- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 1
Xiaomi Mi Max2 Alacaklar için cihaz kullananları artı ve eksilerini belirtsinler
WhatsApp tan sadece sanırımmi max2 görüntülü arama nasıl yapılıyor?
Şebeke üzerinden görüntülü arama özelliği malesef bu cihazda yok. Üçüncü parti uygulamalar kullanarak internet üzerinden görüntülü görüşme yapabilirsiniz.mi max2 görüntülü arama nasıl yapılıyor?
Son sürüm 8.5.5.0 dı, bugün 8.5.6.0 yayınlandı....eklemeyi unuttum 8.5.2.0 sürümde geldi cihaz
sanırım son sürüm 8.5.4.0 yanlışım varsa düzeltin, yükseltmeye gerek varmıdır? ayrıca yükseltmeyi cihaz kendisi yapabilirmi?
Skorpi Hocam sanırım bu mesajı görmediniz cevaplarsanız sevinirimSkorpi Hocam siz bu cihazı çok övüyorsunuz, cidden bu kadar iyi mi? Benim kafama takılan 2 nokta var. 1-kamera: gündüz eminim iyidir ama gece nasıl, mi max 1 bu konuda zayıftı 2-performans: malum mi max 1'e göre daha zayıf bir işlemciyle geldi, bu durumda performansı nasıl acaba?
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Global kararlı 8.5.6.0 a geçin, şu ana kadarki en sorunsuz ROMMerhaba. 8.5.5.0 Kararlı rom'a geçtikten sonraki resimler yardımcı olması açısından ekliyorum.Gps önceki romdan gayet iyi işlemciler 2016mhz da sabit değil batarya gayet iyi.
Evet 8.5.6.0 63mb lık bir güncelleme gelmiş fırsat bulunca güncelleyeyim. İşlemciler 2016mhz da sabit kalmıyor umarım öyleyse güncellemicem çünküGlobal kararlı 8.5.6.0 a geçin, şu ana kadarki en sorunsuz ROM
Mi Max 2 bölümünde biraz gezinmiş olsaydınız aşağıdaki cevabı görürdünüz....Skorpi Hocam sanırım bu mesajı görmediniz cevaplarsanız sevinirim
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi