- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 1
Xiaomi Mi Max2 Alacaklar için cihaz kullananları artı ve eksilerini belirtsinler
Xiaomi Mi Max2 Kullanım DeneyimiKameradan kimse bahsetmemiş, kamera çekimi nasıl, özellikle gece ve loş ortamlarda. Artı mi max 1'e göre performansının düşük olduğu söyleniyordu, genel olarak internet ve telefon hızı ve performansı nasıl?
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlısı olsun hocam, güle güle kullanırsınız inşallah...Skorpi bugün telefonun siparişini verdim 128GB olanı. muhtemelen akşam bende olacak.
bakalım neler bekliyor bizi
Rica ederim..en başta elinizden düşürmemeye dikkat edin...Skorpi çok teşekkürler
geldiğinde ilk etapta nelere dikkat etmem gerekiyor?
Skorpi Hocam siz bu cihazı çok övüyorsunuz, cidden bu kadar iyi mi? Benim kafama takılan 2 nokta var. 1-kamera: gündüz eminim iyidir ama gece nasıl, mi max 1 bu konuda zayıftı 2-performans: malum mi max 1'e göre daha zayıf bir işlemciyle geldi, bu durumda performansı nasıl acaba?Hayırlısı olsun hocam, güle güle kullanırsınız inşallah...
Sizi bekleyen büyük bir ekran ve muhteşem mükemmel bir cihaz...
size ayrı bir kale açmamız lazım, git gide ordulaşıyor bu Mi Max ll cihazına bu kadar bağlı olan ilk tanıdığım siz olduğunuz cok minnettarımÜstadım, kimlerde Mi max 2 var listesini güncel tutuyorsunuz dimi?
Çok teşekkür ederim Üstadım...beni de kale komutanı veya Mi Max 2 ordusunun başına getirirlermi acaba mi max 2 ciler?size ayrı bir kale açmamız lazım, git gide ordulaşıyor bu Mi Max ll cihazına bu kadar bağlı olan ilk tanıdığım siz olduğunuz cok minnettarım