Sohbet xiaomi maceram buraya kadarmış :(

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Tüketiciyi verdiği parayla kıyaslayan bir firma Xiaomi, huawei olsaydı belki 100-200 fazla verecektim ama ucuz bu cihaz demeyeceklerdi ilgileneceklerdi.
Mahalle telefoncusu gibi sattım artık bitti geri falan almam bana ne alırken baksaydın diyorsa bir firma ben o firmanın 5000tllik cihazını da almam bana paramla adamlık muamelesi gösterecekse batsın hiç gelmesin Türkiyeye Xiaomi.
Tartışma adına değil de, yanlış bakış açısına sahip olduğun için tekrar yazıyorum... Ama görüyorum ki, yazmamın bir anlamı yok... Çünkü; olayı "eder" bazında ele alıyorsun, ama ederinin değeri nedir? sorusunu net cevaplayamıyorsun... O zaman da sigortalar atıyor, ikinci paragrafta olduğu gibi... :?

Şimdi bi soru daha sorasım var ama satmışsın artık telefonu gerek yok... sun~~ Daha fazla para vererek, daha fazla değerde telefon al, Xiaomi yetkilileri de hasetlerinden çatlasın... giggle~~

* * *

Geçen bir yerde gördüm; 1 Gb ram, 16 Gb hafızalı telefonu 1.100 liraya satıyorlardı... Az daha sıkınca ben o paralara Redmi Note 6 Pro alabiliyorum hemi de 4/64 ve yeni şekilli şukullu (çentikli)... smirk~~

Meissner

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 2
Meslek
Veteriner Hekim
Konular
1
Ortalama 5-6 ayda bir marka model değiştiren biri olarak Mix 2 ile bu süre rekorunu kırıp üstüne sadece root ile yetinip kaldığım tek telefon.
Hiç bir custom roma ihtiyaç duymadan uzun süre kullanacağım sanırım.

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Ben iphone den mi6 ya geçtim.
Gerçekten çok memnun kaldım. Beta sürümdeyim her hafta güncelleme geliyor.
Telefon donanım olarak çok iyi ama yazılım konusu biraz sıkıntılı. Daha doğrusu stabil değil.Özellikle bildirimler.
Birde telefon bir gün 7.5 saat ekran süresi veriyor bir gün 5.5 saat belki android ile ilgilidir.
Hediye çeki falan Martta 1600 tl ye gelmişti bana.
Şu an 2400 tl civarı galiba. Yine alırmısın diye sorsan bu fiyata almam, 1900 tl ye p20 lite var onu alırdım.
Hocam iphone'dan geçilirse tabi xiaomi güzel kalır yanında. Şuanlık sıkıntı yok ama güncellemeye zorlama olayını anlamadım bilen varsa aydınlatabilir mi? Neden anti roll back var ki?

Syan40

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
20 Ocak 2018
Konular
22
Bende bir daha kesinlikle xiaomi almayacağım büyük bir mutlulukla aldım fakat sonu hüsran oldu maalesef kötü bir marka .

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
Xiaomi macera telefonudur.Bir sürü rom çıkar her modeline (aşağı yukarı).Özgür bir şekilde kendinize uygun romu seçip kullanmak size kalmış.Ben şahsen bir sorun yaşamadım.

hasan35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiomi mi6
Konular
1
Macera aramak için değil kullanmak için tel.alinir bence sonra o maceranın sonu brick olur sonra yaptırmak istesen ücrete mukabil belki telini yaparlar mi 8 alırım diyor 3000 TL'ye bir ark.asıl xiomi fanligi yapanlar milleti onun bunun fanligi olmakla suçluyor ama mi 8 in bir sürü sorunu varken hangını çözdüler ki ben ilk defa miuide gördüm kendi uygulamakrinda ki reklamı hiç bir şekilde ksldirimmiyirda varsayılan olarak değişmiyor da mi8 ısınma sorunu camera şebeke ekran vs bir çok sorun var mı 6 ghost screen camera şebeke teli cebinde iken kendi kendine kapanıyor vs servisler hakeza sıkıntılı kullanıcı hatası verirsen parayı yaparlar ben 3000 liraya mi8 alacağıma honor 10 proalırım yada mate 10 pro alırım hiç olmazsa kafam rahat olur ben xiamin nazini cekecegime onlar benim nazimi çeksin ark kucumsedigi honor 2 yıl Türkiye garantili KVK bakıyor xiomide kim bakiyir

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Tartışma adına değil de, yanlış bakış açısına sahip olduğun için tekrar yazıyorum... Ama görüyorum ki, yazmamın bir anlamı yok... Çünkü; olayı "eder" bazında ele alıyorsun, ama ederinin değeri nedir? sorusunu net cevaplayamıyorsun... O zaman da sigortalar atıyor, ikinci paragrafta olduğu gibi... :?

Şimdi bi soru daha sorasım var ama satmışsın artık telefonu gerek yok... sun~~ Daha fazla para vererek, daha fazla değerde telefon al, Xiaomi yetkilileri de hasetlerinden çatlasın... giggle~~

* * *

Geçen bir yerde gördüm; 1 Gb ram, 16 Gb hafızalı telefonu 1.100 liraya satıyorlardı... Az daha sıkınca ben o paralara Redmi Note 6 Pro alabiliyorum hemi de 4/64 ve yeni şekilli şukullu (çentikli)... smirk~~
Siz beni anlamıyorsunuz. Ben para verip üzerine telefona destek bulamıyorum, rom at diyorlar, bootloaderı aç diyorlar, imei atmak gerekiyor, birsürü reklam çıkıyor onu bile ben kendim kapatıyorum! paramla rezil oldum resmen. Sanki zorla aldık telefonu da her adımda bir zorluk koyuyorlar insanın önüne.

Neyse yakında İthal kullanım vergisi gelecek 2019'da. Huawei Türkiyede üretime başlayacak aynı fiyattan satacak telefonlarını ama o kıytırık Xiaominin fiyatları uçuşlara geçecek.

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Hepiniz Xiaomi telefonlarını alırken Türkiye'de şubesi olmadığını garantinin de delta veya evo gibi şirketlere verildiğini biliyordunuz. Ve ekonomik krizle boğuştuğumuz doların 5 ila 6 arasında gittiği su günlerde fiyatının Türkiye subesi olmadığından yurtdışı fiyatı artı distribütör ücreti ile ederinden düşük olduğunu bilerek aldınız . Gülü seven dikenine de katlanır. Evet bundan sonra ürün desteği yok diye almıyorum derseniz anlarım. Ama markayı kötülemeye gerek yok. Ürün desteğini bin lira civarı fazla verip huwaei'den veya Samsungtan alabilirsiniz. Ki hangi markanın cihazını alırsanız alın. Eğer ürüne zararı siz verdiyseniz ki başka türlü cihaz bozulmaz. Sizden ücret talep edilecek. Garanti milletin cebinden soygun yapılmasından başka birşey değil. Söyleyin bana iPhone dışında (ki o da ürünü alırken zaten kaç telefon parası verdiğimizi siz düşünün ) sorgusuz sualsiz pil değişimi gibi garanti veren bir başka marka var mı yok. Evo ile deltanin Türkiye eleştirilmesi güzel. Ama bu Samsung huwaei LG veya HTC garantisi kadar konuşulmamasının sebebi alışmış olmanız. Merak etmeyin buna da alısıcaksiniz. Milletçe hazimsayip normallestirmeye meyilli bir yapımız var. Ve inanıyorum ki Xiaomi kullanan çoğu insan bir sonraki telefonunu yine Xiaomiden alıcak. Çünkü kalitenin Android'te sunulmuş hali Xiaomi. O yüzden yok destek yok garanti diyip kendinizi uzmeyin alırken açıkça belirtiliyordu. Türkiye'de şubesi yok. Yok yani. Şubesi yoksa desteği de olmaz.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yeaxt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi A2 Li
Meslek
Geliştirici
Konular
12
A2 Lite Kullanıcısıyım iPhone veya Huawei geçeceğim

h_ades78

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi5s
Konular
4
Ya allah aşkına arkadaşlar neyin kafasını yaşıyorsunuz türkiye distribütörü olmayan bir cihaz alıp kullanıyorsunuz ve bunu bilerek alıyorsunuz sağlıklı bir şekilde birde tam bakım istiyorsunuz azıcık araştırma görsel ve yazılı anlatımlarla mi8 yada varyasyonu cihazlarda neler yapılabileceği hakkında ne kada bilgi sahibisiniz? Oncelikle bunu tartışalım. Miui çok güzel destek veriyor hemen hemen her firmadan daha önce android sürümlerini yayınlıyor. Kaldıki telefon kafadan harika oldugunu açık kaynak kodları gösteriyor. Bugune kadar hiç bir cihazımda en ufak sıkıntı yaşamadım ekran kırmalarım haricinde ee onuda fiyatları gayet ucuz alıp değiştirmesi basit olan bir şeye destek beklemeyin bence aradıgınız her sorunun cevabı var.

Son düzenleme:
Üst Alt