Sohbet xiaomi maceram buraya kadarmış :(

HakanCOSKUN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HaKaN
Cihazım
RedmiNote10Pro
Meslek
Ar-Ge Uzmanı
Konular
31
Xiaomi genel olarak sıkıntılı olsa da yine de birçok nedenden dolayı number one. (Tabii ki tercih meselesidir.)

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Herkes, kendi fikri ve tecrübeleri ile tavsiyelerini yazıyor, konu içerisinde kavga olduğunu da nereden çıkardın... wasntme~~ Forumlar bu gibi şeyler için yok mu? 8-|

Ohhooo, oralara hiç çıkamam hocam... Oppo K1 bile şu an benim bütçeyi delip geçiyor...;)
Çok değil hocam. Sahibinden com da 1450 dolarcık....8=)

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Herkes, kendi fikri ve tecrübeleri ile tavsiyelerini yazıyor, konu içerisinde kavga olduğunu da nereden çıkardın... wasntme~~ Forumlar bu gibi şeyler için yok mu? 8-|

Ohhooo, oralara hiç çıkamam hocam... Oppo K1 bile şu an benim bütçeyi delip geçiyor...;)
Kavga illa kufur kiyamet vs ilede olmaz hocam birbirini igneleyen alttan alttan laf sokan cok olmus :D

omercevirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Yönetici
Konular
21
Xiaomi telefonların -giderek kısıtlamakla birlikte- kurcalanmasına izin veriyor. Bu forumda pek çok arkadaşım telefona şu programı yükledim, şu şekilde root yaptım, şu şekilde tema ayarladım, cihazın şurasını değiştirdim çalışmayan volte-vowifi çalıştı vb. diyor. Ancak bu günlerde çok favori olan Huawei telefonun bootloader kilidini açma imkanınız yok. (eylül ayı itibariyle kapattı) Aynı Iphone gibi, aldığınız gibi kullanmanız gerek, sağını-solunu kurcalayamazsınız. Xiaomi'nin benim de eleştirdiğim yerleri var ancak biraz teknik merakı olan, telefonu kurcalamayı, yeni birşeyler yapmayı sevenler için idealdir.
Netice olarak herkes kendi durumunu değerlendirip tercihini yapacaktır...

Hocam size katılıyor.Cok dogru.

Ayrıca ben Xiaomi mi4 ile basladım kullanmaya.Cogu insan Xiaomi yi bilmiyordu o zaman.Cok fazla hata vardı ve düzelte düzelte cok iyi bir noktaya geldiler.
Xiaomi unutmayın bir yazılım firması olarak telefon dünyasına katıldıgı için bu kadar cok güncelleme geliyor.Huawei mate 10 pro kullanıcısı olarak 2 ayda bir güncelleme alması ve bircok hatası olan bir telefon hakkında sadece reklamlardan duydugunuz kadarıyla yola cıkmayın derim.
Mate 10 pronu bildirimlerde ne kadar sacmaladıgını biliyor musunuz? Hayır
Mate 10 pronun video cekiminin ne kadar kötü oldugunu biliyor musunuz? hayır
MAte 20 pronun amoled ekranını lg den aldıgı için sorunlar yasadıgını ve yesillenme problemi oldugunu biliyor musunuz? Hayır --Fiyat 8 bin TL
Mate 20 pronun cizilme testini izlediniz mi? Mi5 kullananlar bili ekranı iki elle kolayca kırabiliyorsunuz.Aynı bunun gibi mate 20 pro kırılgan .Biliyor musunuz? Hayır
daha örneklerini verebilecegim o kadar cok hata var ki .Onun için Xiaomi gibi kendini gelistirmeye adamıs bir telefon markasının hataları tabi ki olacak.Fakat Xiaomi bir aşktır.Ben bunu yasıyorum.Ne kadar kalite bir marka oldugu diger ürünlerinden de anlasılıyor.

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Şunu anlamakta zorlanıyorum. Cihazında sorun çıkan hemen markayı kötüleme trendine ayak uyduruyor. Ya kardeşim sende olan sorun bir başkasında olmuyorsa senin cihazın kötüdür marka değil. Ne yazık ki üretilen her telefon aynı standartta olmuyor. Teknoloji şans işi diye boşuna denmiyor. Bu sorunların hiçbiri Apple veya Samsung veya Huawei de olmuyor diyebilirmisiniz tabi ki hayır. Apple ın telefonları nı bilerek yavaşlattığını kabul ettikten sonra ben görmedim ki bir tane Apple fanboyu markayı kötülesin.

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
xiaomi telefonların iç dzaynı ve bataryasının da diğer pahalı markalardan daha sağlam olduğunu düşünüyorum, benim için dış tasarım kadar, iç tasarım da önemli. diğer markalarda fırınlanmaya hazır tavuk misali folyalanmış batarya gördüğümde kaliteye ve sağlamlığa ne derece önem verdiklerini görüyoruz.

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Her görüşe saygı duyuyorum ama xiaomi nin bu kadar kötülenmesinede şaşırıyorum doğrusu. Öncelikle tartışılmaz şekilde fiyat performans telefonu. Donanımı çok düşük olduğu halde diğer marka telefonların istedikleri fiyatları görünce xiaomi'nin değerini çok daha iyi anlıyorum. Teknoloji cidden şans işi. Maşallah benim max 2 çok şükür daha tık demedi. Çok çok memnunum. Hız desen var, stabilite desen var, kamera bence o da iyi, arayüz harika, çözünürlük harika,kişiselleştirme zengin vs vs. Daha bugün samsung galaxy note 5 ile kameraları karşılaştırdım, inanın note 5 hesap makinesi gibi kaldı, mübalağa etmiyorum. Astronomik paraların verildiği günümüzde xiaomi nin değeri daha çok artıyor. Şahsen ben xiaomi yi keşfettiğim için çok mutluyum. Şunu da belirteyim, kesinlikle bir xiaomi fan boyu değilim. Tamamen objektif yazdım emin olun.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
Elimdeki mi 5 ölmek üzere gibi, ya samsunga yada Huawei ye geçmeyi düşünüyorum, aslında mi 8 çok güzel ama bir sorun olduğu zaman garantisi yok o yüzden garantili cihaz bakıyorum.

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Xiaomi her hafta yeni bir model duyurusu yapacağına azıcık yazılım tarafına el atsa hiçbir sorunumuz kalmayacak aslında. Bende yeri geldi çok eleştirdim, yeri geldi yerden yere vurdum ama milletin giriş seviyesi telefon aldığı fiyata amiral gemisi donanımına sahip bir telefon kullanıyorum, ufak tefek yazılımsal sorunlara da katlanacağız artık.

Arkadaşlar bir şey daha söyleyeceğim, tek hobimiz, tek uğraşınız telefon olunca bir sürü sıkıntı buluyorsunuz, en ufak bir sorun gözünüzde büyüyor, ama bu hobinin yanına başka uğraşlar da eklenince ufak tefek şeyler göze gelmiyor. Mesela ben son 2 haftadır ev ses sistemleri üzerine arayışa girdim, yeni cihazlar aldım, onlarla uğraşıyorum ve telefondaki sorunlar artık o kadar da kafamı kurcalamıyor. Zamanla düzelir nasıl olsa diyorum. Gerçekten sorunsuz telefon yok, bıktım artık her 2ayda bir telefon değiştirmekten, sorunlu da olsa mi 8 ile devam. Yazılımsal sorunlar bunlar, elbet düzelir. Bir telefona 8 bin TL verecek bir para yok bende.

Üst Alt