Sohbet xiaomi maceram buraya kadarmış :(

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Çok güzel bir yorum, altına imzamı atarım
Xiaomi her hafta yeni bir model duyurusu yapacağına azıcık yazılım tarafına el atsa hiçbir sorunumuz kalmayacak aslında. Bende yeri geldi çok eleştirdim, yeri geldi yerden yere vurdum ama milletin giriş seviyesi telefon aldığı fiyata amiral gemisi donanımına sahip bir telefon kullanıyorum, ufak tefek yazılımsal sorunlara da katlanacağız artık.

Arkadaşlar bir şey daha söyleyeceğim, tek hobimiz, tek uğraşınız telefon olunca bir sürü sıkıntı buluyorsunuz, en ufak bir sorun gözünüzde büyüyor, ama bu hobinin yanına başka uğraşlar da eklenince ufak tefek şeyler göze gelmiyor. Mesela ben son 2 haftadır ev ses sistemleri üzerine arayışa girdim, yeni cihazlar aldım, onlarla uğraşıyorum ve telefondaki sorunlar artık o kadar da kafamı kurcalamıyor. Zamanla düzelir nasıl olsa diyorum. Gerçekten sorunsuz telefon yok, bıktım artık her 2ayda bir telefon değiştirmekten, sorunlu da olsa mi 8 ile devam. Yazılımsal sorunlar bunlar, elbet düzelir. Bir telefona 8 bin TL verecek bir para yok bende.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
xiaomi mi 8 almıştım sonra iade ettim samsung s9 plus aldım sonra onu arkadaşa sattım tekrar mi 8 aldım acaba neden:)şuan için alıncak en iyi telefonlardan biri gene mi 8;eksikleri olsada ...1 sene içinde neler çıkacak göreceğiz.Hele samsung şarj konusunda quickcharge 2.0 hızında kalırsa bidaha hiç bir modelini almam.

Üst Alt