- Adım
- Veli
- Cihazım
- Redmi Note 4X
- Konular
- 10
Tartışma adına değil de, yanlış bakış açısına sahip olduğun için tekrar yazıyorum... Ama görüyorum ki, yazmamın bir anlamı yok... Çünkü; olayı "eder" bazında ele alıyorsun, ama ederinin değeri nedir? sorusunu net cevaplayamıyorsun... O zaman da sigortalar atıyor, ikinci paragrafta olduğu gibi...Tüketiciyi verdiği parayla kıyaslayan bir firma Xiaomi, huawei olsaydı belki 100-200 fazla verecektim ama ucuz bu cihaz demeyeceklerdi ilgileneceklerdi.
Mahalle telefoncusu gibi sattım artık bitti geri falan almam bana ne alırken baksaydın diyorsa bir firma ben o firmanın 5000tllik cihazını da almam bana paramla adamlık muamelesi gösterecekse batsın hiç gelmesin Türkiyeye Xiaomi.
Şimdi bi soru daha sorasım var ama satmışsın artık telefonu gerek yok... Daha fazla para vererek, daha fazla değerde telefon al, Xiaomi yetkilileri de hasetlerinden çatlasın...
* * *
Geçen bir yerde gördüm; 1 Gb ram, 16 Gb hafızalı telefonu 1.100 liraya satıyorlardı... Az daha sıkınca ben o paralara Redmi Note 6 Pro alabiliyorum hemi de 4/64 ve yeni şekilli şukullu (çentikli)...