- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 1
Xiaomi Mi Max2 Alacaklar için cihaz kullananları artı ve eksilerini belirtsinler
Uygulamanın içine girerek güncelleme aralığını ayarlayın vede arka planda çalışmasını sağlayınArkadaşlar, hava durumunu açmadıkça sıcaklığı değiştirmiyor. Mesela öğlen olmuş hala 1 derece gösteriyor. Ekranda hep yanlış sıcaklık değeri Bu nasıl düzelir?
Bende dün aldım cihazı, hattım turkcell ve dediğiniz gibi bir sorun bende yok hocam.Arkadaşlar son güncelleme (9.2.1.0) sonra başlayan bir sorun. turkcell kullanıyorum ve evde zor çektiğini biliyorum. ama sorun turkcell mi yoksa mimax2 demi. Aynı sorunu yaşayan varmı diye soruyorum?
Görüşmeye başlayınca (cagrı gelsede, ben arasamda oluyor) bir müddet sonra görüşme devam ediyor gösteriyor ama yaklaşık 5 sn boyunca ne ses geliyor ne de ses gidiyor. sonra düzeliyor.
bu sorunu yaşayan var mı?
Çok özür dilerim, en önemli artıyı unutmuşum: telefonun şarjı bir türlü bitmiyor inanılmaz uzun gidiyor ve hızlı şarj var, bu devasa bataryalı telefon sadece 2 saatte ful şarj oluyor.Değerli dostlar, dün itibariyle bende mi max 2 aldım. Bir sene önce eşime mi max 64 GB almıştım ve telefonu biliyordum. Eşim öğretmen ve hemen hemen artık hiç bilgisayarı kullanmıyor. Ekranın büyük olmasının avantajını kullanıyor, ben de zaten o niyetle aldım ona. Not girişlerini, e okul vb. tüm işlemlerini, hatta Word ve Excel deki evrak düzenlemelerini telefondan yapıyor.
Almayı düşünen arkadaşlar için mi max 2 ile ilgili benim gözlemlerim:
Artıları :
1-Ekran çok canlı
2- Kasa kaliteli, cidden premium hissi veriyor
3- Büyük ekran olduğu için bir bilgisayarda yapabileceğiniz hemen hemen tüm işlemleri yapabiliyorsunuz (ofice programları vb.)
4- Stereo ses inanılmaz güçlü
5- Kameranın gündüz çekimleri mükemmel, mübalağa yapmıyorum, iphone 8'le gündüz çekimini karşılaştırdık, selfie 'de çok çok daha iyi çekiyor, mağaza sahibide şaşırdı
6- Büyük ekran video izleme, haber okuma vs de çok hoş oluyor
7- Hızı gayet, tatmin edici ölçüde iyi, web sayfası ve sayfadaki fotoğraf ve görüntüler çok çabuk açılıyor.
8- Açmadığı ve oynarken kastığı oyun görmedim, ben değilde çocuklar oynuyor.
9- Telefonda kasma, donma vs birşey görmedim, sadece bir iki defa program durduruldu hatası verdi, onu anlayamadım, mi max 1'de buna hiç rastlamamıştım
10- Daha önce xiaomi kullanmayanlar varsa xiaomi 'nin kendine has çok güzel özellikleri var : iki alan, çift uygulama, ücretsiz temalar, uygulama kilitleme, veri saklama vs.
11- Telefon çok ergonomik, ele çok güzel oturuyor, kesinlikle çok büyük hissi vermiyor, bir süre sonra zaten gözünüzde alışıyor, diğer telefonlar minicik geliyor gözünüze
12- İnternette telefon için bolca aksesuarı var, ekran koruyucu, klıf vb.
Eksileri:
1- Gece ve düşük ışık çekimleri kötü, ciddi şekilde noise oluyor. (Yalnız bu problem hemen hemen tüm xiaomi modellerde var, çok büyük ihtimalle yazılımsal bir durum)
2- Büyük ekran(bu madde göreceli, kimileri için eksi olabilir diye yazdım)
SONUÇ: Boşuna fazla para verip farklı markalar almayın, paranıza yazık, atomu parçalayacak haliniz yok inanın marka telefonlar ile hız olarak milisaniyelerle fark vardır, keza kamerada öyle, Allah aşkına uzaya mı çıkacaksınız. 1.200 TL'ye sizi fazlasıyla tatmin edecek cihaz sahibi oluyorsunuz. Ben bunu almadan önce 3.500'lük bir telefon düşünüyordum, şimdi diyorumki iyiki almamışım. Düşünebiliyor musunuz bu telefondan 3 tane alabiliyorsunuz o paraya ironiye bakın.
Benim düşünce ve gözlemlerim bunlar, umarım almayı düşünenler için faydalı olmuşumdur, Allah 'a emanet olun dostlar, saygılar...
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi