- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 1
Xiaomi Mi Max2 Alacaklar için cihaz kullananları artı ve eksilerini belirtsinler
teşekkür ederim yarın hayırlısıyla siparişini verelim salı elimizde olur herhalde saygılarTurkcell'in Türk Telekoma göre daha iyi olduğu kesin
Merhaba...büyüklüğüne hemencecik alışıyorsunuz ve daha sonra size kücük bile gelecektir....merhaba,
uzun bir süredir Lenovo Vibe P1 kullanıyorum, batarya performansı gayet başarılı zaten tercih etme sebebim de buydu. bir ara Sony z5 premium kullandım, batarya performansı (lenovo'ya göre) eh işte tam günü kurtarıyor fakat ısınma problemi çok fazla idi. bu nedenle kullanamadım ve lenovo'ya geri döndüm.
şimdi mi max 2'yi uzun zamandır inceliyorum 5.5 inç'ten sonra 6.4 inç büyük olacaktır alışmak biraz zaman alır diye düşünüyorum.
telefonda çok nadir oyun oynarım hatta şuan kullandığım telefonda yüklü oyun yok. genellikle sosyal medyayı, youtube ve spotify çok fazla kullanıyorum.
kullanan arkadaşlara sorularım şunlar; 1- Batarya konusunda Vibe p1 kadar performans alabilirmiyim? 2-kulaklık ses çıkışları benim için önemli yüksek seste müzik dinliyorum spotify ile Sony Z5 bu konuda başarılı değildi, Vibe P1'den memnunum. MiMax2'de ses çıkışları nasıl?
3- telefonların yazılımları konusunda bilgi sahibi değilim Global/stabil ROM nedir pek bilmiyorum bu telefonu aldıktan sonra sürekli güncelleme yapmam gerekirmi? (uygulama güncellemesi değil)
4- şebeke çekimi ve Wifi çekimi konusunda yukarıda sorunlar olduğu belirtilmiş bu konuda durum nedir?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Rica ederim...bu sıcak havalarda 35 dereceleri görüyorum....şarj esnasında ise 42 lere kadar çıkıyorbilgi için teşekkürler, peki ısınması nasıl aşırı yüklenen biri değilim.
bir diğer önemli konu telefonu nasıl muhafaza ediyorsunuz. malum büyük ekran olduğu için ekranda çatlama riski biraz fazla.
arka kapak metal mi? günlük kullanımda cebe pek sığmaz sanırım
Rica ederim...bu sıcak havalarda 35 dereceleri görüyorum....şarj esnasında ise 42 lere kadar çıkıyor
Kılıf olarak bunu kullanıyorum, AliExpressten sipariş verdim...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ekran koruma olarakta kutudan çıkmış olanı kullanıyorum.
Benim ceplerim oldukça büyük olması nedeniyle, bir sıkıntı yaşamıyorum...