Sohbet xiaomi maceram buraya kadarmış :(

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Benimde ilk telefonum Xiaomi den mi6 oldu şükür bı sıkıntımız yok yuvarlanıp gidiyoruz ama şu Evo yüzünden servis ve Garanti durumu soğuttu beni markadan . Xiaomi resmi olarak ülkeye girmeden artık almam sonraki cihazım büyük ihtimal Huawei olacak

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Hocam hakkınızda hayırlısı. Geri vazgeçmek isterseniz bu konunun silinmeyeceğini hatırlatırım :D
Hocam xiaomi kendini düzeltsene kullanılır ama bakıcağız. Ucuz olduğu için böyle zahmete katlanmak lazım herhalde.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Her gün sinir harbi yaşadığım Samsung' tan sonra beni yeniden android bağımlısı yapan mi 6 telefonumla son derece düzeyli bir ilişkimiz olduğunu söyliyebilirim.( Bu gerçeği SKORPİ üstadım bile kabul etti.)8=)
Şükür ne garantilik bir işimiz oldu ne ARB, ne şebeke kopması, ne güncelleme sıkıntısı ve ne de rom değiştirme mecburiyeti...Yes~~
Eğer bir gün sıkılırsam ileride Oppo Find X almayı düşünüyorum. Hakikaten acayip telefon. Idea~~
Yanlız tek bir sıkıntısı var, o da ülkemizde satışı yok. Ne yapalım mecbur gelmesini bekliyceez ....wasntme~~

ibrahimsa94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi
Konular
69
Sorunlar çok mi note 3 kullaniyorum sürekli şebekenden düsüyor arama yapiyorum şebeke yok arayanlar sürekli kapali diyor. Ayarlar 2g ile 3g arasi gecis yaparak duzeltiyorum ama nereye kadar
Hocam merhaba aynı sorun bende de var. Sinyal bir anda sıfıra iniyor ekran kilitleniyor sizde böyle mi

emre0327

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 8
Meslek
Mühendis
Konular
1
Hocam xiaomi kendini düzeltsene kullanılır ama bakıcağız. Ucuz olduğu için böyle zahmete katlanmak lazım herhalde.
Xiaomi kendini nasıl düzeltebilir hocam? düzeltmekten kastın bazı arızalar vs. ise tüm telefon modellerinde oluyor. Sizin isteğiniz ney. Yada sizin görüp bizim (şahsen benim ) göremediğimiz ne var?

yükselmetin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
yüksel
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
4
2013 Yılından bu yana Xiaomi telefonları kullanıyorum. Bir sürü arkadaşım da benden görüp aldı alıyor, en son tavsiyemle a2 lite alan arkadaşlarım telefonlarıyla çok mutlular. Markanın sevmediğin yönleride, sevdiğim yönleride var, Ama genede Xiaomi

madmax59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
redmi note 2
Konular
11
Ben 5 yıldır oğlum 3 yıldır eşim 2 yıldır xiaomi kullanıyoruz hiç birimiz sıkıntı yaşamadık. Bir telefonda problem yaşayıp tüm markayı kötülemek olmaz bence. xiaomi sadece Çin'de satış yaparken daha özgürdü, ancak özellikle Avrupa Amerika pazarında uyması gereken bir sürü kural geçmesi gereken bir sürü sertifika var. bazı şeyleri normal karşılamak lazım. Xiaominin ilk telefonları kendinden rootlu geliyordu MTK cihazlarının mühendislik modu açıktı 2 tık ile IMEI atılıyordu o derece özgürdü, ama global olacaksa bazı şeylerden ödün vermesi bazı kurallara uyması şart

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

seyyid70

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Lollipop
Cihazım
mi 5 prime
Konular
11
Asus bilgisayarların kalitesinden memnunum dedim birde zenfone 5 deneyim tabi asus telefon piyasasında yeni olunca o zamanlarda hiç de fena değildi ardından baktım ki Bilgisayar desteğinin altında telefon desteği eziliyor ben de ani bir kararla xiaomi mi5prime aldım zamanının amiral gemisi cihazı ve şuan piyasadaki birçok telefondan iyi. Samsung kullanan birçok kişi batarya+hafıza sorunu ile boğuşuyo aslında telefonda memnuniyet biraz da kişisel beklentilere bağlı. Her markanın eksi yönlerini burada tartışabiliriz ancak ben şuan xiaomi cihazları fiyat performans canavarı olarak tabir ederim tabi bu benim şahsi fikrim...

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Xiaomi cidden çok gıcık bir desteği var. Sadece servis değil aldıktan sonra yok rom yükle, yok imei at, yok reklam engelleyici kur root kur birsürü şey yapmak gerekiyor.

Huawei de Android kullanıyor ama onda cihazı aldıktan sonra olduğu gibi kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Kimse gelip Xiaomiyi savunmasın böyle berbat bir firmadan kimi kurtarırsam bana çok şükredecektir bence.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Xiaomi cidden çok gıcık bir desteği var. Sadece servis değil aldıktan sonra yok rom yükle, yok imei at, yok reklam engelleyici kur root kur birsürü şey yapmak gerekiyor.

Huawei de Android kullanıyor ama onda cihazı aldıktan sonra olduğu gibi kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Kimse gelip Xiaomiyi savunmasın böyle berbat bir firmadan kimi kurtarırsam bana çok şükredecektir bence.
Haklısın fakat neden xiaomi telefon aldın? Muhtemelen fayda fiyat ürünü olduğu için aldım, diyeceksin... O zaman da şikayet hakkı boşlukta kalıyor. Ne kadar köfte o kadar ekmek mevzusuna iş dayanıyor...

Üst Alt