- Adım
- dante
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aramıza hoş geldin. Geçmiş olsun. Benim 1 haftam doldu. İlk haftayı kafadan gözden çıkart bence ki asabın daha az bozulsun. Üstteki yorumlara göz atarsan cepport yetkilisi olduğunu söyleyen şahsın " sanki 4 ay olmuş da hattınız görüşmeye kapatılmış gibi davranıyor konuyu boş yere uzatıyorsunuz" benzeri şeyler söylediğini görebilirsin. Bundan benim anladığım onlara göre ancak 4 ay sonra IMEI kaydı yapılmaz da telefon görüşmeye kapatılırsa o zaman sorun var. Yani süre onların gözünde öyle 1-2 hafta değil 4 ayArkadaşlar bu forumdaki ilk mesajı ben de konuyu açan arkadaşla aynı sorundan muzdarip olduğum için kayıt olma ve mesaj yazma gereği hissetim ki sorumlu arkadaşlar bu problemi çözsünler.
Ben de Gittigidiyor üzerinden Cepport isimli kullanıcıdan Xiaomi mi5 prime satın aldım. Fiyatı en uygun burada olduğu için bu satıcıyı tercih ettim hatta kendime değil anneme için satın adlım bu cihazı. 28 şubatta elime ulaştı cihaz ancak ben de 3 gündür sorgulamalarımda cihazın imei kayıt dışıdır cevabını alıyorum. Bu sorun lütfen halledilsin aksi takdirde mahcup durumda kalmış olacağım. Bugün de onay süreci sonlandı para aktarıldı şu an satıcının sorunu halletmesinden başka seçeneğim yok.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme: