilgisayarı kullanmıyor. Ekranın büyük olmasının avantajını kullanıyor, ben de zaten o niyetle aldım ona. Not girişlerini, e okul vb. tüm işlemlerini, hatta Word ve Excel deki evrak düzenlemelerini telefondan yapıyor.
Almayı düşünen arkadaşlar için mi max 2 ile ilgili benim gözlemlerim:
Artıları :
1-Ekran çok canlı
2- Kasa kaliteli, cidden premium hissi veriyor
3- Büyük ekran olduğu için bir bilgisayarda yapabileceğiniz hemen hemen tüm işlemleri yapabiliyorsunuz (ofice programları vb.)
4- Stereo ses inanılmaz güçlü
5- Kameranın gündüz çekimleri mükemmel, mübalağa yapmıyorum, iphone 8'le gündüz çekimini karşılaştırdık, selfie 'de çok çok daha iyi çekiyor, mağaza sahibide şaşırdı :)
6- Büyük ekran video izleme, haber okuma vs de çok hoş oluyor
7- Hızı gayet, tatmin edici ölçüde iyi, web sayfası ve sayfadaki fotoğraf ve görüntüler çok çabuk açılıyor.
8- Açmadığı ve oynarken kastığı oyun görmedim, ben değilde çocuklar oynuyor.
9- Telefonda kasma, donma vs birşey görmedim, sadece bir iki defa program durduruldu hatası verdi, onu anlayamadım, mi max 1'de buna hiç rastlamamıştım
10- Daha önce xiaomi kullanmayanlar varsa xiaomi 'nin kendine has çok güzel özellikleri var : iki alan, çift uygulama, ücretsiz temalar, uygulama kilitleme, veri saklama vs.
11- Telefon çok ergonomik, ele çok güzel oturuyor, kesinlikle çok büyük hissi vermiyor, bir süre sonra zaten gözünüzde alışıyor, diğer telefonlar minicik geliyor gözünüze :)
12- İnternette telefon için bolca aksesuarı var, ekran koruyucu, klıf vb.
Eksileri:
1- Gece ve düşük ışık çekimleri kötü, ciddi şekilde noise oluyor. (Yalnız bu problem hemen hemen tüm xiaomi modellerde var, çok büyük ihtimalle yazılımsal bir durum)
2- Büyük ekran(bu madde göreceli, kimileri için eksi olabilir diye yazdım)
SONUÇ: Boşuna fazla para verip farklı markalar almayın, paranıza yazık, atomu parçalayacak haliniz yok :) inanın marka telefonlar ile hız olarak milisaniyelerle fark vardır, keza kamerada öyle, Allah aşkına uzaya mı çıkacaksınız. 1.200 TL'ye sizi fazlasıyla tatmin edecek cihaz sahibi oluyorsunuz. Ben bunu almadan önce 3.500'lük bir telefon düşünüyordum, şimdi diyorumki iyiki almamışım. Düşünebiliyor musunuz bu telefondan 3 tane alabiliyorsunuz o paraya :) ironiye bakın.
Benim düşünce ve gözlemlerim bunlar, umarım almayı düşünenler için faydalı olmuşumdur, Allah 'a emanet olun dostlar, saygılar...

Oyla:

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Değerli dostlar, dün itibariyle bende mi max 2 aldım. Bir sene önce eşime mi max 64 GB almıştım ve telefonu biliyordum. Eşim öğretmen ve hemen hemen artık hiç bilgisayarı kullanmıyor. Ekranın büyük olmasının avantajını kullanıyor, ben de zaten o niyetle aldım ona. Not girişlerini, e okul vb. tüm işlemlerini, hatta Word ve Excel deki evrak düzenlemelerini telefondan yapıyor.
Almayı düşünen arkadaşlar için mi max 2 ile ilgili benim gözlemlerim:
Artıları :
1-Ekran çok canlı
2- Kasa kaliteli, cidden premium hissi veriyor
3- Büyük ekran olduğu için bir bilgisayarda yapabileceğiniz hemen hemen tüm işlemleri yapabiliyorsunuz (ofice programları vb.)
4- Stereo ses inanılmaz güçlü
5- Kameranın gündüz çekimleri mükemmel, mübalağa yapmıyorum, iphone 8'le gündüz çekimini karşılaştırdık, selfie 'de çok çok daha iyi çekiyor, mağaza sahibide şaşırdı :)
6- Büyük ekran video izleme, haber okuma vs de çok hoş oluyor
7- Hızı gayet, tatmin edici ölçüde iyi, web sayfası ve sayfadaki fotoğraf ve görüntüler çok çabuk açılıyor.
8- Açmadığı ve oynarken kastığı oyun görmedim, ben değilde çocuklar oynuyor.
9- Telefonda kasma, donma vs birşey görmedim, sadece bir iki defa program durduruldu hatası verdi, onu anlayamadım, mi max 1'de buna hiç rastlamamıştım
10- Daha önce xiaomi kullanmayanlar varsa xiaomi 'nin kendine has çok güzel özellikleri var : iki alan, çift uygulama, ücretsiz temalar, uygulama kilitleme, veri saklama vs.
11- Telefon çok ergonomik, ele çok güzel oturuyor, kesinlikle çok büyük hissi vermiyor, bir süre sonra zaten gözünüzde alışıyor, diğer telefonlar minicik geliyor gözünüze :)
12- İnternette telefon için bolca aksesuarı var, ekran koruyucu, klıf vb.
Eksileri:
1- Gece ve düşük ışık çekimleri kötü, ciddi şekilde noise oluyor. (Yalnız bu problem hemen hemen tüm xiaomi modellerde var, çok büyük ihtimalle yazılımsal bir durum)
2- Büyük ekran(bu madde göreceli, kimileri için eksi olabilir diye yazdım)
SONUÇ: Boşuna fazla para verip farklı markalar almayın, paranıza yazık, atomu parçalayacak haliniz yok :) inanın marka telefonlar ile hız olarak milisaniyelerle fark vardır, keza kamerada öyle, Allah aşkına uzaya mı çıkacaksınız. 1.200 TL'ye sizi fazlasıyla tatmin edecek cihaz sahibi oluyorsunuz. Ben bunu almadan önce 3.500'lük bir telefon düşünüyordum, şimdi diyorumki iyiki almamışım. Düşünebiliyor musunuz bu telefondan 3 tane alabiliyorsunuz o paraya :) ironiye bakın.
Benim düşünce ve gözlemlerim bunlar, umarım almayı düşünenler için faydalı olmuşumdur, Allah 'a emanet olun dostlar, saygılar...

Çok özür dilerim, en önemli artıyı unutmuşum: telefonun şarjı bir türlü bitmiyor :) inanılmaz uzun gidiyor ve hızlı şarj var, bu devasa bataryalı telefon sadece 2 saatte ful şarj oluyor.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Vay be....Mi max 1 Mi max 2 yi tokatlıyorlardan nerelere geliniyormuş meğerse......milisaniyelerin artık bir önemi kalmadıwasntme~~Idea~~
demekki birileri boşuna Mi Max 2, Xiaomilerin Kral'ı demiyormuşdrunk~~haha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:
Üst Alt