- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 1
Xiaomi Mi Max2 Alacaklar için cihaz kullananları artı ve eksilerini belirtsinler
Dier android cihazların hepsinde var mesela samsungtan örnek vereyim ayarlardan kilitekranı ve güvenlik ayarları altında gelişmiş ayarlarda pencere sabitleme seçeneği var istediğimiz zaman aktif veya pasif yapabiliyoruzpencereleri sabitleme derken ? sadece 2 pencereyi sabitleyebilirsiniz boyutlandırma şu anda yok diye biliyorum
hiç kullanmadığım bir özellik sizden duymadım bunu ama hiçbir bilgim yok diger arkadaşlar inşallah yardımcı olurlar miui da böyle bir özellik varmı onu dahi bilmiyorumMedyaları görmek için kayıt olmalısınızlütfen videoyu izlermisiniz size zahmet hangi özellik olduğunu daha iyi anlarsınız
[doublepost=1517093345,1517093100][/doublepost]Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu bağlantı adresindede anlatmışlar soruma yardımcı olmuştur umarım ...
Tüm android cihazlara lollipop sürümüyle gelmişti ilk defa miui cihaz aldım bu cihazlarda nasıl olmaz anlamadımhiç kullanmadığım bir özellik sizden duymadım bunu ama hiçbir bilgim yok diger arkadaşlar inşallah yardımcı olurlar miui da böyle bir özellik varmı onu dahi bilmiyorum
hiç ihtiyaç duymadım hocam o söylediğiniz özelliğide sadece duydum nasıl yapılıyor ne oluyor şimdi ögrendimTüm android cihazlara lollipop sürümüyle gelmişti ilk defa miui cihaz aldım bu cihazlarda nasıl olmaz anlamadım
Bu özellik tam olarak ne işe yarıyor. Videoyu izledim ama birşey anlamadım.Medyaları görmek için kayıt olmalısınızlütfen videoyu izlermisiniz size zahmet hangi özellik olduğunu daha iyi anlarsınız
[doublepost=1517093345,1517093100][/doublepost]Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu bağlantı adresindede anlatmışlar soruma yardımcı olmuştur umarım ...
Ekran kilidi girilene kadar bir uygulamadan çıkmamasını sağlıyor. Örneğin birine telefonu bir uygulama için verecekseniz, uygulamayı sabitleyip veriyorsunuz, çıkmak için ekran kilidi girilmesi gerekiyor.Bu özellik tam olarak ne işe yarıyor. Videoyu izledim ama birşey anlamadım.
Güzel bir özellik ama miui yok sanırım. Ona en yakın ikincil alan var.Ekran kilidi girilene kadar bir uygulamadan çıkmamasını sağlıyor. Örneğin birine telefonu bir uygulama için verecekseniz, uygulamayı sabitleyip veriyorsunuz, çıkmak için ekran kilidi girilmesi gerekiyor.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Evet öyle. MIUI'da saf Android'de olan birsürü özellik yok. En basitinden bildirimleri bile yeni yeni saf Android'de olduğu gibi yapıyorlar.Güzel bir özellik ama miui yok sanırım. Ona en yakın ikincil alan var.