Sohbet xiaomi maceram buraya kadarmış :(

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Haklısın fakat neden xiaomi telefon aldın? Muhtemelen fayda fiyat ürünü olduğu için aldım, diyeceksin... O zaman da şikayet hakkı boşlukta kalıyor. Ne kadar köfte o kadar ekmek mevzusuna iş dayanıyor...
Tüketiciyi verdiği parayla kıyaslayan bir firma Xiaomi, huawei olsaydı belki 100-200 fazla verecektim ama ucuz bu cihaz demeyeceklerdi ilgileneceklerdi.
Mahalle telefoncusu gibi sattım artık bitti geri falan almam bana ne alırken baksaydın diyorsa bir firma ben o firmanın 5000tllik cihazını da almam bana paramla adamlık muamelesi gösterecekse batsın hiç gelmesin Türkiyeye Xiaomi.

hasan35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiomi mi6
Konular
1
Ben bir tanesi kardeşime diğeri ark.olmak üzere geçen hafta 2 adet a101 online magazindan Huawei honor 9 aldık 1299 liraya gerçeten ark dediği gibi yazılım dergi yok donanım derdi yok bulutlu havalarda 4g çekmeme durumu yok kendi uygulamakrinda saçma sapan reklam yok camera 13 +2 oldukça güzel site site. Forum forum yok Rus gcami yok ingiliz g cam vs camera arama derdi yok bende mi 6 kullanıyorum ama bu tel.emanet gözüyle bakıyorum 2019 da ins.bende huwai vs başka modelde devam ederim

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Valla ben 1 yıl oldu note 4 kullaniyorum ve şimdilik herşey yolunda şükürler olsun şimdiye kadar android 9.0 dan başka her rom kurdum nerdeyse ama telefon iyi vasiyyetde ve uzun zaman oldu ki oficall rom kullanmıyorum ne stabil nede beta doğrudur ki her güncelleme biraz daha bozuyirlar sanki bakalım göreceğiz bende eğer degisdirisem telefonu hangi marka alırım diye düşünüyorum hem ucuz hem batarya dosdu hemde normal performans olsun ama ne ?wasntme~~:S

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Hocam merhaba aynı sorun bende de var. Sinyal bir anda sıfıra iniyor ekran kilitleniyor sizde böyle mi
şebeke aynen öyle hocam ama ekranla ilgili sorun yok şuanlik tek problem şebeke en can sıkıcıda orası

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Xiaomi telefonların -giderek kısıtlamakla birlikte- kurcalanmasına izin veriyor. Bu forumda pek çok arkadaşım telefona şu programı yükledim, şu şekilde root yaptım, şu şekilde tema ayarladım, cihazın şurasını değiştirdim çalışmayan volte-vowifi çalıştı vb. diyor. Ancak bu günlerde çok favori olan Huawei telefonun bootloader kilidini açma imkanınız yok. (eylül ayı itibariyle kapattı) Aynı Iphone gibi, aldığınız gibi kullanmanız gerek, sağını-solunu kurcalayamazsınız. Xiaomi'nin benim de eleştirdiğim yerleri var ancak biraz teknik merakı olan, telefonu kurcalamayı, yeni birşeyler yapmayı sevenler için idealdir.
Netice olarak herkes kendi durumunu değerlendirip tercihini yapacaktır...

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Oneplus abii

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Ben iphone den mi6 ya geçtim.
Gerçekten çok memnun kaldım. Beta sürümdeyim her hafta güncelleme geliyor.
Telefon donanım olarak çok iyi ama yazılım konusu biraz sıkıntılı. Daha doğrusu stabil değil.Özellikle bildirimler.
Birde telefon bir gün 7.5 saat ekran süresi veriyor bir gün 5.5 saat belki android ile ilgilidir.
Hediye çeki falan Martta 1600 tl ye gelmişti bana.
Şu an 2400 tl civarı galiba. Yine alırmısın diye sorsan bu fiyata almam, 1900 tl ye p20 lite var onu alırdım.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Hayli garip mecraada ilerleyen boş bir tartışma...Birileri Xiaomi düşmanlığı yaparken birileri savunma pozisyonuna geçiyor. Bazıları da Huawei fanboyluğuna soyunmuş. Üstelik te Xiaomi firmasının resmi fan sitesi olan bir forumda...
Bu durumda söylenecek tek bir söz var aslında. Almayın kardeşim....3000 TL ye alabileceğiniz mi 8 yerine gidin 7000 TL ye mate 20 pro alın. Elinizi tutan mı var? Yada paranızın hesabını yapan?
Kullandıkları cihazların artı yönlerini belirten insanlara da Xiaomi seviciliği muhabbeti yapmak ta nedir? Elin Çinlisi; sanki babamızın oğlu.
Eleştiri ve önerileriniz biraz mantık çerçevesinde olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boş mevzu;);)

Üst Alt