Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
bende mi5 64 GB lik aldım.benimde kafamı kurcalamiyor değil.diger arkadaşların son durumu nedir acaba ?

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Durumda bugün itibariyle de bir değişiklik yok. Ürünü geçen hafta çarşamba günü satın almıştım

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Durumda bugün itibariyle de bir değişiklik yok. Ürünü geçen hafta çarşamba günü satın almıştım

ben bugün cepportu aradım.dedim dün telefonu aldım imeide sıkıntı yaşayan arkadaşlar var benim sıkıntı yaşayacağım da görünüyor vs. bana btk veritabanında çalışmalar yapiyormus sorun var dediler.nekadar doğru bilemem.btk da tanıdık arıyorum :)

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
biraz önce btk ile görüştüm.
1) ithalatci firmanın sisteme girdiği IMEI numaralarinin kayıtlı gorunmesi uzun surmezmis.
2) bu firmalar kendileri için belirtilmis programları kullanıp kayıt ediyorlarmış.
3) bu firmalar cihazların IMEI kaydını yapmadan satışı gerçekleştiremezler mis.
4) eğer IMEI kayıt esnasında evrak eksikliği yoksa kısa sürede IMEI kaydı gerceklesir.eger evraklarda sıkıntı varsa firmaya iletilir.

bana veritabanlarında sorun var dendi ama btk böyle bir sorun olmadığını ve günlük binlerce kayıt gerçekleştiğini söylediler. pazartesi ürünüm elime geçtiğinde bu sorunu yasarsam bende hiç ürünü iade etmeyeceğim.yillarda sürse ben farklı yollar arayacağım.gg de cihaz IMEI kayıtlı yazıyor.yazmayacaksiniz ozaman bunu değil mı ?

alighieri

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
dante
Cihazım
mi5
Konular
1
biraz önce btk ile görüştüm.
1) ithalatci firmanın sisteme girdiği IMEI numaralarinin kayıtlı gorunmesi uzun surmezmis.
2) bu firmalar kendileri için belirtilmis programları kullanıp kayıt ediyorlarmış.
3) bu firmalar cihazların IMEI kaydını yapmadan satışı gerçekleştiremezler mis.
4) eğer IMEI kayıt esnasında evrak eksikliği yoksa kısa sürede IMEI kaydı gerceklesir.eger evraklarda sıkıntı varsa firmaya iletilir.

bana veritabanlarında sorun var dendi ama btk böyle bir sorun olmadığını ve günlük binlerce kayıt gerçekleştiğini söylediler. pazartesi ürünüm elime geçtiğinde bu sorunu yasarsam bende hiç ürünü iade etmeyeceğim.yillarda sürse ben farklı yollar arayacağım.gg de cihaz IMEI kayıtlı yazıyor.yazmayacaksiniz ozaman bunu değil mı ?

İşte bence firma - forum yetkililerinin cevap vermesi gereken mesaj budur.

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
gg üzerinden mesajlara cevap verilmiyor.bazilarinin 2-3 hafta olmuş düzelen yok.burada farklı bir sorun var.sucu btk ya atmak bir çözüm değil.dedigim gibi eğer duzelmezse iade etmeyin hakkınızı arayin

Düshekimi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
1
Valla şimdi bende korktum arkadaşlar yarin telefon geliyor ne yapayım direk iade mi etsem

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Valla şimdi bende korktum arkadaşlar yarin telefon geliyor ne yapayım direk iade mi etsem
Ne olacağı belli değil hocam gg'den ödemeyi ertele ve 10 gün bekle derim. Baktın olmadı iade et. Tabi bu durumda telefonu kutusundan çıkarmaman senin yararına olacaktır.

Düshekimi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
1
Şimdi bunlar birde mio türkiye tek yetkili satıcısı???

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
kendilerine öyle diyorlar ama ben turuncumağazadan aldım gayette mennunum. umarım cepport bu sorunu bir an önce halleder.
ödemeyi nasıl erteliyotuz

Üst Alt