- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 1
Xiaomi Mi Max2 Alacaklar için cihaz kullananları artı ve eksilerini belirtsinler
Genel olarak büyük ekran seven herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir cihaz...Orta segment bir F/P cihazı olarak, herhangi bir eksiği var diyemem...benim şahsen alış sebebim büyük ekran olması, ikincisi ise, ORD hastalığım sebeiyle, muhtelif Custom ROM'ları deneyebilecek olmam..genel olarak - gördüğünüz yanları nelerdir? yada iyiki bunu tercih etmişim dedirten + ları.
ayrıca belirttiğiniz Rom güncellemelerini sürekli yapmak zorundamıyız?
önceki kullandığım akıllı telefonlarda bu türlü şeylerle uğraşmıyordum. dediğim gibi bu türlü konularda acemiyim hiç bilgim yok
Ekran koruyucu ile uyumlu hocam, kılıf malesef.Öncelikle merhaba. Hepsiburada'dan max 2 için kılıf alacaktım ama silikon bir kılıf hariç diğerleri tükenmiş. Farklı bir siteden de almayacağım. Acaba max kılıflarıyla ve ekran koruyucularıyla uyumlu mudur?
Max Tasarımı Max 2 Tasarımı
- Boy 173.1mm - 174.1mm
- En 88.3mm - 88.7mm
- Kalınlık 7.5mm - 7.6mm
Üstadım, kimlerde Mi max 2 var listesini güncel tutuyorsunuz dimi?Ekran koruyucu ile uyumlu hocam, kılıf malesef.
Çok teşekkürler hocam.Ekran koruyucu ile uyumlu hocam, kılıf malesef.
İşlerimin yoğunluğundan malesef tutamıyorum sayın hocamÜstadım, kimlerde Mi max 2 var listesini güncel tutuyorsunuz dimi?
Anladım..Allah kolaylık versin....zaten aşağıdaki konuya yazmayanı Mi Max 2 sahibi olarak kabul etmeyelim diyorum, ne dersiniz?İşlerimin yoğunluğundan malesef tutamıyorum sayın hocam
Amin hocam cümlemize Kesinlikle katılıyorum hocamAnladım..Allah kolaylık versin....zaten aşağıdaki konuya yazmayanı Mi Max 2 sahibi olarak kabul etmeyelim diyorum, ne dersiniz?
Xiaomi Mi Max 2 - Kimlerde var?
Rica ederim hocam.Çok teşekkürler hocam.