- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 1
Xiaomi Mi Max2 Alacaklar için cihaz kullananları artı ve eksilerini belirtsinler
Note 4 e has uygulama veya tema bilmiyorum ama her türlü mi Max 2 daha üstün ve bütün tema uygulama vs çalışır sorun olmaz bence.Bunu duymak güzel.Çünkü gönlümden geçen max 2.Bir sorum daha olacak note 4 ün kullandığı uygulamaları veya temaları max e yükleyebiliyor munuz?
Kafa sar 1.22 vücut sar 0.75 gibi bir şey olması 10 gramda lazım ben çok telefonla çok konuşmadığım için telefonu kafa sar değerini es geçerek aldım vücut sar değeri makul ama çok telefonla konuşuyorsan düşün bence ben bile telefonla çok az konuşmamama rağmen alırken çok düşündüm sar değerini fakat şimdi iphone 7 kullananlar daha az şanslı sar değeri vücut ve baş 1.30 larda sen bilirsinBu cihaz sizde de baş ağrısı yaptımı?
Tüm gün aktif kullanıyorum elimden düşmez cihaz..ve tüm gün baş ağrısı çekiyorum..
Cihazın sar değerini bilmiyorum ama beni etkilediği kesin..
Sizde durum ne?
Telefon ile değil tv nin anlık görüntüyü işleyememesinden kaynaklı.Merhaba Bu telefonun miracast özelliğini çalıştıramıyorum bir türlü.. Philips TV buluyor bağlanıyor son anda donuyor kesiliyor bağlantı.. bir sorun mu var genel anlamda bilgisi olan var mı acaba bu konuyla alakalı..
Telefon ile değil tv nin anlık görüntüyü işleyememesinden kaynaklı.
Bendede Vestel tv var 2 3 dk güzel sonra yavaş yavaş bozuyor
Lg tvde denedim kasma donma yapmadı
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telefon ile değil tv nin anlık görüntüyü işleyememesinden kaynaklı.
Bendede Vestel tv var 2 3 dk güzel sonra yavaş yavaş bozuyor
Lg tvde denedim kasma donma yapmadı
Bu cihaz sizde de baş ağrısı yaptımı?
Tüm gün aktif kullanıyorum elimden düşmez cihaz..ve tüm gün baş ağrısı çekiyorum..
Cihazın sar değerini bilmiyorum ama beni etkilediği kesin..
Sizde durum ne?
Nedir en son Baş ağrısı durumları?Valla bende de baş ağrısı var ama sinüzitten kaynaklı....Telefonu bir kaç gün kullanmamayı denermisiniz lütfen?
Baş ağrınız geçmezse, o zaman cihazdan kaynaklı olma olasılığı var diyebiliriz
Enteresan bir durum, peki yazılım sürümü değiştirmeyi denesenizFakat LG v20 Sony Z5 ve Samsung note5 ile denediğimde görüntü aktarımı olmakta bir sıkıntı yaşamıyoruz.. önceki telefonum xiaomi 5splus ve şimdiki Max 2 aynı şekilde bağlandı deyip görüntü aktarımı yapmıyor TV donuyor..
[doublepost=1510086297,1510086243][/doublepost]
Fakat LG v20 Sony Z5 ve Samsung note5 ile denediğimde görüntü aktarımı olmakta bir sıkıntı yaşamıyoruz.. önceki telefonum xiaomi 5splus ve şimdiki Max 2 aynı şekilde bağlandı deyip görüntü aktarımı yapmıyor TV donuyor..
Enteresan bir durum, peki yazılım sürümü değiştirmeyi deneseniz
Ben betadayım. Kararlı sorun çıkarabilir diye hiç yüklemedim.Yazılım sürümü dediğiniz miu9a global kararlıya güncellendim sabah.. şimdi işteyim akşam eve geçince deneyeceğim inşallah düzelmiştir sunum yaparken telefondan epeyce işime yaramıştı laptop taşımak zorunda kalmak istemiyorum :/